Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ellaborate pls. Γιατί θεωρείς αντικειμενικά καλύτερο το Plus απ'το μικρό; Δεν πάει με το πως βολεύεται ο καθένας το μέγεθος; Προσωπικά το μέγεθος των Plus εκδόσεων με κρατάει μακριά. Εδώ και το iPhone 6 [non-Plus] έκανα μήνες να το συνηθίσω στο χέρι. Εχεις δει το Galaxy S7 edge ποσες ιντσες ειναι????Που κολλαει ακριβως το σχολιο σου? Οπως επισης που κολλαει ενα κινητ 4.7ιντσες και αρκετα φθηνοτερο απο το S7 edge που ειναι phablet και αισθητα ακριβοτερο??? παιδια μαζευω λεφτα και θελω να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο τηλ.εχω κοιταξει χαρακτηριστικα αλλα δν ειμαι ακομα σιγουρος ποιο απο τα δυο θα με αφηνε απολυτα ικανοποιημενο..θελω να εχει καλη καμερα και να μν κολαει..τα pixel δν εχουν σημασια ποσο μεγαλα ειναι αλλα η ποιοτητα της καμερας,,ποιο θα μου προτεινατε εσεις ? η αν εχετε καποιο αλλο μοντελο galaxy η iphone κατα νου θελω γνωμες Εμ ετσι μπαβο αγαπητε ή iphone ή Samsung(ειδικα οταν αναφερεσαι στο lag)αλλες εταιριες δεν υπαρχουν ή και να υπαρχουν ειναι για τα σκουπιδια ε.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ellaborate pls. Γιατί θεωρείς αντικειμενικά καλύτερο το Plus απ'το μικρό; Δεν πάει με το πως βολεύεται ο καθένας το μέγεθος; Προσωπικά το μέγεθος των Plus εκδόσεων με κρατάει μακριά. Εδώ και το iPhone 6 [non-Plus] έκανα μήνες να το συνηθίσω στο χέρι.Εισαι σε μια κατηγορια καταναλωτων φιλε μου που για τους σεβαστους λογους τους προτιμουν συσκευες 4" αλλα οταν το υπολοιπο ποσοστο της αγορας,που ειναι και το μεγαλυτερο φυσικα,εχει αλλες απαιτησεις οι μικρες συσκευες χανονται. Οσον αφορα τη συγκριση του απλου με το plus η μπαταρια ειναι μια μεγαλη διαφορα τους,η οθονη και το OIS που πιστεψε με επειδη τα δουλεψα διπλα διπλα κανει διαφορα Οσον αφορα το θεμα του TS τωρα καλυτερα να περιμενει και το επομενο iPhone αν ειναι να αγορασει αποκλειστικα ναυαρχιδα αυτων των 2 εταιριων στις οποιες κακως περιοριζεται
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλα ουτως ή αλλως δεν τον βλεπω και πολυ ορεξατο και το κοβω να μην αγορασει τπτ ο ενδιαφερομενος(ή να αγορασει οτι να ναι)και τσαμπα καθομαστε(για αλλη μια φορα)και γραφουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 http://www.trustedreviews.com/opinions/iphone-6s-plus-vs-iphone-6s Υψηλότερη Ανάλυση Οθόνης --> Υψηλότερο ppi Μεγαλύτερη Μπαταρία (δυσανάλογα με βάση τις extra απαιτήσεις της οθόνης του Plus) Δηλαδή το Plus κρατάει παραπάνω για την οθόνη του. Image Stabilizer στην κάμερα Αυτά είναι αντικειμενικά καλύτερα. Επίσης, οι 4.7" είναι "λίγες" για smartphone πλέον. Αυτό είναι υποκειμενικό και καθαρά επιλογή. Και εγώ δουλεύω χρόνια τώρα με μεγάλες οθόνες αλλά έχω αποφασίσει ότι η επόμενη συσκευή μου θα είναι μικρή. Εως 5" (ιδανικά εως 4.7) και μόνο μαζεμένη για χρήση αποκλειστικά με το ένα χέρι. Ωραία και καλή και χορταστική η μεγάλη οθόνη αλλά κουραστική σε καθημερινή χρήση.
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Πρεπει να αποφασισεις τι μεγεθος κινητου θελεις. Θελεις πιο μικρη οθονη; Τότε πας σε iphone 6s στα 670€ ή σε galaxy s7 στα 540€ . Το s7 εχει το πλεονεκτημα της καλυτερης κ μεγαλυτερης οθονες σε σχεδον παρομοιο μεγεθος και καλυτερης καμερας. Θελεις πιο μεγαλη οθονη; Τοτε πας σε iphone 6s plus στα 795€ ή σε galaxy s7 edge στα 640€ . Το s7 edge εχει το πλεονεκτημα της καλυτερης οθονης, βολικοτερου κρατηματος λογω οτι ειναι μικροτερο για ιδιο μεγεθος οθονης, ενω εχει κ το πλεονεκτημα του εξαιρετικου design και της μπαταριας. Αν τελικως δεν σε ενοχλει το μεγεθος, τοτε η συγκριση μεταξυ του iphone 6s στα 670€ και του galaxy s7 edge στα 640€ ειναι ξεκαθαρη: Το s7 edge εχε καλυτερη κ αισθητα μεγαλυτερη οθονη, εξαιρετικο design, καλυτερη καμερα , καλυτερη μπαταρια και ειναι κ λιγο φθηνοτερο. Μονος λογος για να πας στο iphone ειναι αν εχεις συνηθισει στο iOs και δεν θελεις με τιποτα να πας αλλου. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα