Προς το περιεχόμενο

iphone 6s ή samsung galaxy s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια  μαζευω λεφτα και θελω να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο τηλ.εχω κοιταξει χαρακτηριστικα αλλα δν ειμαι ακομα σιγουρος ποιο απο τα δυο θα με αφηνε απολυτα ικανοποιημενο..θελω να εχει καλη καμερα και να μν  κολαει..τα pixel δν εχουν σημασια ποσο μεγαλα ειναι αλλα η ποιοτητα της καμερας,,ποιο θα μου προτεινατε εσεις ? η αν εχετε καποιο αλλο μοντελο galaxy η iphone κατα νου θελω γνωμες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία smartphones στο insomnia.

Ρώτα εκεί

Δημοσ.

IPhone δεν αξίζει τώρα. Περίμενε το επόμενο. Έχουν περάσει ήδη αρκετοί μήνες από το release date.

Το S7 EDGE αλλού παπά ευαγγέλιο. Κινηταρα.

Προσωπικά θα πηγαίνα στο edge λόγω design. Με τρελαίνει η κουρμπα την στιγμή που το άλλο έχει ακόμα bezels.

Δημοσ.

Εφοσον δεν εχεις τα λεφτα,δεν ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.Ξεκινας την αναζητηση βαση των χρηματων σου και των επιθυμητων χαρακτηριστικων.Θα εστιασεις σε 2-3 και αν δυσκολευεσαι να επιλεξεις θα ρωτησεις στο φορουμ.

• Like 5
Δημοσ.

Αν πάρεις iphone κοίτα το plus πάντως.

Ellaborate pls. Γιατί θεωρείς αντικειμενικά καλύτερο το Plus απ'το μικρό; Δεν πάει με το πως βολεύεται ο καθένας το μέγεθος; Προσωπικά το μέγεθος των Plus εκδόσεων με κρατάει μακριά. Εδώ και το iPhone 6 [non-Plus] έκανα μήνες να το συνηθίσω στο χέρι.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.trustedreviews.com/opinions/iphone-6s-plus-vs-iphone-6s

Υψηλότερη Ανάλυση Οθόνης --> Υψηλότερο ppi

Μεγαλύτερη Μπαταρία (δυσανάλογα με βάση τις extra απαιτήσεις της οθόνης του Plus) Δηλαδή το Plus κρατάει παραπάνω για την οθόνη του.

Image Stabilizer στην κάμερα

Επίσης, οι 4.7" είναι "λίγες" για smartphone πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μαζευω λεφτα και θελω να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο τηλ.εχω κοιταξει χαρακτηριστικα αλλα δν ειμαι ακομα σιγουρος ποιο απο τα δυο θα με αφηνε απολυτα ικανοποιημενο..θελω να εχει καλη καμερα και να μν κολαει..τα pixel δν εχουν σημασια ποσο μεγαλα ειναι αλλα η ποιοτητα της καμερας,,ποιο θα μου προτεινατε εσεις ? η αν εχετε καποιο αλλο μοντελο galaxy η iphone κατα νου θελω γνωμες

Παρε symbian Nokia 808 η το αλλο lumia με windows που εχουν καμερα 40κατι....

Αφου σε ενδιαφερει η καμερα κυριως...

Εφοσον δεν εχεις λεφτα μην στοχευεις ναυαρχιδες... Επισης μπορεις να παρεις και με δοσεις οτι θες...

Δημοσ.

Ellaborate pls. Γιατί θεωρείς αντικειμενικά καλύτερο το Plus απ'το μικρό; Δεν πάει με το πως βολεύεται ο καθένας το μέγεθος; Προσωπικά το μέγεθος των Plus εκδόσεων με κρατάει μακριά. Εδώ και το iPhone 6 [non-Plus] έκανα μήνες να το συνηθίσω στο χέρι.

Με κάλυψε ο Tigran από κάτω! Θεωρώ πολύ μικρό το απλό, ειδικά για τα λεφτά που ζητάει. Η συνήθεια είναι θέμα ημερών (αν όχι ωρών!) και μετά δεν ξαναγυρίζεις σε μικρό κινητό...

Δημοσ.

Με κάλυψε ο Tigran από κάτω! Θεωρώ πολύ μικρό το απλό, ειδικά για τα λεφτά που ζητάει. Η συνήθεια είναι θέμα ημερών (αν όχι ωρών!) και μετά δεν ξαναγυρίζεις σε μικρό κινητό...

Once you go black, you never go back, που λενε και στο χωριό μου... 

Δημοσ.

Once you go black, you never go back, που λενε και στο χωριό μου... 

Μόνο στο χωριό του unabomber παίζει να το λένε αυτό! :D

• Like 1
Δημοσ.

παιδια  μαζευω λεφτα και θελω να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο τηλ.εχω κοιταξει χαρακτηριστικα αλλα δν ειμαι ακομα σιγουρος ποιο απο τα δυο θα με αφηνε απολυτα ικανοποιημενο..θελω να εχει καλη καμερα και να μν  κολαει..τα pixel δν εχουν σημασια ποσο μεγαλα ειναι αλλα η ποιοτητα της καμερας,,ποιο θα μου προτεινατε εσεις ?

Και των 2 η καμερα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και μαλλον απο τις 3-4 καλυτερες σε κινητο που μπορεις να βρεις, αν οχι οι 2 απο τις 3 κορυφαιες αυτη τη στιγμη.

Επισης τα κινητα αυτα δεν κολλανε, δεν lagαρουν δηλαδη(απο οτι καταλαβα οτι εννοεις με το κολλανε)!

Μεταξυ αυτων των 2 θα σου προτεινα 100% το S7 edge επειδη ειναι πιο μεγαλο και η οθονη του εκπληκτικη, αλλά αμα το συγκρινουμε με το Iphone 6s plus εκει οποιο και να διαλεξεις δεν εχει σημασια και τα 2 ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχεση αν ειναι διαλεξεις θα διαλεξεις αναμεσα στο plus και στο s7 edge. Το iphone πιο γρηγορο πιο σταθερο αλλα το s7 ειναι καλυτερο στην καμερα στις νυχτερινες ληψεις αυτο μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...