Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω μερικες εταιριες παραγωγης παιχνιδιων, πως παιρνουν επικο Lore ατμοσφαιρα κλπ και βγαζουν αυτες τις μπουρδες,εχει φαει καταρα το franchise 1 παιχνιδι στα 10 να αξιζει , δεν το εχω αγορασει το συσκεκριμενο της σειρας βεβαια αλλα με τοσο κραξιμο που εχει φαει θα περιμενω να μπει σε κανενα bundle.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά επηρεάζονται από την μόδα. Σκέφτονται "τι πουλάει αυτή τη στιγμή", άσχετα αν η υιοθέτησή του θα προσφέρει ποιότητα και θα αναβαθμίσει ένα ήδη καλό προιόν ή όχι και το εισάγουν στον τίτλο. Πουλάει το moba? Θα κάνουμε το DoW3 με στοιχεία moba. Σιγά, σου λένε, μη καθόμαστε να ασχοληθούμε με τους 30-40 χιλιάδες σκληροπυρηνικούς γραφικούς οπαδούς του παιχνιδιού όταν μπορούμε να απευθυνθούμε σε εκατομμύρια 15χρονα.

Μόνο που αυτό το μοντέλο έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας και -συνήθως- όταν οι εταιρείες αγνοούν την οπαδική βάση, το παιχνίδι είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.

Ελπίζω η Relic να πήρε το μάθημά της.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειχα παιξει παλια το armagedon που είναι κορυφη για μενα και ειχα τελειωσει το daw2 , να το χτυπησω η να περιμενω το inquzition?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο καλό θα είναι το Inquisitor Martyr αλλά αρκετοί fans των παλιότερων DoW δεν χάρηκαν με το ΙΙΙ νομίζω.

Εγώ δεν το πήρα, ούτε όταν το είχε χώμα προσφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...