Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω επαιξα πολυ λιγο λογω προβληματων του PC μου, αλλα εχω επισης θετικες εντυπωσεις απο το παιχνιδι. Μια χαρα μου φανηκε και ετρεχε καλα. Αλλα βρηκα την αιτια των crashes που δεν με αφησαν να παιξω παραπανω μετα το τελος της open beta: το αναθεματισμενο game mode των Win 10.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Και να μην ήταν τόσο χλιαρές οι κριτικές που διαβάζω, 60 ευρώ δεν δίνω με καμία δύναμη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θεωρητικά, για ένα σωστό TBS στον κόσμο του Warhammer 40K, θα έδινα σοβαρά χρήματα, αλλά και πάλι όχι 60 ευρώ.

Βγήκε το Sanctus Reach, που ήλπιζα πως θα αποτελέσει το λιμάνι μου, αλλά προτού σουλουπώσουν στοιχειωδώς το απογοητευτικό campaign (τους τα λέγαμε στην κλειστή beta, μας γείωσαν κανονικά) ανακοίνωσαν ήδη DLC, οπότε πήρα μια καλή κρυάδα και από εκεί.

Για moba που διαβάζω τώρα, ούτε για ανέκδοτο δεν δίνω τέτοια χρήματα -βασικά, ούτε τα μισά. 

Οι devs που έφτιαξαν το Mordheim προχωράνε τώρα με το Necromunda, που είναι το αγαπημένο μου tabletop όλων των εποχών, αλλά δυστυχώς επέμειναν με την προβληματική game engine του Mordheim, που το πλέον αδύναμό της σημείο ήταν η καλή απεικόνιση των ranged όπλων, και το Necromunda προφανώς θα είναι τίγκα στα ranged. Πάντως ήταν έντιμη προσπάθεια, αν και αυτοί το ξέσκισαν στα DLC, όχι πως τα χρειάζεσαι, αλλά και πάλι...

Αυτή τη στιγμή ποντάρω στο Panzer Corps 2, αλλά αυτό είναι για το 2018. Kαι, βέβαια, όπως και το 1, θα έχει άπειρα DLC. Ας είναι καλό, τουλάχιστον. 

• Like 3
Δημοσ.

Παντως το multiplayer κομματι έχει πάρει καλές κριτικές, στο single player είναι που είναι απο χλιαρές εως κακές.

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ακόμα το παιχνίδι αλλά όπως βλέπω από τις κριτικές των χρηστών του steam, οι φόβοι που μου προκάλεσαν τα διάφορα gameplay βιντεο του DOW 3 επιβεβαιώθηκαν. Το παιχνίδι φτιάχτηκε για να τραβήξει τα πιτσιρίκια που παίζουν MOBA, δηλαδή μπλιαχ.

Ουσιαστικά είναι LOL με διαστάσεις RTS και περιτύλιγμα W40K. Καμία σχέση με το DOW δηλαδή. Θα μείνω με το Ultimate Apocalypse.  :mad:

Kαλά, τα 60 ευρώ που θα φτάσουν εν ριπή οφθαλμού τα 120 με τα DLC ασχολίαστα. Δε πάνε καλά οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Πάντως εγώ ένα έχω να πω.

Μοιάζει με το Warhammer 40,000 Dark Nexus Arena, όχι μόνο στα γραφικά και την μηχανή και στο multiplayer moba στυλ του.

Δημοσ.

Δυστυχώς, και εγώ δεν έχω καλές εντυπώσεις από την πρώτη επαφή,

Γυρνάω πίσω στο COH, παιχνίδι δεκαετίας, και δεν καταλαβαίνω πώς αυτή τη στιγμή προσφέρει χειρότερα RTS η Relic. Και μιλάω και για τεχνικά θέματα, όχι μόνο για το concept WW2 vs Warhammer 40k, φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το αρχικό κολλημα με orcs (αγαπημενα) , ακουμπησα λίγο space marines και τώρα προσπαθώ να μάθω Eldar.

Πολυ ευαισθητοι οι Eldar πεθαίνουν για πλάκα, αλλά έχουν και το μεγαλύτερο tech tree , προς το παρόν αντέχω το ξύλο , να δούμε πότε θα νιώσω λίγο αλλιώς γυρίζω πισω στα Orcs :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η χαρα των DLC θα ναι αυτο το game , θυμιζει εντονα το 1 που στο τελος απο τα expansion χαθηκε η μπαλα.

Εχει λιγους multiplayer maps η μου φαινεται?

• 8 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρε ότι του άξιζε. Το αγόρασα προχθές από το Kinguin μόλις 10 ευρώ από 40 που έχει στο steam, μόνο και μόνο για το skirmish καθότι είμαι φαν του W40K και όλης της σειράς DOW. Το campaign το είχα τερματίσει όταν βγήκε (η πειρατική έκδοση ξεκλειδώνει μόνο το campaign, όχι το skirmish) χωρίς να μου κάνει καμία εντύπωση. Την ίδια γνώμη σχημάτισα και για το skirmish. Μια χίμαιρα RTS-MOBA όπου όλο το gameplay στρέφεται γύρω από τον ήρωα και οι υπόλοιπες μονάδες θυμίζουν τα minions από το LoL, από τη χρησιμότητα (αχρηστεία μάλλον) στο πεδίο της μάχης μέχρι και τη διαφορά μεγέθους. Απειροελάχιστοι χάρτες, ηλίθιος περιορισμός στο χρόνο επιστράτευσης των ηρώων αφού πρέπει να μαζέψεις πόντους (!!!!) που παράγονται σε συγκεκριμένο, απαραβίαστο ρυθμό, βλακώδη doctrine που περιορίζουν το gameplay και χάλια, καρτουνίστικα γραφικά κατώτερα ακόμη και του DoW2 που κυκλοφόρησε το 2009. Ένα παιχνίδι που δεν πήρε ΤΙΠΟΤΑ από τα θετικά των DoW 1+2. Περισσότερο το Lol είχαν οι τύποι στο μυαλό τους παρά τα DoW. Το μόνο θετικό είναι η μουσική, που και πάλι είναι κατώτερη των προηγούμενων, ειδικά του 2.

Τέσπα, δε μου κάνει εντύπωση που το εγκατέλειψαν. Ενώ το fanbase τους προειδοποιούσε ότι το παιχνίδι πάσχει, εκείνοι χαμένοι στο κόσμο τους και τις εμμονές τους έφτιαξαν μια παπάτζα που δε μαζεύει ούτε 500 άτομα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στο multiplayer. 

Μέχρι 10 ευρώ είναι οκ, για όποιον θέλει να το αγοράσει. 1 ευρώ παραπάνω είναι αμαρτία. Καλύτερα μείνετε στο απείρως ανώτερο DoW1 + Ultimate Apocalypse mod.

Επεξ/σία από Undertaker25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...