Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To DOW 1 το ανακαλυψα και ειδα και επαθα να δω πως μαζευεις χρηματα και πορους κτλ.Τελικα κολλησα.Και το DOW2 απογοητευση,χωρις επισιμη υποστιριξη γι αmods...

Μακαρι το 3 να εχει,γιατι βλεπω μαπα το καρπουζι αλιως.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Open Beta Registration https://www.dawnofwar.com/beta

The Dawn of War III Open Beta will run from 10am PST April 21st to 10am PST April 24th.

The beta will include a range of different maps, modes and other game content to try - click here for an overview of what's included vs. the full game.
Sign up below to register for access. If you're new, you will need to create a Relic Link account.
  • Like 1
Δημοσ.

http://i.imgur.com/CM5LGPu.gifv

To animation των μονάδων σε fast-forward :lol:

Τόσο χοπ-χοπ-χοπ και χαζούλικες κινήσεις δεν έχω ξαναδεί σε strategy,με τα μπαρμπαδέλια(διότι Warhammer40K μονάδες δεν μοιάζουν) να είναι με crack-speed μέχρι τα αυτιά.

Και πολλά, πάρα πολλά όμορφα χρωματάκια!

Τεσπα, έτσι και αλλιώς δεν περίμενα και πολλά και δεν υπήρξε ιδιαίτερη απογοήτευση για την κατάντια. :-)

Δημοσ.

Διάβασα το review του rock, paper, shotgun και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα. Οχι γιατί το παιχνίδι είναι κακό αλλά γιατί παρέβλεψαν το single player κομμάτι του. Από ότι γράφει είναι τυπικό, μονοδιάστατο και λείπουν πολλά στοιχεία που είχαν τα προηγούμενα DoW ενώ κάνει μπαμ ότι έδωσαν βάση στο Multiplayer κομμάτι και παρά το τις αλλαγές το θεωρεί ως το καλύτερο DoW μέχρι σήμερα σε ότι αφορά το κομμάτι αυτό. 

Εγώ όμως σαν καλός single player τύπος που είμαι δυστυχώς θα το προσπεράσω το συγκεκριμένo. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι...δεν περίμενα κάτι, μιας και το arc του Angelos που ξεκίνησε ελευθερώνοντας τον Daemon από το Maledictum στο τέλος του DoW, τέλειωσε στο Retribution.

Δεν έχω δει το στόρυ του 3, αλλά dunno...

Δημοσ.

Αφου κανενας δεν γραφει τιποτα ο κλήρος πέφτει στον γενναίο :)

Για αρχή να πώ οτι προλαβα στην Open Beta να γραψω 18 ωρες!! Αυτο απο μόνο του λέει κατι.

Το παιχνίδι μου αρεσε ιδιαίτερα, επαιξα μόνο Orks γιατί τα συμπαθησα τα άτιμα και επειδη ήθελα να τα μάθω, οταν δεν υπάρχουν οδηγοι στο ιντερνετ και πρεπει να μαθεις κατι μόνος σου ε σου παιρνει λίγο παραπάνω, αλλά μου άρεσε η διαδικασία του δοκιμάζω καινούρια πράγματα τι δουλεύει και τι όχι κτλ κτλ Εχει πολλά πραγματα διαφορετικά να κανεις το παιχνίδι και καθε παιχνιδι είναι διαφορετικό , πληθώρα units και απειρες στρατηγικές που μπορείς να εφαρμόσεις.

Αν και μοιάζει στο COh2 δεν έχει καμια σχέση ουτε σαν λογική ούτε σαν gameplay, μη περιμενετε ότι δουλευει στο Coh να δουλεψει εδώ. Οσοι φοβοντουσαν μήπως το παιχνίδι είναι MOBA μπορείτε να ηρεμήσετε , το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με MOBA είναι καθαρό RTS.

Απο πλευρας gameplay θα πώ μονάχα οτι έχει μεγάλο learning curve ακόμα και αν προέρχεσαι απο coh2, αλλά ακομα και χωρίς να ξέρεις το παιχνίδι μπορείς να το ευχαριστηθεις. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι οτι ενώ σωστά το παιχνίδι τιμωρεί το blobbing(επελεξε ολα τα units και ντου) δεν σου δίνει αρκετές επιλογές για τυχόν formations κτλ κτλ έτσι ωστε να το αποφύγεις , γιατί αν έχεις πχ 15 units δεν προλαβαίνεις να τα κανεις micromanage ολα . Γενικά αν δεν προσέχεις ειναι αρκετα ευκολο να χάσεις όλο τον στρατό σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Καποια abilities θεωρούνται Imba αλλά υπάρχουν counters που θελει χρόνο να τα μαθεις.

Είναι υπερβολικά skill based το παιχνίδι και αυτό το καταλαβαίνεις ιδιαίτερα παιζοντας εναντίων space marines, o καλός παίκτης χρησιμοποιεί ολα τα skills και είναι σχεδον αδυνατο να τον κερδίσεις , τον μετριο τον ποδοπατάς άνετα (νομιζω οτι space marines είναι το καλυτερο faction αυτη την στιγμή, εχει και range και πολλά stuns και τα πάντα όλα).

Οι μαχες πάντως είναι EPIC!!!Θα ενθουσιάζεστε και θα απογοητεύεστε πάντα στον υπερθετικό βαθμό.

Ενα ακόμα κακό είναι οτι οι μαχες 3vs3 κρατάνε πολύ, πηγαίντε τουαλέτα φάτε καλά και φροντίστε για την ενυδάτωση σας. :)

Τα γραφικά τα βρήκα πολυ όμορφα και σε 4k με τα περισσοτερα στο medium τρέχει νεράκι , ο λόγος που εβαλα στα medium τα περισσότερα είναι οτι σε 3vs3 προς το τελος όταν γίνεται πανικος απο units μπορεί να μπουκώσει η μνήμη της κάρτας.

Αυτες οι σκόρπιες εντυπώσεις για αρχή. Για μένα MUST BUY!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...