Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον ακουσαν την γκρινια για το στυλ των γραφικων και πλεον δειχνει πιο κοντα στο DOW2.

Δημοσ.

Μαλλον ακουσαν την γκρινια για το στυλ των γραφικων και πλεον δειχνει πιο κοντα στο DOW2.

Σε αυτό το στάδιο της παραγωγής το πολύ πολύ να άλλαξαν τα φίλτρα, την ένταση των σκιών και τις αποχρώσεις, λίγο πολύ ό,τι θα έκανε ένα SweetFX. Τα μοντέλα και το περιβάλλον δεν είναι άσχημα πάντως.

Δημοσ.

Day 1 DLC και μάλιστα διακοσμητικό; 

Όλα τα ωραία μας σερβίρουν! :rolleyes:

θα ήταν ανησυχητικό αν είχαν day one story dlc ή οτιδήποτε θα μπορούσε να επηρεάζει το gameplay 

Δημοσ.

Day 1 DLC και μάλιστα διακοσμητικό; 

Όλα τα ωραία μας σερβίρουν! :rolleyes:

Μια χαρά το διακοσμητικό. Από κάτι άλλα (τύπου Prothean companion) είναι σαφέστατα προτιμητέα και δεν αλλάζουν την εμπειρία του gameplay και του ουσιαστικού περιεχομένου. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έπαιξα πολύ αλλά μου φάνηκε τρελά βαρετό. 

Μου φάνηκε αργό το action συγκριτικά με το πρώτο DoW. Και το γεγονός ότι το μόνο mp mode θα είναι αυτό που πρέπει να φας το Core με ενοχλεί. 

Επίσης φέρνει αρκετά σε MOBA η όλη φάση αυτού του game mode, κάθε base έχει turrets που πρέπει να φας για να μπορέσεις να μπεις στο base και να καταστρέψεις το power core, απλά ο παίκτης χειρίζεται τα creeps :P

Δίνει την αίσθηση custom game mode πιο πολύ παρά κανονικού mode. Παρ'όλα αυτά έπαιξα λίγο οπότε μπορεί και να είμαι 100% λάθος. 

Αυτήν την αίσθηση μου έδωσε γενικά.

Σίγουρα θα περιμένω κάποιο καιρό μετά το release για να αποφασίσω αν θα το αγοράσω.

Δημοσ.

Δεν αντεξα και έπεσε η προπαραγγελία!

Ολα αυτά που είπε μόλις ο Stavrakas με προβληματίζουν και μένα και θα προτιμούσα να ελειπαν τα moba elements.

Το περίμενα καιρό καθώς όσο και να εκραζα το Company Of Heroes 2 εχω 750 ώρες εκει νιώθω την αναγκη να ξεκολλήσω απο κει, οπότε είπα να πάω στον επόμενο τίτλο της relic :) . Θέλω να πιστευω οτι το προσεξαν , είδωμεν...

Υ.Γ.Προσπάθησα να ξεκολλήσω απο το CoH2 παίζοντας ashes of the singularity , failed...

Υ.Γ2.Προσπάθησα να ξεκολλήσω απο το CoH2 παίζοντας Battlefleet Gothic Armada , failed...

Υ.Γ.3 Γενικότερα τα RTS υποφέρουν αυτή την εποχή, please don't f*ck this up!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο φαίνεται να επηρεάζουν το παιχνίδι τα MOBA στοιχεία που έχει;

Στο multiplayer που απο ότι φαίνεται έχει ένα μόνο mode , σκέψου οτι έχει lanes , turrets και βάση να καταστρέψεις (δεν θυμαμαι πως το λένε ακριβώς), το μόνο που δεν έχει είναι minions...

Dawn of War 3 don't want to be a MOBA

https://community.dawnofwar.com/discussion/5372/dawn-of-war-3-dont-want-to-be-a-moba

Relic is NOT taking inspiration by MOBA's gameplay aspects, but instead by some of their game philosophies and techniques used for better visual knowledge for the player. They are utilizing a more clear and responsive gameplay so the players are able to receive as much visual information as possible with the minimal ocular and cerebral effort. This consequentially lets players focus more on real strategy than micro-management, therefore a better RTS experience.

Εχουν πλάκα οι απαντήσεις... Βεβαίως ολα αυτα 8 months ago...

Επεξ/σία από Orgios
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...