Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι βλέπω ένα MOBA με περισσότερες μονάδες... Κοίτα, το σύμπαν του Warhammer 40Κ έχει ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: την ωμή, βίαιη και γροτέσκα ατμόσφαιρα. Αυτά τα στοιχεία υπήρχαν στο DoW 1, δυστυχώς απουσιάζουν πλήρως από το DoW3. Οι Ορκ μοιάζουν σα φανταχτεροί χαρακτήρες από κανα LOL ή Dota2 που προορίζονται για παιχνίδι lan 15χρονων που έκαναν κοπάνα από το σχολείο. Aν το κυκλοφορήσουν όπως φαίνεται στο βίντεο προσωπικά δεν θα δώσω ούτε 1 ευρώ για να το αγοράσω (θα το αποκτήσω με... άλλους τρόπους), παρ' ότι έχω σε αυθεντικά DOW 1 & 2 + όλα τα expansions από τη πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν και ειμαι οπαδός του σύμπαντος.

Kάνε ένα κόπο και παίξε το DoW με το mod Ultimate Apocalypse και θα δεις τι θα πει rts σε W40K κόσμο.

Ναι σε αυτό συμφωνούμε αλλά δεν βλέπω κάτι που με χαλάει στο θέμα rts. Θα με χαλούσε σε άλλο τύπο παιχνιδιού αλλά σε rts το art style και η επιλογή χρωμάτων δεν είναι και κακή. Εντάξει δεν πιάνει την μουντάδα του πρώτου αλλά το παιχνίδι είναι ένας καλός μέσος δρόμος μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου. 

Για τις μόντες οκ, δεκτό, αλλά και πάλι η μόντα κάπου βασίζεται. Δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει κάποια μόντα και γι αυτό σε κάποια φάση. Προσωπικά λοιπόν με αυτά που βλέπω δεν με χαλάει κάτι. Ισα ίσα που βλέπω ότι πολλά βελτιώθηκαν και αυτό θα έχει ως συνέπεια την καλύτερη δημιουργία mods.  

Δημοσ.

Λόγια μόνο, το παιχνίδι δεν μοιάζει με Warhammer 40Κ, αλλά με κάτι της Blizzard(ή κάποιο σύγχρονο "strategy") με φανταχτερά,πολύχρωμα μπλιμπλίκια που κάμουν πίου πίου, ένα δηλαδή ακόμη νιανια generic "strategy".

Δεν είδα πουθενά το έπος και το grimdark που έβγαλε το πρώτο cinematic trailer ή τα πρώτα Dawn of War.

Έπρεπε να πάρουν μαθήματα από το Warhammer Total War και το πόσο καλά έχουν ακολουθήσει την γενικότερη αίσθηση του Warhammer fantasy σε εκείνο τον τίτλο...

• Like 1
Δημοσ.

Λόγια μόνο, το παιχνίδι δεν μοιάζει με Warhammer 40Κ, αλλά με κάτι της Blizzard(ή κάποιο σύγχρονο "strategy") με φανταχτερά,πολύχρωμα μπλιμπλίκια που κάμουν πίου πίου, ένα δηλαδή ακόμη νιανια generic "strategy".

Δεν είδα πουθενά το έπος και το grimdark που έβγαλε το πρώτο cinematic trailer ή τα πρώτα Dawn of War.

Έπρεπε να πάρουν μαθήματα από το Warhammer Total War και το πόσο καλά έχουν ακολουθήσει την γενικότερη αίσθηση του Warhammer fantasy σε εκείνο τον τίτλο...

Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ...Αυτό που είπα και στο τελευταίο σχόλιό μου... Το παιχνίδι είναι σαν Moba. Οτιδήποτε άλλο εκτός από W40K...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μολις ελαβα ενα εμαιλ για συμμετοχη σε closed beta, επρεπε να συμπληρωσω ενα ερωτηματολογιο και στο τελος μου εδωσαν και ενα link για να το κανω refer to friends ... 

https://test-project.reliclink.com/?r=NHuA9

edit: Νομιζω δεν δουλευει το λινκ παντως...

Δημοσ.

^Βελτίωσαν πολύ το περιβάλλον/αισθητική ή ιδέα μου είναι;

Δεν είναι ιδέα σου, έχει αποκτήσει ένα βάθος και έναν διαφορετικό φωτισμό σε σχέση με παλιότερα βίντεο. Οπως λέει και ο rider όμως συνεχίζει να είναι πιο φωτεινό από όσο θα περίμενε κάποιος για W40K αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου και το θεωρώ πλέον ισάξιο σε οπτική με το Dawn of war 2 στο θέμα αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...