Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το εν λόγω βίδεο και είπα δεν μπορεί να είναι το Dawn of War III, σίγουρα το Warcraft III-Starcraft είναι...

Τόση ομοιότητα σε κίνηση-animation και παλέτα δεν έχω ξαναματαδεί.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα συνεχίζει να μου την δίνει που ο Angelos όχι μόνο δεν είναι ένας από τα 2 αδέρφια Dobson στο voice acting, αλλά άλλος και ακούγεται τελείως generic. -_-

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολύ φρου-φρου κι αρώματα τα γραφικά. Εντυπωσιακά μεν αλλά καρτουνίζουν λίγο και μου θυμίζουν League of Legends. Τραγικό ότι ο Angelos χοροπηδάει στην μάχη σώμα με σώμα. Έλεος.

Τελικά, Dawn of War 1 δεν ξαναβγαίνει. Δεν λέω ότι το 3 δεν ειναι καλό, είμαι αφοσιωμένος οπαδός της σειράς αλλά δεν μοιάζει να έχει ούτε την ωμότητα ούτε την ωριμότητα του DOW1.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω έδωσαν την εξήγηση που προτίμησαν το πιο χρωματιστά γραφικά, επειδή γίνεται της Πόπης εκεί μέσα το θεώρησαν ως καλή λύση την χρωματική αυτή παλέτα για να καταλαβαίνεις τι παίζει. Φυσικά για PC μιλάμε και σε όποιον δεν αρέσει θα υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε λίγο την "μουντίλα". 

Δημοσ.

Νομίζω έδωσαν την εξήγηση που προτίμησαν το πιο χρωματιστά γραφικά, επειδή γίνεται της Πόπης εκεί μέσα το θεώρησαν ως καλή λύση την χρωματική αυτή παλέτα για να καταλαβαίνεις τι παίζει. Φυσικά για PC μιλάμε και σε όποιον δεν αρέσει θα υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε λίγο την "μουντίλα". 

Αν με 20 units γίνεται της Πόπης, στο DOW 1 με 300 Units τι γινότανε? Μια χαρά διακρίναμε τις μονάδες. Έβλεπες space marine και ήταν space marine, όχι χαρακτήρας του LOL. 

Dawn of War Soultstorm + Ultimate Apocalypse FTW!!!  :-D

Δημοσ.

Πολύ μεγάλη απογοήτευση ήταν τα gameplay βίδεα.

Περίμενα τουλάχιστον να είναι ισάξιο του ΙΙ, αλλά μπα.

Κρίμα,πολύ κρίμα διότι μετά το επικό και πραγματικά τρομερό teaser trailer περίμενα κάτι διαφορετικό από στρουμφο-units και ηλίθια warcraft-esque animations σε ένα dumbed down DoW...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πολύ φρου-φρου κι αρώματα τα γραφικά. Εντυπωσιακά μεν αλλά καρτουνίζουν λίγο και μου θυμίζουν League of Legends.

Τελικά, Dawn of War 1 δεν ξαναβγαίνει. Δεν λέω ότι το 3 δεν ειναι καλό, είμαι αφοσιωμένος οπαδός της σειράς αλλά δεν μοιάζει να έχει ούτε την ωμότητα ούτε την ωριμότητα του DOW1.

Diablo 3 all over again. :P

• Like 1
Δημοσ.

Diablo 3 all over again. :P

Δυσμενής αλλά αναμενόμενη εξέλιξη όταν τη σκυτάλη του gamer έχει πάρει μια γενιά που θεωρεί πυρηνική φυσική οτιδήποτε απαιτεί κάτι παραπάνω από ένα ασταμάτητο αριστερό κλικ και δεν διαθέτει τα γελοία γραφικά τύπου wow.

Πολύ μεγάλη απογοήτευση ήταν τα gameplay βίδεα.

Περίμενα τουλάχιστον να είναι ισάξιο του ΙΙ, αλλά μπα.

Κρίμα,πολύ κρίμα διότι μετά το επικό και πραγματικά τρομερό teaser trailer περίμενα κάτι διαφορετικό από στρουμφο-units και ηλίθια warcraft-esque animations σε ένα dumbed down DoW...

Να σκεφτείς ότι όταν πρωτοείδα στο ΥΤ ότι κυκλοφόρησε το teaser, πάτησα με τη μια 1080p και άραξα πίσω να το απολαύσω. Και μου είχε σηκωθεί η .... τρίχα κάγκελο καθ' όλη του τη διάρκεια του βίντεο. Μέχρι που 1-2 μήνες μετά βγήκε το πρώτο gameplay και έφαγα τη ξενέρα της ζωής μου, σαν όταν πρωτοέπαιξα το C&C 4 ένα πράγμα. Δυστυχώς αυτή η μπεμπικίστικη αισθητική κυριαρχεί παντού και δεν λέει να ξεθωριάσει.

Όσο για το dumbed down, εδώ έβγαλαν Reboot Edition για το Αct of Aggression ρε φίλε όπου ουσιαστικά ευνούχισαν το παιχνίδι γιατί ήτανε λέει πολύπλοκο και δύσκολο. Οι σύγχρονοι gamers ειναι σα μωρά που θέλουν να τους ταίζεις στο στόμα. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά παρέμεινε η ίδια γελοιότητα που είδαμε πριν μερικούς μήνες, με τα παιδικά γραφικά που νομίζεις ότι βλέπεις DOW σε μηχανή LοL.

Απλά ξέρασμα. Θα παραμείνω στο DOW και το Ultimate Apocalypse, απ' ότι φαίνεται.

Δημοσ.

Τελικά παρέμεινε η ίδια γελοιότητα που είδαμε πριν μερικούς μήνες, με τα παιδικά γραφικά που νομίζεις ότι βλέπεις DOW σε μηχανή LοL.

Απλά ξέρασμα. Θα παραμείνω στο DOW και το Ultimate Apocalypse, απ' ότι φαίνεται.

Δεν συμφωνώ, θεωρώ ότι με τέτοιο πανικό είναι καλύτερα για θέμα gameplay. Ασε που πιστεύω ότι με λίγο καλιμπράρισμα θα πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ο καθένας. Πάντως τα animations και ο πανικός που συμβαίνει έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Τώρα θυμίζει πράγματι πόλεμο. 

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ, θεωρώ ότι με τέτοιο πανικό είναι καλύτερα για θέμα gameplay. Ασε που πιστεύω ότι με λίγο καλιμπράρισμα θα πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ο καθένας. Πάντως τα animations και ο πανικός που συμβαίνει έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Τώρα θυμίζει πράγματι πόλεμο. 

Εγώ πάλι βλέπω ένα MOBA με περισσότερες μονάδες... Κοίτα, το σύμπαν του Warhammer 40Κ έχει ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: την ωμή, βίαιη και γροτέσκα ατμόσφαιρα. Αυτά τα στοιχεία υπήρχαν στο DoW 1, δυστυχώς απουσιάζουν πλήρως από το DoW3. Οι Ορκ μοιάζουν σα φανταχτεροί χαρακτήρες από κανα LOL ή Dota2 που προορίζονται για παιχνίδι lan 15χρονων που έκαναν κοπάνα από το σχολείο. Aν το κυκλοφορήσουν όπως φαίνεται στο βίντεο προσωπικά δεν θα δώσω ούτε 1 ευρώ για να το αγοράσω (θα το αποκτήσω με... άλλους τρόπους), παρ' ότι έχω σε αυθεντικά DOW 1 & 2 + όλα τα expansions από τη πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν και ειμαι οπαδός του σύμπαντος.

Kάνε ένα κόπο και παίξε το DoW με το mod Ultimate Apocalypse και θα δεις τι θα πει rts σε W40K κόσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...