Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Dawn Of War III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dawn of War III – Announcement Trailer:

Official Site

Steam page

Για κάποιο λόγο όταν πάτησα τον player στο Insomnia μου έπαιξε χωρίς ήχο. Τέλος πάντων.

Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για 3 campaings Terrans, Zerg, Protoss εεεε συγγνώμη Space Maheens, Orks στο ρόλο των Tyranids, Eldar, πράγμα μόνο καλό γιατί τη μισαλλοδοξία, το μιλιταρισμό και τον απολυταρχισμό των Marines δεν τον αντέχω. Το τρέιλερ επίσης πολύ επικούρα, εγκρίνω. Αυτά τα Ορκ δε θα τα πάρω ποτέ σοβαρά, εκεί που πετσόκοβαν πτώματα χασκογέλαγα.

Τα καλύτερα έρχονται, αναμενουμε.

• Like 4
Δημοσ.

Το μόνο που θέλω είναι να μην δω τίποτα στρατούς DLC (εννοώ factions, όχι κοσμητικά) επί πληρωμή day one και ξενερώσω τη ζωή μου. Από τα τρία races προτιμώ τους Eldar αν και με χαλάει η έλλειψη Chaos ή Necron.

• Moderators
Δημοσ.

Ήταν γρήγορη λύση merge για να υπάρχει ελληνικό content στο πρώτο post, βάσει του http://www.insomnia.gr/topic/527999-υπενθύμιση-για-τα-μηνύματα-στην-ενότητα-των-pc-games/

Αντί διαγραφής, μια και ήδη το thread είχε απαντήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Ψήθηκα να βάλω το Dawn of War μόλις είδα το trailer και έπαιξα λίγο. 

Δεν είχα ασχοληθεί πολύ παλιότερα. Το game καλό φαίνεται αλλά τα sound effects είτε φταίει το pc μου σε κάτι είτε είναι τα πιο απογοητευτικά που υπάρχουν σε game.

Δημοσ.

Dawn of War III – Announcement Trailer:

Official Site

Steam page

Για κάποιο λόγο όταν πάτησα τον player στο Insomnia μου έπαιξε χωρίς ήχο. Τέλος πάντων.

Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για 3 campaings Terrans, Zerg, Protoss εεεε συγγνώμη Space Maheens, Orks στο ρόλο των Tyranids, Eldar, πράγμα μόνο καλό γιατί τη μισαλλοδοξία, το μιλιταρισμό και τον απολυταρχισμό των Marines δεν τον αντέχω. Το τρέιλερ επίσης πολύ επικούρα, εγκρίνω. Αυτά τα Ορκ δε θα τα πάρω ποτέ σοβαρά, εκεί που πετσόκοβαν πτώματα χασκογέλαγα.

Τα καλύτερα έρχονται, αναμενουμε.

η αναφορά σε protos,zerg κλπ είναι ντροπή απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...