Tobajara Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Dawn of War III – Announcement Trailer: Official Site Steam page Για κάποιο λόγο όταν πάτησα τον player στο Insomnia μου έπαιξε χωρίς ήχο. Τέλος πάντων. Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για 3 campaings Terrans, Zerg, Protoss εεεε συγγνώμη Space Maheens, Orks στο ρόλο των Tyranids, Eldar, πράγμα μόνο καλό γιατί τη μισαλλοδοξία, το μιλιταρισμό και τον απολυταρχισμό των Marines δεν τον αντέχω. Το τρέιλερ επίσης πολύ επικούρα, εγκρίνω. Αυτά τα Ορκ δε θα τα πάρω ποτέ σοβαρά, εκεί που πετσόκοβαν πτώματα χασκογέλαγα. Τα καλύτερα έρχονται, αναμενουμε. 4
WizNick Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Exclusive info απο PC Gamer : http://www.pcgamer.com/dawn-of-war-3-inside-relics-biggest-rts-yet/ - 3 races : Space Marines, Orks, Eldars- Big armies are back- Base building is back 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το μόνο που θέλω είναι να μην δω τίποτα στρατούς DLC (εννοώ factions, όχι κοσμητικά) επί πληρωμή day one και ξενερώσω τη ζωή μου. Από τα τρία races προτιμώ τους Eldar αν και με χαλάει η έλλειψη Chaos ή Necron.
Tobajara Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 YAHHHHH BASE BUILDING!!!! Και μεγάλοι στρατοί, περισσότερο σαν το 1!!!! Όχι πια τα skirmishes του 2!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιχνιδάρα ήταν το 2 που είχα παίξει. Ωραίο ήταν, αλλά πιο επικεντρωμένο σε ήρωες. Ενώ στο 1 είχε μπούγιο.
Tmark Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ρε σεις τι ηταν αυτα που επιτεθηκαν στα Eldar avatars? Orc killas?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Dawn of War 3: inside Relic's biggest RTS yet Reaver Titan. Imperial Knight. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από GhostRiderLSOV 2
WizNick Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πως το καταφερε ετσι ο mod να φαινετε το ποστ μου ως ποστ του Tobajara!
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ήταν γρήγορη λύση merge για να υπάρχει ελληνικό content στο πρώτο post, βάσει του http://www.insomnia.gr/topic/527999-υπενθύμιση-για-τα-μηνύματα-στην-ενότητα-των-pc-games/ Αντί διαγραφής, μια και ήδη το thread είχε απαντήσεις. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ψήθηκα να βάλω το Dawn of War μόλις είδα το trailer και έπαιξα λίγο. Δεν είχα ασχοληθεί πολύ παλιότερα. Το game καλό φαίνεται αλλά τα sound effects είτε φταίει το pc μου σε κάτι είτε είναι τα πιο απογοητευτικά που υπάρχουν σε game.
trayban Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Dawn of War III – Announcement Trailer: Official Site Steam page Για κάποιο λόγο όταν πάτησα τον player στο Insomnia μου έπαιξε χωρίς ήχο. Τέλος πάντων. Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για 3 campaings Terrans, Zerg, Protoss εεεε συγγνώμη Space Maheens, Orks στο ρόλο των Tyranids, Eldar, πράγμα μόνο καλό γιατί τη μισαλλοδοξία, το μιλιταρισμό και τον απολυταρχισμό των Marines δεν τον αντέχω. Το τρέιλερ επίσης πολύ επικούρα, εγκρίνω. Αυτά τα Ορκ δε θα τα πάρω ποτέ σοβαρά, εκεί που πετσόκοβαν πτώματα χασκογέλαγα. Τα καλύτερα έρχονται, αναμενουμε. η αναφορά σε protos,zerg κλπ είναι ντροπή απλά.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εντάξει το ξέρουμε ότι ήρθαν ανάποδα τα πράγματα σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα