Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μετα πληρωνεις πιο γρηγορα το τελωνειο B)

στις 10 αγορες τα μισά τα εχω κανει με γρηγορο και δεν εχω πληρωσει τελωνειο ποτε αλλα εχεις κανει εσυ τοσες αγορες απο εξωτερικό και πλήρωσες τελωνειο ε? :eek:  

anyway απο Ελλάδα θέλει ο nikos360 το G4 εχει κατι θεματα με το bootloop το πας σε service τις lg και αλλαζουνε πλακέτα ειναι λιγο bingo τι θα σου κατσει ουτε στα κινεζικα δεν γινετε αυτο  :-D

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σ αυτη την κατηγορια στα 300 ευρω αξιζει το p8 δεν θα εχω καποιο προβλημα?γιατι μου λενε για την εταιρεια και καλα.

απο αποψη μπαταριας με προβληματιζει λιγο που ειναι μικρη 

Δημοσ.

Εαν δινεις τρομερη σημασια στην ποιοτητα κατασκευης ειναι μια επιλογη, εαν σου ειναι σχετικα αδιαφαφορη προσπερασε το.

Εγω παλι στα χρηματα που κοιταζεις θα ελεγα ειτε το g4 που ισως βγαλει προβλημα(αλλα το service τους ειναι αψογο) οποτε θα στρωσει μεσα στην διετια, ειτε το flex2.

Ολα τα κινητα που αναφερθηκαν (και το p8) ξεκινησανε με τιμη στο 600ευρω περυσι.

Θα μπορουσες μα πας στο Xiaomi note 3 pro που μαλλων ειναι το πιο ολοκληρωμενο στα χρηματα του αλλα

Α)Δεν θες να μπλεχτεις με Κινα

Β)Ισως χρειαστει λιγο σκαλισμα στην ρομ

Γ)Εαν το αγορασεις απο Ελλαδα παει στα ~300 ευρω

Τελος στην περιπτωση που δεν απασχολει η microsd μπορεις να δεις και το nexus 5x.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μην γράφουμε ότι θέλουμε, ο άνθρωπος άνοιξε θέμα για να τον βοηθήσουμε.. Το Xiaomi note 3 pro κάνει 240 στο σκρουτζ αυτή τη στιγμή.. Όπως και να έχει, κι εγώ αυτό το Xiaomi προτείνω παρ'όλο που ίσως χρειαστεί να του περάσεις άλλη ρομ από αυτή που έχει.

Xiaomi note 3 pro, θετικά: πολύ ολοκληρωμένο όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, μεγάλη μπαταρία που χρειάζεσαι. Αρνητικά: Είναι κινέζος και δεν έχει τόσο καλή κάμερα όσο το G4 που είναι άλλη κλάση!

LG G4: Μάλλον ότι καλύτερο για τα λεφτά του, με την τέλεια κάμερα, αλλά με οθόνη 2k ανάλυση μην περιμένεις να σου βγάλει πολλές ώρες με browsing. Όσο για το θέμα με το bootloop, ναι οκ υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει, αλλά είναι πολύ μικρότερη από το να είναι κομπλέ το κινητό. Και στη τελική με bootloop να έρθει, το πας για σέρβις, όλα τσάμπα και σε μία εβδομάδα το έχεις πίσω έτοιμο να το ευχαριστηθείς!

Ωστόσο φίλε μου έχω να σου προτείνω το Asus Zenfone 2 και θα ήθελα να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά διότι η καλύτερη έκδοση του είναι σε προσφορά αυτή την εβδομάδα στο Crazy Sundays του E-shop, είναι στα 285 ευρώ, μέσα στο budget σου και πιστεύω θα σε καλύψει σε όλα! Τσέκαρε http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-silver-p-TEL.008664

Έχει 4gb ram και δυνατό επεξεργαστή, πράγμα που σημαίνει κανένα κόλλημα πουθενά! Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Asus έκανε πολύ καλή δουλειά με το λογισμικό που έχει φορέσει στο κινητό (Zen UI). Η κάμερα του είναι αρκετά ικανοποιητική, όχι επίπεδο G4, άλλα όποιος θέλει να πάρει κινητό για να έχει και φωτογραφική μηχανή τότε θα τον καλύψει σίγουρα! 

Το έχει φίλος το κινητό, είναι τρομερό!

Δημοσ.

Flex αστο εχει θεματα με την οθόνη του. G4 1 στους 10 περίπου παθαίνει bootloop και δε θα θελες να εισαι ενας απαυτους. Γνωμη μου p8 η xiaomi note 3 pro.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελευταια ερωτηση  εχω καταληξη στο p8.το ηχειο του ειναι καλο?και αναβαθμιση περνει ή η εταιρεια το αφηνει στην ακρη επειδη ειναι 1 χρονου κινητο

Δημοσ.

Τι εννοεις εχει πεθανει ??? Το εχω σχεδον δυο χρονια (9/2014)και ειναι οπως την πρωτη μερα.

Και να πληρώσει μηχάνημα 2+ ετών για καινούργιο;

Δημοσ.

Εξαρταται τι αγοραζεις και με ποια κρητηρια.

ελα εσυ εξυπνακια, εν ετη 2016, με ενα σωρο τουμπανα εξω, να αγορασεις κινητο διετιας με 360 ευρο..  

πλακα μας κανεις??

με 20 ευρο παραπανω παιρνεις S6...  

Δημοσ.

ελα εσυ εξυπνακια, εν ετη 2016, με ενα σωρο τουμπανα εξω, να αγορασεις κινητο διετιας με 360 ευρο..  

πλακα μας κανεις??

http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html

Μαλλον δεν ησουν καλος στα μαθηματικα...

Δημοσ.

Το δεύτερο λινκ είναι από s4 ότι μας συμφερει δηλ... έχουν μικρή διαφορά το s5 με το s6 που το πρώτο δεν αξίζει με τίποτα να αγοράσει κάποιος

Δημοσ.

Το δεύτερο λινκ είναι από s4 ότι μας συμφερει δηλ... έχουν μικρή διαφορά το s5 με το s6 που το πρώτο δεν αξίζει με τίποτα να αγοράσει κάποιος

Εσυ που δεν κανεις λαθη εχεις δικιο !!!

Τωρα που ειδα ποσο εχει πεσει το s6 σαφως και συμφερει πιο καλα .

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου s4 από Ελλάδα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, δεν παίρνεις. Από εξωτερικό ίσως.

Δημοσ.
Makeran, on 16 May 2016 - 7:12 PM, said:

Φίλε μου s4 από Ελλάδα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, δεν παίρνεις. Από εξωτερικό ίσως.

Τουλαχιστον εσυ εισαι ευγενικος φιλε μου . Οτι λαθος και να εκανα καποιο πρεπει να προσεχουν πως μιλανε . Το S5 το θεωρω πολυ καλο τηλεφωνο και αν και πιο παλιο απο το S6 εχει καποια πλεονεκτηματα οπως η εξωτερικη μνημη που νομιζω δεν εχει το 6 και αποσπωμενη μπαταρια

Οσο για το S4

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html

• Like 1
Δημοσ.

που κολλαει το s4?

εσυ για το s5 μιλουσες...

Samsung Galaxy S5

Ισως το πιο πετυχημενο samsung

http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html

Με τίποτα γιατί έχει πεθάνει μετά από 2 χρόνια...

Τι εννοεις εχει πεθανει ??? Το εχω σχεδον δυο χρονια (9/2014)και ειναι οπως την πρωτη μερα.

Και να πληρώσει μηχάνημα 2+ ετών για καινούργιο;

Εξαρταται τι αγοραζεις και με ποια κρητηρια.

πλακα μας κανεις??

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...