Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφεραν ενα λαπτοπ το οποιο ξαφνικα δεν εμπαινει στα windows. Πηρα τον σκληρο τον περασα αλλου και τον τεσταρα με sentinel. Ολα οκ. Παω στον υπολογιστη μου και στο διαμερισμα του λειτουργικου δεν βγαζει καν ποσο εχει διαθεσιμο και οταν παω να μπω λεει αδυνατη η προσβαση. Εκανα ενα chkdsk αλλα παλι τιποτα.

Μπηκα με μια διανομη linux και μπαινω ανετα μεσα στον σκληρο και σε ολα τα αρχεια και τους φακελους. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Antivirus check;

Αν εχουν πάρει σασί τα windows κάνεις restore ή ακομα καλύτερα καθαρή εγκατάσταση (backup)

Δημοσ.

Να εχει σκαλωσει κανεναν ιο λες και να μην μπορω να εχω προσβαση? Να εχει αλλαξει τα permissions? Δεν συμπαθησα ποτε το restore οποτε μαλλον φυγαμε για format? Θα κανω παντως ενα scan για βρωμιες.

Δημοσ.

Κράτα τι αρχεία θέλει και κάνε ένα format να ξεμπερδεύεις...την ίδια ώρα με τα σκαναρίσματα θα φας!

Δημοσ.

Zio italiano αυτο εκανα ηδη :P Απλα δεν ξερω γιατι παιχτηκε τετοιο θεμα γιατι η κοπελα που το ειχε σε ενα facebook εμπαινε και λιγο youtube. Το λαπτοπ μεσα μηχανικα το εκανα stress τεστ σε μνημες ram κτλ κτλ και ωγηκε ενταξει.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως ο δίσκος ήταν με κάποιο τρόπο προστατευμένος;

Μπορεί να είχε πρόβλημα στο mft και δεν εμφάνιζε τον κατάλογο με τα αρχεία και να ήθελε να ξαναχτίσεις τον πίνακα περιεχομένων.

Δημοσ.

Mic δεν ξερω τι παιχτηκε. Ισως να ειχε οντως στο mft προβλημα. Εκανα clean install και ολα οκ προς το παρον.

Δημοσ.

Όταν είπες "τον πέρασα αλλού" τι ακριβώς έκανες; Σε θήκη/dock ή σε μηχάνημα σαν δεύτερο; γιατί κάποια dock δεν μπορούν να δουν δίσκους συνήθως από 8 και πάνω, δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται αυτό που τα αποτρέπει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...