Ghost_Man2329 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παντος εμενα μου αρεσε λεω να τσιμπισω αυτην και εναν ανεμιστιρα 14αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για ανεμιστήρα 14 pwm της προκοπής θες 15-20€ στο νερό. Παίρνεις κομπλέ ψυκτρα με τόσα phanteks-noctua και τελειωνεις. Μην μπερδεύετε τα μπούτια σας και ξαναλέω μέτρα πριν κάνεις αγορά και κουτί και μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Την ξέρω την ereboss αλλά είναι ντουκι αν και χωράει στο κουτί. Ψύξη μέσα στο κουτι πιστεύω ειναι σούπερ οπότε μάλλον την ereboss θα παρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παντος εμενα μου αρεσε λεω να τσιμπισω αυτην και εναν ανεμιστιρα 14αρι χτυπα την arctic βαλτες αλλους 2 ανεμιστήρες (3 στο συνολο) αν στο επιτρεπει ο χωρος και καθαρισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Την ξέρω την ereboss αλλά είναι ντουκι αν και χωράει στο κουτί. Ψύξη μέσα στο κουτι πιστεύω ειναι σούπερ οπότε μάλλον την ereboss θα παρω! http://www.bestprice.gr/item/2154560276/cryorig-h7.html?fromq=Cryorig+h7 Εσύ δες αυτήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παντού την βγάζουν καλύτερη την themis σε σχέση με την 212 αν κάτσεις και ψάξεις, δεν ξέρω που το είδες εσύ ότι είναι 2-3 βαθμούς κάτω, εκτός να έχεις δοκιμάσει και τις δύο οπότε πάσο. Τέσπα ο άνθρωπος έχει πιστωτικό από το eshop και θέλει από εκεί, οπότε ο παράγοντας άλλο μαγαζί δεν στέκει στην περίπτωση αυτή οταν μια ψυκτρα κατεβαζει 2-3 βαθμους κατω την θερμοκρασια τι ειναι? Καλυτερη η χειροτερη? Το ιδιο πραγμα λεμε. Και δεν ειπα να παρει απο αλλο μαγαζι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παιδια εχει γινει καπιο λαθος με την θερμοκρασια στο real temp ειχα 100 tj max και οχι 85!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν έχεις περάσει τροποποιημένο BIOS για 771 σε 775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εχω περασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα