Ghost_Man2329 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παντος εμενα μου αρεσε λεω να τσιμπισω αυτην και εναν ανεμιστιρα 14αρι
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για ανεμιστήρα 14 pwm της προκοπής θες 15-20€ στο νερό. Παίρνεις κομπλέ ψυκτρα με τόσα phanteks-noctua και τελειωνεις. Μην μπερδεύετε τα μπούτια σας και ξαναλέω μέτρα πριν κάνεις αγορά και κουτί και μνήμες.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Την ξέρω την ereboss αλλά είναι ντουκι αν και χωράει στο κουτί. Ψύξη μέσα στο κουτι πιστεύω ειναι σούπερ οπότε μάλλον την ereboss θα παρω!
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παντος εμενα μου αρεσε λεω να τσιμπισω αυτην και εναν ανεμιστιρα 14αρι χτυπα την arctic βαλτες αλλους 2 ανεμιστήρες (3 στο συνολο) αν στο επιτρεπει ο χωρος και καθαρισες
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Την ξέρω την ereboss αλλά είναι ντουκι αν και χωράει στο κουτί. Ψύξη μέσα στο κουτι πιστεύω ειναι σούπερ οπότε μάλλον την ereboss θα παρω! http://www.bestprice.gr/item/2154560276/cryorig-h7.html?fromq=Cryorig+h7 Εσύ δες αυτήν
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παντού την βγάζουν καλύτερη την themis σε σχέση με την 212 αν κάτσεις και ψάξεις, δεν ξέρω που το είδες εσύ ότι είναι 2-3 βαθμούς κάτω, εκτός να έχεις δοκιμάσει και τις δύο οπότε πάσο. Τέσπα ο άνθρωπος έχει πιστωτικό από το eshop και θέλει από εκεί, οπότε ο παράγοντας άλλο μαγαζί δεν στέκει στην περίπτωση αυτή οταν μια ψυκτρα κατεβαζει 2-3 βαθμους κατω την θερμοκρασια τι ειναι? Καλυτερη η χειροτερη? Το ιδιο πραγμα λεμε. Και δεν ειπα να παρει απο αλλο μαγαζι...
Ghost_Man2329 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παιδια εχει γινει καπιο λαθος με την θερμοκρασια στο real temp ειχα 100 tj max και οχι 85!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα