Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 με +10 δεν το σώνουμε ακόμα και η cnps10x performa για την τιμή της είναι χειρότερη απο την 212. Για ΄μένα πάρε την themis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 αφου εχεις μεγαλο κουτι τοτε χτυπα την 212 EVO σου λέει μόνο απο e-shop απλα απαραδεκτο το e shop να μην εχει την evo Το eshop την είχε 40 την evo και για αυτό γνώμη μου δεν αξίζει, από skroutz παίρνεις καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά και αυτά τα περί αξιοπιστίας του Οπότε σε αυτά τα λεφτά η optima και η themis αποτελούν καλές εναλλακτικές της evo. Ειτε απο το e-shop ειτε απο οπουδηποτε η Themis ειναι σταθερα 2-3 βαθμους κατω απο την EVO οποτε δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παντού την βγάζουν καλύτερη την themis σε σχέση με την 212 αν κάτσεις και ψάξεις, δεν ξέρω που το είδες εσύ ότι είναι 2-3 βαθμούς κάτω, εκτός να έχεις δοκιμάσει και τις δύο οπότε πάσο. Τέσπα ο άνθρωπος έχει πιστωτικό από το eshop και θέλει από εκεί, οπότε ο παράγοντας άλλο μαγαζί δεν στέκει στην περίπτωση αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 αρα να τζιμπισω την themis αποτι ειδα περνει και δευτερο ανεμιστηρα σωστα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παίρνει ναι κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Η themis evo κάνει καλύτερη δουλειά από την 212 evo? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κάνει αλλά με μικρή διαφορά, κοντά 5 βαθμούς κελσίου, οπότε μείνε όπως είσαι george. Επίσης ghost man κοίτα και την optima σαν εναλλακτική σε αυτά τα λεφτά : http://www.e-shop.gr/zalman-cnps10x-optima-2011-sharks-fin-blade-cpu-cooler-p-PER.815004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παιδια θελω σιγουρη απαντηση ποια ειναι καλυτερη themis η optima??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ή themis evo πιστεύω θα ναι η καλύτερη επιλογή + υπάρχει και αυτή http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-xtreme-rev2-p-PER.650129 έχει και 6 χρόνια εγγύηση και διάβασα καλά λόγια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 +1 στην arctic extreme που λέει ο ziaba, καλύτερη από 212 evo και τις υπόλοιπες εναλλακτικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εψαξα και στα έξω φορουμς και όντως κανει δουλεια η arctic μέχρι που σκέφτηκα να την τσιμπησω και γω αλλά όχι από το e shop που η τιμή της είναι στον θεό βέβαια ο ts δεν έχει επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγώ για το skylake build (i5 6600k) την θελω. Αν πάρω την arctic βγαίνουν τα πλαστικά γύρω γύρω να την βάψω μαύρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγώ για το skylake build (i5 6600k) την θελω. Αν πάρω την arctic βγαίνουν τα πλαστικά γύρω γύρω να την βάψω μαύρη? ασ κ μαστε off τα πλαστικα βγαινουν..... σε καμια περιπτωση δεν βαφουμε την ψυκτρα δες αυτη http://www.e-shop.gr/raijintek-ereboss-core-cpu-cooler-140mm-p-PER.642593 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ασ κ μαστε off τα πλαστικα βγαινουν..... σε καμια περιπτωση δεν βαφουμε την ψυκτρα δες αυτη http://www.e-shop.gr/raijintek-ereboss-core-cpu-cooler-140mm-p-PER.642593 ο ανεμιστηρας που πηγε δεν χωρουσε και εφυγε?? λοιπον εγω εχω 3 12αρι ανεμιστιρες και ενας ακομα που εχει πανω η ψυχτρα μου θα μπορεσω να βαλω μια απο τις δικιες μου η θα παω σε 14αρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ο ανεμιστηρας που πηγε δεν χωρουσε και εφυγε?? λοιπον εγω εχω 3 12αρι ανεμιστιρες και ενας ακομα που εχει πανω η ψυχτρα μου θα μπορεσω να βαλω μια απο τις δικιες μου η θα παω σε 14αρι?? την προτεινα στον GeorgeSmirlis που ηθελε να βαψει μαυρη την arctic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα