Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 χρονια πολια στο φορουμ εχω τον xeon x5450 στα 4ghz με 1.32500vcore και θελω να βαλω μια καλη ψυξη απο τα eshop μεχρι 35ε προτειμω το συγκεκριμενο μαγαζι λογο αξιοπιστιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τι κουτι εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Περιορίζεσαι με την επιλογή του μαγαζιού καθώς επίσης σου λέω να μην κρατάς μεγάλο καλάθι σ'αυτό το budget. Εκτός τους ύψους της ψύκτρας θα υπολογίσεις και το προφίλ των μνημών σου άν δεν είναι χαμηλό πρίν επιλέξεις. Αυτές απο εμένα. http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-7-pro-rev2-p-PER.650134 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 το κουτι μου ειναι Site: αυτο εχω ειδη πανω μια ψυχτρα Site: αυτην εδω αλλα ελεγα μιπως υπαρχει καποια καλυτερη ψυχτρα απο αφτην η να μεινω σε αυτην που εχω?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αυτές που σου έβαλα είναι καλύτερες, το κουτί σου έχει πλάτος 20 εκατοστά οπότε χωράνε. H themis λίγο καλύτερη με 1 χρόνο η arctic με 6 χρόνια εγγύηση. Άν δεν θέλεις να μπείς σε έξοδα καθάρισε τον ανεμιστήρα και άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή για αρχή εκτός άν τα έχεις κάνει ήδη. Άν τελικά το αποφασίσεις για καλό και για κακό άνοιξε το πλαϊνό και μέτρα για σιγουριά. Άν αλλάξεις κουτί-σύστημα την ψύκτρα θα την χρησιμοποιήσεις αλλα ξαναλέω μην περιμένεις πολλά κάνοντας oc με φθηνή ψύκτρα με ένα 12άρι fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 αυτην την στιγμη στα 4.ghz τα temp ειναι στο 67c οπως ειπα παραπανω με vcore στα 1.32500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το αργοψήνεις το μηχανάκι κρίμα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αν υπάρξει πάλι διαθέσιμη η cnps10x optima ας την προτιμήσει, έπαιζε στα 29 ευρώ στο eshop, τσίμπησα μία και έχω να πω πως είναι άψογη σε απόδοση και ποιότητα. Από 212 evo έχει ελάχιστη διαφορά, έχοντας ρίξει διάβασμα σε ευρωπαϊκά sites που δοκιμάζουν το προϊόν κατά μέσο όρο βγαίνει 2-3 βαθμούς χειρότερη και όχι παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το αργοψήνεις το μηχανάκι κρίμα είναι. με 2:30 ωρες prime95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 με 2:30 ωρες prime95 Ακόμα χειρότερα, σου μιλάει άνθρωπος που το έχει τερματίσει με το prime . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 το κουτι μου ειναι Site: αυτο εχω ειδη πανω μια ψυχτρα Site: αυτην εδω αλλα ελεγα μιπως υπαρχει καποια καλυτερη ψυχτρα απο αφτην η να μεινω σε αυτην που εχω?? αφου εχεις μεγαλο κουτι τοτε χτυπα την 212 EVO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 αφου εχεις μεγαλο κουτι τοτε χτυπα την 212 EVO σου λέει μόνο απο e-shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 σου λέει μόνο απο e-shop απλα απαραδεκτο το e shop να μην εχει την evo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το eshop την είχε 40 την evo και για αυτό γνώμη μου δεν αξίζει, από skroutz παίρνεις καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά και αυτά τα περί αξιοπιστίας του eshop είναι για γέλια, όλα τα ελληνικά μαγαζιά το ίδιο πράγμα είναι σε αξιοπιστία, δηλαδή μέτρια προς κακά. Εγώ προσωπικά επειδή προτιμούσα eshop μιας και με βολεύει να παραλάβω, πήρα την optima μιας και ήταν ένα 10αρι ευρώ κάτω από την evo και για 2-3 βαθμούς προτίμησα να μην πληρώσω το 10αρι και έχει και πολύ καλή θερμοαγώγιμη μέσα, την zm-stg2 που είναι πάνω κάτω σαν mx-2, 1 βαθμό διαφορά κατά μέσο όρο σύμφωνα με charts διάφορων sites δοκιμών. Οπότε σε αυτά τα λεφτά η optima και η themis αποτελούν καλές εναλλακτικές της evo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 στα eshop εχω πιστωτικο 35ε γιαυτο το λεω αμα χρειστει δινω και ενα 10 παραπανω να παρω κατι καλο τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα