giorgosmcmc Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια μου πεταει το εξης καθε φορα που παω να τρεξω το arkham knight >> Επισης και οταν βαζω το cod black ops 3 με πεταει συνεχως, λετε να φταιει η καρτα γραφικων που εχω ακομα την onboard της υπογραφης μου ή ειναι θεμα software??
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μα πας και εσυ να μου παιξεις τα παιχνιδια αυτα με τα ενσωματομενα γραφικα ρε συ.Το εχουμε πει οτι σε gaming συστηματα οταν ειναι να πεσουν πολλα λεφτα(οπως στο παραπανω pc)φροντιζουμε και για καρτα γραφικων εστω μια προχειρη που λεμε να μπορεις να κανεις την δουλεια σου. Με τα ενσωματωμενα γραφικα δεν πας πουθενα δυστηχως.
bromiaris Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Συγγνώμη ρε συ Γιώργο αλλά δίνεις τόσα χρήματα για το μηχάνημα (που λογικά γνωρίζεις τι έχεις φτιάξει και τι ανάγκες έχεις) και απορείς που δεν σε καλύπτουν τα ενσωματωμένα γραφικά? Μήπως μάλλον δεν έχεις ιδέα τι αγόρασες?
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Intel Hd 530 σε αναλυση 1366χ768 και σε low με το ζορι σηκωνει το GTA V
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Λίγο που το έψαξα είδα ότι, τουλάχιστον για τα steam παιχνίδια, μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα με εγκατάσταση dx9.0c (άσχετο αν τα 10άρια έχουν νεότερη έκδοση directx) και force dx9 mode στα παιχνίδια. Δες και αυτό για το crysis, ίσως δουλέψει και στα δικά σου. Δες εδώ τα game lunch options της steam.
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παιδια καταλαβα, δε περιμενω θαυματα, ειναι ηδη στο δρομο η καινουρια καρτουλα απλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω τετοιο συστημα ειμαι παραπανω απο ανυπομονος αλλα με τα ενσωματομενα μονο το css go παιζει αψογα και αυτο οχι στα φουλ το απογευματακι θα παραλαβω μια 390 nitro και θα δουμε τη ψαρια πιανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα