Tony10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας ανακαινησα χθες το δωματιο μου και εστησα σε διαφορετικη θεση το pc μου και οπως λεει και ο τιτλος υπαρχει θεμα με τα ηχεια μου.Εχω εναν παλιο ενισχυτη jvc (πολυ παλιο) και κατι monitor RCF.Το θεμα ειναι πολυ λεπτο και δεν ξερω αμα μπορω να το λυσω...Τα χιονια ακουγονται και σε πολυ μικρες εντασεις του ενισχυτη και σταματανε αμα κατσω μπροστα απο τα μονιτορ ή αμα πιασω τα καλωδια που συνδεουν τον ενισχυτη με τα ηχεια.(ειναι κατι κοκκινο-μαυρα καλωδιο..xlr νομιζω λεγονται).Τα παντα συνδεονται στην ιδια πριζα.Αμα υπαρχει κατι απλο παρακαλω προτεινετε το .Ευχαριστω πολυ.
soteras Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σε πρώτη φάση δες μήπως ακουμπανε τα καλωδια πουθενα μεταξυ τους στο λώ γιατί έχω και εγώ ένα ενισχυτή σκυλη JVC και επειδ΄είναι με βιδάκια είχε χαλαρώσει ένα και ακουμπαγαν και εκανε χιονια μετα δοκιμασε να απομονωσεις τα ηχεια δηλαδη συνδεσε ενα ενα μπας και καποιο εχεις θεμα και ισως να δοκιμαζα αν ειναι ραδιοενισχυτηες να παιξω ραδιο να δω. Έχω και εγώ έναν JVC αν το προσέχεις σαν τα μάτια σου σε βγάζει άνετα πολλά χρόνια ακόμα ο δικος μου ειναι 30 χρονων και με την κατάλληλη συντίριση που του έχω κάνει βαράει ακόμα τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα