Προς το περιεχόμενο

Huawei P8 Lite ή Meizu M2 Note

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ψαχνω κινητο εδω και μια εβδομαδα εως 180ευρω και εχω ψαξει αρκετα και εχω βρει αυτα τα δυο κινητα που τα εχει αγορασει αρκετος κοσμος και λενε οτι ειναι καλα αλλα και τα specs τους ειναι αψογα! Τώρα δεν ξερω ποιο απο τα δυο να αγορασω τα αρνητικα του Huawei ειναι η διαρκεια μπαταριας και η φωτεινοτητα οθονης. Τωρα για το Meizu δεν ξερω ακριβως... Εσεις ποιο μου προτεινετε? Γενικα θελω καλη καμερα,οθονη , να μην κολλαει, γρηγορο σερφαρισμα, και να μην crasharουν τα apps λογω κινητου
υπαρχει καποιο αλλο κινητο που πιστευετε οτι ειναι καλυτερο σε αυτην την τιμη ?

Δημοσ.

Σε επιδοσεις, να μην κολλαει, γρηγορο σερφαρισμα, το moto x 2nd gen ειναι μακραν καλυτερο απο αυτα που κοιτας.

Εχει και εξαιρετικο software, τρεχοντας την τελευταια εκδοση android.

Δημοσ.

Και τα 2 ειναι καλες επιλογες που αναφερεις. Το moto που αναφερει ο φιλος ειναι καλη επιλογη αν σε ενδιαφερει να εχεις παντα την τελευταια εκδοση android (αν προτιμας και vanilla). Εγω ψηφιζω meizu λογω καταπληκτικης οθονης, επειδη τα εχω δουλεψει και τα τρια, θα  το προτιμουσα, αλλα κανενα απο τα 3 δεν εχει κολληματα και lag.

Δημοσ.

Είτε Moto X 2nd gen είτε το Meizu m2 note. Σε ταχύτητα το Moto X είναι σαφέστατα το πιο γρήγορο χωρίς όμως να σημαίνει ότι τα άλλα είναι αργά.

Το κάθε τηλέφωνο έχει τα υπέρ και τα κατά του. Καλή κάμερα και οθόνη το M2 note είναι το καλύτερο από τα τρία όπως και η μπαταρία του είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια. Το Moto X έχει το γρηγορότερο λογισμικό και επεξεργαστή/γραφικά από τα τρία καθώς και την ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

παιδια το Moto x το εχω δει αλλα δεν μου αρεσει τοσο το pure android και σε συνδυασμο με την μικρη διαρκεια μπαταριας που εχει δεν το προτιμω... Το Meizu πιστευετε ειναι αξιοπιστο οσο το Huawei ? εχει πολυ καλες καμερες? Ξερω οτι η οθονη του ειναι φανταστικη

Δημοσ.

Η κάμερα του M2 note είναι μέσα στις καλύτερες σε αυτά τα λεφτά. Από θέμα αξιοπιστίας επίσης είναι σε υψηλότατα επίπεδα και το λογισμικό του είναι πανέμορφο με πάρα πολλές δυνατότητες και επιλογές. Είναι όμως μεγάλο στις 5.5 ίντσες.

Δημοσ.

παιδια το Moto x το εχω δει αλλα δεν μου αρεσει τοσο το pure android και σε συνδυασμο με την μικρη διαρκεια μπαταριας που εχει δεν το προτιμω... Το Meizu πιστευετε ειναι αξιοπιστο οσο το Huawei ? εχει πολυ καλες καμερες? Ξερω οτι η οθονη του ειναι φανταστικη

To πλεονεκτημα με το pure android του moto x(εκτος οτι τρεχει ηδη την 6.0 και θα παρει κ την 7.0, ενω νομιζω το m2 θα μεινει στην 5.0), ειναι οτι μπορεις να την αλλαξεις ευκολα, ενω εχει κ τις εξαιρετικες προσθηκες της motorola.

Εδω οι προσθηκες: Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ.

Active Display/Active Notifications:

active-display-moto-x.gif

Notifications4-crop1.gif

Active-Notifications.gif

This may be our favorite new software feature introduced in Moto X. Moto X has a Super AMOLED display. And unlike an LCD display, in which all of the pixels are either on or off, individual pixels can be fired up on SAMOLED. That’s where these “Active Notifications” come in.

When the phone’s simply resting, it’s not actually “sleeping.” You’ll see the time and a little lockscreen icon flash on every few seconds. That’s what Motorola calls “breathing.” It recognizes when you pull your phone out of your pocket and starts breathing. Or when you otherwise pick it up. And it’s smart enough to not do it in your pocket, or when the phone’s face-down. It’s black-and-white, and it uses less battery than waking up the phone with the power button, because only the pixels used to show the time are used, instead of waking the entire display. (Thanks, SAMOLED!)
This subtle, simple feature works great — and saves battery life.
Showing the time of day is just small potatoes, though. It’s notifications that really matter here. And the gist is that any app that uses notifications can show them on Active Display. First you get a little notification icon. E-mail, text message, Facebook, whatever. Tap, and you’ll see a preview of the notification either at the top or bottom of the display, depending on how much is going on. Some notification previews look cooler than others — Gmail can show thumbnails of the sender, for instance, while most others are straight text.

Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.)

MotoXNLP.gif

infrared sensors

The new Moto X is equipped with four IR sensors on the front, which are there specifically to detect gestures and movement. Alarm going off, but not ready to get up? Simply wave your hand over to snooze it. Incoming call from that annoying neighbor? Do the same to silence it. You can also wave your hand to simply wake the phone up from sleep, which will prompt Moto Display by default. This lets you see the time and up to three notifications -- press and hold down on one to get a quick peek at what the notification is about. 

motothings.gif

3l7aBMR.gif

Quick Capture

”Quick Capture” is the name Motorola’s given to the shortcut of launching the camera app by twisting your write twice. It’s about the same motion as turning a doorknob. And we’ve found it surprisingly useful. On paper, it sounds silly. But in actuality, it’s great. And it works most of the time.

moto-x-twist.gif?itok=wGoQjNSP

--------------------------------------

Σε επεξεργαστικη ισχυ, το moto x ειναι ΑΙΣΘΗΤΑ πιο γρηγορο. Δεν μιλαμε για μικρη διαφορα του 5-10% , αλλα για διαφορα ανω του 100%.

Σε ποιοτητα κατασκευης το moto x ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με το meizu, ενω απο οθονη κ καμερα, δεν νομιζω οτι εχουν τρομερες διαφορες. Μαλλον ειναι λιγο καλυτερο το meizu, αλλα οχι κατι τρομερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...