k_skidrow Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 καλημερα, προχθες πηρε το ματι μου την νεα υπερησια της cosmote το home speed booster το οποιο απο οτι διαβασα λαμβανει το router σημα 3g/4g αναλογα την περιοχη που μενεις και σου "προσθετει" ουσιαστικα την ταχυτητα του 3g/4g στο bandwitdh σου. Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει γνωμες; Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι στη wind απολυτα ευχαριστημενος,κυριως απο τη σταθεροτητα του ιντερνετ,και οχι απο τη ταχυτητα (10,5mbps). Γνωριζετε αν η wind φερει καποιο παρομοιο προγραμμα; Γιατι ειναι ολοκληρη ιστορια να αλλαζω σε cosmote για μια αυξηση στη ταχυτητα του ιντερνετ λογω του οτι εχω σταθερα και κινητα ολα στη wind. (οικογενειακο πακετο)
bill2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 όχι φίλε μόνο cosmote και αργότερα και η vodafone άλλα η wind είναι λίγο πιο πίσω συνήθως ένας φίλος μου που έχει wind πολλά προβλήματα όλο κόβεται
k_skidrow Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ένας φίλος μου που έχει wind πολλά προβλήματα όλο κόβεται Αυτο φιλε μπορει να ειναι και θεμα κακης καλωδιωσης μεσα στο σπιτι του οπου η wind δεν μπορει να κανει κατι γιαυτο. και ενας φιλος μου,ο οποιος εχει ΟΤΕ ειναι με 6,5mbps στη καρδια του Αιγαλεω, και συνεχης αποσυνδεσεις γιατι τα καλωδια στο σπιτι του ειναι σαπια.
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δεν συμφερει, πολλα τα λεφτα για τον ογκο δεδομενων που δινει 1
panos- Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ουσιαστικά έχει την ταχύτητα του ΟΤΕ με απεριόριστο όγκο και όταν κατεβάσεις κάτι που καταναλώνει όλη την ταχύτητα ενεργοποιεί και το 4G, για καλύτερες ταχύτητες. Αν φας αυτά τα ΜΒ και δεν ανανεώσεις, έχεις απλά την ταχύτητα που σου δίνει ο ΟΤΕ.
A.Andrew Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ουσιαστικά έχει την ταχύτητα του ΟΤΕ με απεριόριστο όγκο και όταν κατεβάσεις κάτι που καταναλώνει όλη την ταχύτητα ενεργοποιεί και το 4G, για καλύτερες ταχύτητες. Αν φας αυτά τα ΜΒ και δεν ανανεώσεις, έχεις απλά την ταχύτητα που σου δίνει ο ΟΤΕ. Η έξτρα τιμή σε σχέση με τον όγκο δεδομένων που προσφέρει είναι κοροϊδία, αν πρόσεξα καλά είναι 20 GB? Ίσα που φτάνει για μερικές ταινίες δλδ. 2
panos- Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Η έξτρα τιμή σε σχέση με τον όγκο δεδομένων που προσφέρει είναι κοροϊδία, αν πρόσεξα καλά είναι 20 GB? Ίσα που φτάνει για μερικές ταινίες δλδ. Απλά τα 20GB δεν χρησιμοποιούνται όλα για παράδειγμα στο Download, αν έχεις 20 GB, τα 15 θα κατέβουν με τον ΟΤΕ και τα άλλα 5 με το 4G, ενισχύοντας την γενική ταχύτητα.
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ναι και πάλι δίνει 20 +20 δώρο άλλα πολύ γρήγορα θα τελειώνουν
pankostas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αν ήταν απεριόριστο θα έβαζα. 40gb τώρα και από Αύγουστο μόνο 20 gb ούτε που το σκέφτομαι. Δεν αξίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα