Προς το περιεχόμενο

XIII

Dyolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταστικό παιχνιδάκι... από τα καλύτερα fps για φέτος.

Τώρα ψάχνω τα comics αλλά δυστηχώς δεν τα βρήκα στα Αγγλικά (πόσο περισσότερο και στα Ελληνικά!). Έχω μόνο το πρώτο τεύχος, έχετε ιδέα που μπορεί να τα βρώ στο νετ ή πουθενά αλλού; Στην Αθήνα που είχα ρωτήσει σε κάτι comic stores με κοιτάγανε σαν εξωγήινο όταν τα είχα ζητήσει

Δημοσ.

Προς το τέλος δεν είσαι; Στο Sanctuary; Δεν κατάλαβα από την περιγραφή. Δεν ανεβάζεις κανα screenshot να σου πω στα σίγουρα;

Δημοσ.

Telika to vrhka...Eimai mesa ekei pou exei ena vraxo me to shma to periergo.Exei ena xeri gia na kanw action alla den ginetai tipota.Eida oti to ena sxhma h leipei h einai metakinhmeno pros ta mesa ...

Δημοσ.

Το ΧΙΙΙ το διασκέδασα όσο λίγα παιχνίδια... Είχα και μια πόρωση Α' μεγέθους με το κόμικ βέβαια...(το πρώτο τεύχος anyway :P). Τα γραφικά του είναι απίστευτα! Καρτουνίστικα με φανταστικό animation στα models. Η μηχανή του unreal2 είναι πίσω αλλά είναι αγνώριστη... Δεν έχει βέβαια τέτοιο μεγάλο επίπεδο λεπτομέριας αλλά θα ήταν άσκοπο λόγω της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού...

Το γιατί το θάβουνε είναι άγνωστο... Στην ECTS βγήκε πάντως παιχνίδι της χρονίας για όλες τις πλατφόρμες και τα pc. Ίσως γιατί η ΑΙ δεν είναι και πολύ καλή. Πάντως η πλοκή του είναι φανταστική, στα περισσότερα σημεία θέλει stealth τακτικές και έχει αρκετά καλό multiplayer (υπάρχει και επιλογή για bots!)

Δημοσ.

Βασικά δεν νομίζω να μην το περίμενες... Από ένα σημείο και μετά ήμουν σίγουρος ποίος ήταν ο I. Ελπίζω σε sequel σύντομα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...