thedurutian Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro.html Πέτυχα το κινητό του τίτλου θεωρώ πως είναι προσφορά. Όσο αφορά το κατάστημα εγώ έχω ψωνίσει από κει 3-4 φορές χωρίς πρόβλημα. 1
glazos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Με ένα γρήγορο googleαρισμα είδα οτι το site έχει πολλές αρνητικές κριτικές Έχεις εμπειρίες προσωπικά με το site? χρειάστηκε ποτέ support για εγγύηση ? 1
thedurutian Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Έχω πάρει στο παρελθόν 2 xiaomi mi4c 1 redmi note 3 και 1 Meizu m1 note. Χωρίς κάποιο πρόβλημα. Βέβαια έχω διαβάσει κι εγώ για προβλήματα με το κατάστημα και γι αυτό δίνω την προσφορά με επιφύλαξη.
gpapadakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Προσοχη στελνει συχνα μεταχειρισμενα τηλεφωνα (αναφορες στο myphone). 1
instinct21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εχει πολλες προσφορες το συγκεκριμενο καταστημα αλλα διαβαζω τα χειροτερα... Δεν εχω ορεξη να ρισκαρω 1
ziaba Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εδω και καιρο πουλαει refurbished μακρια You asked a question: In 2016-01-16 20:14:29 </br>Question:Hi! Is this new item??? NOT refurbished?????</br></br>Here is our online servicer answer:Repaly Time:2016-01-17 02:09:45</br>Answer:Thanks for checking us, this item is refurbished. Other Meizu items are new. Please check other items </br></br>Hope these information can help you.Any more question please contact us online or email to support@fastcardtech.com.Thank your! Για να γνωριζετε (ψαξτε το αν θελετε) η Meizu εχει σταματησει εδω και εναν χρονο την παραγωγη του ΜΧ4 PRO 2
mertaghon Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) μχ4 απο κει εχω πεταει αγοραζετε!!kai optika an kai refurb ειναι τελειο!!! Eνω lg g2 refurb απο κει οπτικα ηρθε σκισμενο.. μχ4 προ,μχ5 απο κει σημερα ελτα μου εφτασαν ελλαδα.. παρατηρηστε πως την υποστηριζω εμπρακτα την αποψη μου..χαχα μεχρι τελος βδομαδας αν εχω τα μχ4 προ,μχ5 θα ποσταρω κι εχω και paypal ανοικτο με fastcardtech και τους βομβαρδιζω ,λιγο προ escalate ειμαστε ,προσεχτε,διοτι προσφατα χρηστες myphone Παραπονεθηκαν πως το πειπαλ αδικως δικαιωσε το fct σε βαρος τους..για να δουμε ειναι hιt n run γενικα ,παρολο που εγω ξαδελφος και φιλοι εχουμε απο κει κινηταρες! wish me luck boyz n girlz! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από mertaghon 2
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μχ4 απο κει εχω πεταει αγοραζετε!!kai optika an kai refurb ειναι τελειο!!! Eνω lg g2 refurb απο κει οπτικα ηρθε σκισμενο.. μχ4 προ,μχ5 απο κει σημερα ελτα μου εφτασαν ελλαδα.. παρατηρηστε πως την υποστηριζω εμπρακτα την αποψη μου..χαχα μεχρι τελος βδομαδας αν εχω τα μχ4 προ,μχ5 θα ποσταρω κι εχω και paypal ανοικτο με fastcardtech και τους βομβαρδιζω ,λιγο προ escalate ειμαστε ,προσεχτε,διοτι προσφατα χρηστες myphone Παραπονεθηκαν πως το πειπαλ αδικως δικαιωσε το fct σε βαρος τους..για να δουμε ειναι hιt n run γενικα ,παρολο που εγω ξαδελφος και φιλοι εχουμε απο κει κινηταρες! wish me luck boyz n girlz! Ωραίος, για ξαναγράψε το τώρα σε ελληνικά να καταλάβουμε τι λες. 29
Rockavlon Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μχ4 απο κει εχω πεταει αγοραζετε!!kai optika an kai refurb ειναι τελειο!!! Eνω lg g2 refurb απο κει οπτικα ηρθε σκισμενο.. μχ4 προ,μχ5 απο κει σημερα ελτα μου εφτασαν ελλαδα.. παρατηρηστε πως την υποστηριζω εμπρακτα την αποψη μου..χαχα μεχρι τελος βδομαδας αν εχω τα μχ4 προ,μχ5 θα ποσταρω κι εχω και paypal ανοικτο με fastcardtech και τους βομβαρδιζω ,λιγο προ escalate ειμαστε ,προσεχτε,διοτι προσφατα χρηστες myphone Παραπονεθηκαν πως το πειπαλ αδικως δικαιωσε το fct σε βαρος τους..για να δουμε ειναι hιt n run γενικα ,παρολο που εγω ξαδελφος και φιλοι εχουμε απο κει κινηταρες! wish me luck boyz n girlz! 20
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τι εγινε ρε παιδια; Χακαρε ο κινεζος το λογαριασμο του mertaghon για να πει καλα λογια;;; Σαν να είναι από google translate μοιαζει το κειμενο!! (όχι τιποτα άλλο, βλεπω εχει κανει και εντιτ 21:28, για διορθωσεις φανταζομαι... Και δεν προλαβαν τα quotes το πρωτοτυπο. Πως ηταν πριν;; ) 10
Red21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μχ4 απο κει εχω πεταει αγοραζετε!!kai optika an kai refurb ειναι τελειο!!! Eνω lg g2 refurb απο κει οπτικα ηρθε σκισμενο.. μχ4 προ,μχ5 απο κει σημερα ελτα μου εφτασαν ελλαδα.. παρατηρηστε πως την υποστηριζω εμπρακτα την αποψη μου..χαχα μεχρι τελος βδομαδας αν εχω τα μχ4 προ,μχ5 θα ποσταρω κι εχω και paypal ανοικτο με fastcardtech και τους βομβαρδιζω ,λιγο προ escalate ειμαστε ,προσεχτε,διοτι προσφατα χρηστες myphone Παραπονεθηκαν πως το πειπαλ αδικως δικαιωσε το fct σε βαρος τους..για να δουμε ειναι hιt n run γενικα ,παρολο που εγω ξαδελφος και φιλοι εχουμε απο κει κινηταρες! wish me luck boyz n girlz! Καλά μιλάμε δε παίζεσαι έτσι!!! Τέτοιο κατανοητό κείμενο είχα χρόνια να διαβάσω!! Υ.Γ. Το έχω αποτολμήσει και εγω 2 φορές να αγοράσω από το συγκεκριμένο μαγαζί.....ένα meizu m1 note και ένα xiaomi mi note pro πριν 2 μηνες....σε γενικές γραμμές όλα καλά!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μχ4 απο κει εχω πεταει αγοραζετε!!kai optika an kai refurb ειναι τελειο!!! Eνω lg g2 refurb απο κει οπτικα ηρθε σκισμενο.. μχ4 προ,μχ5 απο κει σημερα ελτα μου εφτασαν ελλαδα.. παρατηρηστε πως την υποστηριζω εμπρακτα την αποψη μου..χαχα μεχρι τελος βδομαδας αν εχω τα μχ4 προ,μχ5 θα ποσταρω κι εχω και paypal ανοικτο με fastcardtech και τους βομβαρδιζω ,λιγο προ escalate ειμαστε ,προσεχτε,διοτι προσφατα χρηστες myphone Παραπονεθηκαν πως το πειπαλ αδικως δικαιωσε το fct σε βαρος τους..για να δουμε ειναι hιt n run γενικα ,παρολο που εγω ξαδελφος και φιλοι εχουμε απο κει κινηταρες! wish me luck boyz n girlz! Το εβαλα στο Google Translate και μου εβγαλε nasousyrotokasoni 2
drdedus Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Από αυτά που έχω διαβάσει δεν θα το δοκίμαζα. Τα χειρότερα λόγια λένε για αυτούς.
mertaghon Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 γενικα ειναι διαλεκτος myphone,οπου συχνα καποιοι χρηστες σε ελαχιστες γραμμες μεταδιδουν μεγαλη πυκνοτητα πληροφοριας, καταλαβαινω ομως πως δυσκολευεστε κρινουμε κινεζοκαταστηματα με βαση:ποιοτητα προιοντος,το πως σε αντιμετωπιζει σε χαλασμενο προιον και ισως και paypal εδω για ακραιες καταστασεις claim,vfm για να αξιολογησουμε τον κινδυνο αγορας αν εχει refurbished,οπως εδω.. ας μεταφρασω: meizu mx4 απο κει εχω, ναι παει παραπολυ καλα ,να το αγορασετε!! και οπτικα τσεκαρωντας το για γδαρσιματα και ατελειες αν και refurbished ειναι τελειο!!! Eνω lg g2 απο εκει παλι refurbished , οπτικα τσεκαροντας το εχει εμφανεις ατελειες. περιμενω μειζου μχ4 προ,μχ5 απο κει και σημερα βλεπω στο 17track πως μπηκαν ελλαδα. παρατηρηστε πως την υποστηριζω εμπρακτα την αποψη μου..και δεν λεω θεωριες. μεχρι τελος βδομαδας αν εχω τα μχ4 προ,μχ5 θα ποσταρω εδω κι εχω και paypal ανοικτο με fastcardtech και τους βομβαρδιζω ,λιγο προ escalate ειμαστε. προσεχτε,διοτι προσφατα χρηστες στο myphone παραπονεθηκαν πως το πειπαλ αδικως δικαιωσε το fct σε βαρος τους.. για να δουμε... ειναι hιt n run η αγορα απο εκειγενικα ,παρολο που εγω ξαδελφος και φιλοι εχουμε απο κει κινηταρες! ευχηθητε μου τυχη στο escalate απεναντι στο πιο δυσκολο μαγαζι των τελευταιων χρονων,παμφθηνο,αρα και με φοβερη επιρροη στο paypal φοβαμαι λογω ογκου πωλησεων,εξου και με κοροιδευουν στην συζητηση στο paypal. ενταξει,διαβαζομαι?κι εγω να καταλαβετε οντας myphoneακιας δεν το πιανω αμεσως αν δεν το γραψα απλα, χε,ρωτηστε με αν θελετε εχω εμπειρια βαρια σε τετοια θεματα. edit οσοι εχουν συνεση αφηνουν fct και αγοραζουν απο buyincoins,θα με ευχαριστησετε στο 1ο χαλασμενο προιον που θα σας τυχει απο εκει...
athanaso77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 γενικα ειναι διαλεκτος myphone,οπου συχνα καποιοι χρηστες σε ελαχιστες γραμμες μεταδιδουν μεγαλη πυκνοτητα πληροφοριας, Πίστεψε με... τέτοιο συντακτικό ούτε εκεί είναι αποδεκτό. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις