Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ!! :3

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε μπροστά μου το εξής δίλλημα: Να βάλω vdsl internet 30 mbps η adsl στα 24? :/
Η διαφορά τιμής στην cyta είναι 6 ευρώ ( και για 50αρα είναι στα 9 ευρω), τα οποία δεν μου φαίνονται και πολλά, αλλα δεν βρίσκω λόγο να τα δώσω αν είναι να παίζει πολύ χαμηλά. Επισής με ενδιαφέρει πολύ το upload speed, ίσως και περισσότερο απο το download.

Ποία είναι η γνώμη σας ?
Υπάρχει κανείς στην περιοχή με vdsl, και αν ναι είναι ικανοποιημένος ?
Μένω μεταξύ 28ης οκτωμβρίου και 3ης σεπτεμβριου κάπου μέσα στη Δερίγνυ!
Can somebody help me? :3

Δημοσ.

Είσαι 100μ απο το κέντρο του ΟΤΕ, οπότε θα πιάνεις το μέγιστο.

Απο κει και πέρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα που σου δίνουν στην προσφορά και διαθέτεις τα επιπλέον χρήματα, τότε βάλτο. Αν δεν σε ενδιαφέρει, μην βάζεις!

Δεν βλέπω που είναι το δίλημμα εφόσον ξέρεις τι ταχύτητα είναι η κάθε προσφορά και ποιες οι ανάγκες σου

Δημοσ.

Απο ότι είδα το DSLAM μου είναι το ΑΡΗΣ που και αυτο απέχει πολύ λίγο απο το σπίτι μου.
Το δίλλημα μου δεν γεννάται απο την απόσταση μου, αλλα κυριώς απο το πόσο φορτωμένο θα είναι το dslam, και κατα πόσο θα στριμώχνομαι..

To ιδανικό θα ήταν να βρεθεί κάποιος με vdsl στην περιοχή και να μου πει την μαρτυρία του..

Thnx για την απάντηση sphinx

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις να βρεις κάποιον που να έχει cyta δίπλα σου κ σιγά μην βρεθεί ειδικά cyta!

Λογικά όλα καλά θα πάνε οπότε μην ανησυχείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...