Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα σχόλιά σας με πείσατε να δω την τριλογία. Είδα και τις 3 ταινίες back-to-back και πραγματικά τις απόλαυσα. Όπως έγραψε και ο Captn, ένιωσα λες και έβλεπα ένα πραγματικό ζευγάρι με τις συζητήσεις τους να έχουν μια πολύ φυσιολογική και ρεαλιστική ροή και μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν διάβασα ότι ο Hawke και η Delpy δήλωσαν ότι δεν έκαναν κανέναν απολύτως αυτοσχεδιασμό. Ιδιαίτερα στην πρώτη ταινία, το περιεχόμενο των συζητήσεων μού φάνηκε λίγο too much κατά διαστήματα (ειδικά αν λάβεις υπόψιν τις ηλικίες των παιδιών) και γι' αυτό τον λόγο εμένα μου άρεσε πιο πολύ η δεύτερη που έγινε στο Παρίσι.

Καταλαβαίνω ότι πολλοί θα βαριούνται αυτό το είδος, αλλά σε όσους άρεσε προτείνω και το Boyhood απ' τον ίδιο σκηνοθέτη. Πάλι βλέπουμε πόσο αλλάζουν οι άνθρωποι με το πέρασμα του χρόνου, αλλά αυτή τη φορά δεν έγινε με τη μορφή τριλογίας. Για 12 ολόκληρα χρόνια το ίδιο καστ έκανε γυρίσματα μερικών ημερών ετησίως και τα ένωσαν όλα σε μία ταινία. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η πλοκή δεν είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά νομίζω αξίζει να το δει κανείς.

http://www.imdb.com/title/tt1065073/?ref_=tttr_tr_tt

είχα ψηθεί να τις δω αλλά άμα είναι σε φάση boyhood καλυτερα να το αποφύγω. πιο βαρετή κι ανούσια ταινία από αυτή δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.
Δημοσ.

είχα ψηθεί να τις δω αλλά άμα είναι σε φάση boyhood καλυτερα να το αποφύγω. πιο βαρετή κι ανούσια ταινία από αυτή δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Μμμμ... Πιστεύω ότι ούτε η τριλογία θα σ' αρέσει.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον από πάνω. Δε θα βρεις νόημα ούτε εδώ. Ίσως σε κάποια άλλη φάση της ζωής σου.

Δημοσ.

καμια σχεση το boyhood με το ''πριν το ξημερωμα'' . η δευτερη εχει τρομερες ερμηνιες/διαλογους καθως ειναι και τρομερα ρεαλιστικη , δεν καταλαβαινεις πως περναει η ταινια. το boyhood απο την αλλη ειναι μια σαχλαμαρα που σε παιρνει ο υπνος. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε βρίσκω πως οι διάλογοι στη μια ταινία έχουν τρομερό ενδιαφέρον και στην άλλη κανένα ή τι ρεαλιστικότερο υπάρχει στη μεν και όχι στη δε (τα ίδια και για τις ερμηνείες), αλλά σίγουρα οι ταινίες σχετίζονται άμεσα. Απλά πραγματεύονται διαφορετικό θέμα.

Δημοσ.

καμια σχεση το boyhood με το ''πριν το ξημερωμα'' . η δευτερη εχει τρομερες ερμηνιες/διαλογους καθως ειναι και τρομερα ρεαλιστικη , δεν καταλαβαινεις πως περναει η ταινια. το boyhood απο την αλλη ειναι μια σαχλαμαρα που σε παιρνει ο υπνος. 

χαχα κυριολεκτικα σε παιρνει ο υπνος,εγω υπεφερα με αυτην την ταινια :P

Δημοσ.

Πραγματικά ρε φίλε; Σε κάθε ταινία ψαχνεις άμα τα δείχνει κάποια; Τόσο λιγουρα ;;

Οι τρεις ταινίες ήταν απλά μαγικές! Αν και ή πρώτη είναι ανώτερη από τις άλλες για εμένα. Οι διάλογοι και ή χημεία των πρωταγωνιστών ήταν επίσης πολύ καλοί!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο συγκινήσεις γι' αυτήν την τριλογία. Κρίμα σε όσους την ανακάλυψαν εκ των υστέρων και τα είδαν και τα τρία στα καπάκια. Και πάλι "νιώθεις" τα πάντα που σου προσφέρει, αλλά προσπαθήστε να φανταστείτε να ακολουθείτε την τριλογία απ' την αρχή. 

προσπαθώ να μπω στο μυαλό κάποιου που να παρακολούθησε την σειρά απο το ξεκίνημά της

φαντάζομαι την έκπληξή του όταν θα είδε πως βγήκε το πριν το ηλιοβασίλεμα,θα ένιωσε όπως οι πρωταγωνιστές την στιγμή που ξανά συναντιουνται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...