JohnConstantine Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλαΗ μητερα μου θελει να μου μεταβιβασει το αμαξι της. Ειναι ενα Ατος prime μοντελο του 2002. 900κυβικα/ 65 αλογα. Δεν εχω ιδεα απο τα εξηςΚΤΕΟ: Ποσα μπορει να κοστισει; Θελει μου ειπε τον Αυγουστο.Λαστιχα: Μου ειπανε για καινουργια 180 ευρω , μενω επαρχια δεν εχω ιδεαΦρενα: 40 ευρω τα αγορασα θελει και φετος να αγορασω; Νομιζω πως ναι αλλα περα απο αυτου θα το παω σε ειδικο Παραβολα: Γνωριζει κανεις ποσο ειναι η μεταβηβαση; Ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο. Θα παω σε ειδικο απλα ηθελα να παρω μια ιδεα για αρχη απο καποιον παλαιοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ΚΤΕΟ 40 ευρω και ισχυει για δυο χρονια Στον χρονο μετα το ΚΤΕΟ θελει και κατα καυσαεριων 10 ευρω Για λαστιχα και φρενα αν χρειαζεται καπου εκει που λες. Μεταβιβαση καπου στα 135 ευρω http://www.kteohellas.gr/category/192/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ΚΤΕΟ 40 ευρω και ισχυει για δυο χρονια Στον χρονο μετα το ΚΤΕΟ θελει και κατα καυσαεριων 10 ευρω Για λαστιχα και φρενα αν χρειαζεται καπου εκει που λες. Μεταβιβαση καπου στα 135 ευρω http://www.kteohellas.gr/category/192/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1.html Εισαι αρχοντας. Πρεπει να ξεκινησω οποτε σιγα σιγα . Σε ευχαριστω για ολα.! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Να ξερεις οτι ενα αυτοκινητο του 2002 μπορει χωρις να ειναι σιγουρο να σου βγαλει απροβλεπτες δαπανες ειδικα αν δεν εχει γινει καλη συντηριση. Αφου ειναι της μητερας σου εχεις το πλεονεκτημα να ξαρεις αρκετα πραγματα και ειναι πολυ καλο αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Να ξερεις οτι ενα αυτοκινητο του 2002 μπορει χωρις να ειναι σιγουρο να σου βγαλει απροβλεπτες δαπανες ειδικα αν δεν εχει γινει καλη συντηριση. Αφου ειναι της μητερας σου εχεις το πλεονεκτημα να ξαρεις αρκετα πραγματα και ειναι πολυ καλο αυτο. 92.000 χιλιομετρα και μεχρι περσυ που το τσεκαραμε το αμαξι ηταν αψογο. Στα 86.000 εγινε. Το αμαξι κουνιεται απο την μανα μου παρα πλ σπανια εξου και η μεταβηβαση σε εεμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 92.000 χιλιομετρα και μεχρι περσυ που το τσεκαραμε το αμαξι ηταν αψογο. Στα 86.000 εγινε. Το αμαξι κουνιεται απο την μανα μου παρα πλ σπανια εξου και η μεταβηβαση σε εεμενα. Μια χαρα λοιπον!!!!Κοιτα αν εχει ιμαντα αν εχει αλλαχτει .Αν εχει καδενα ακομα καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 92.000 χιλιομετρα και μεχρι περσυ που το τσεκαραμε το αμαξι ηταν αψογο. Στα 86.000 εγινε. Το αμαξι κουνιεται απο την μανα μου παρα πλ σπανια εξου και η μεταβηβαση σε εεμενα. Εάν το αμάξι έχει καθήσει σε ακινησία πάνω απο 8-10 μήνες και έχει ιμάντα αντι για καδένα καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε αλλαγή. Επίσης κάνε 1 έλεγχο σε υγρά φρένων,υδραυλικού τιμονιού, παραφλού, υγρά συμπλέκτη.Όταν το πάς για συντήρηση άλλαξε τα, είναι μηδαμινό κόστος Γενικώς τα HYUNDAI έχουν φτηνά γνήσια ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εάν το αμάξι έχει καθήσει σε ακινησία πάνω απο 8-10 μήνες και έχει ιμάντα αντι για καδένα καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε αλλαγή. Ότι να 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ότι να 'ναι. Eάν το αμάξι ήταν σε ακινησία , εφόσον όπως λέει δεν το κινούσαν συχνά το αμάξι καλό θα ήταν να γίνει 1 έλεγχος. Ανάλογα με κατασκευαστή,η αλλαγή ενός ιμάντα εκκεντροφόρου βρίσκεται μεταξύ 60.000 και 120.000 χιλιομέτρων.Τα περισσότερα εγχερίδια συντήρησης το αναφέρουν. Τήν επόμενη να τεκμηριώνεις την απάντηση σου για ποιό λόγο δεν συμφωνείς. Φιλικά Μελέτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Eάν το αμάξι ήταν σε ακινησία , εφόσον όπως λέει δεν το κινούσαν συχνά το αμάξι καλό θα ήταν να γίνει 1 έλεγχος. Ανάλογα με κατασκευαστή,η αλλαγή ενός ιμάντα εκκεντροφόρου βρίσκεται μεταξύ 60.000 και 120.000 χιλιομέτρων.Τα περισσότερα εγχερίδια συντήρησης το αναφέρουν. Τήν επόμενη να τεκμηριώνεις την απάντηση σου για ποιό λόγο δεν συμφωνείς. Φιλικά Μελέτης Πρώτα από όλα είχες γράψει ότι καλό θα ήταν να γίνει "αλλαγή", τώρα γράφεις ότι καλό θα ήταν να γίνει "έλεγχος"... Η απάντηση μου πήγαινε στην αλλαγή που ισχυρίστηκες αρχικά. Ο κατασκευαστής ΠΑΝΤΑ προβλέπει αλλαγή ιμάντα χρονισμού κάθε 60-120.000km ή 4-7 έτη(όποιο έρθει πρώτο), δεν έχω δει ποτέ να προτείνει αλλαγή μετά από ακινησία 8-10 μηνών όπως έγραψες. Δεν βλέπω πως προκύπτει ότι τα manual ενισχύουν τον ισχυρισμό σου. Επίσης το βάρος της απόδειξης βαρύνει αυτόν που ισχυρίζεται κάτι, αν εσύ ισχυριστείς ότι ο γάιδαρος πετάει, εγώ πρέπει να αποδείξω ότι δεν πετάει? Αλλιώς θα πρέπει να δεχτώ τον ισχυρισμό σου? Φιλικά Τζόσουα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο κατασκευαστής ΠΑΝΤΑ προβλέπει αλλαγή ιμάντα χρονισμού κάθε 60-120.000km ή 4-7 έτη(όποιο έρθει πρώτο), δεν έχω δει ποτέ να προτείνει αλλαγή μετά από ακινησία 8-10 μηνών όπως έγραψες. Δεν βλέπω πως προκύπτει ότι τα manual ενισχύουν τον ισχυρισμό σου. Ετσι εκτος και δεν ξερουμε ποτε αλλαχτηκε όπως σε δυο μεταχειρισμένα που πηρα πριν 3 χρονια χωρις αξιοπιστο βιβλιο service και αμεσως εκτος των αλλων αλλαξα και ιμαντα . Προσφατα πηρα ένα με καδενα οποτε δεν εχει τετοιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ετσι εκτος και δεν ξερουμε ποτε αλλαχτηκε όπως σε δυο μεταχειρισμένα που πηρα πριν 3 χρονια χωρις αξιοπιστο βιβλιο service και αμεσως εκτος των αλλων αλλαξα και ιμαντα . Προσφατα πηρα ένα με καδενα οποτε δεν εχει τετοιο θεμα. Ε ναι, σε αυτή τη περίπτωση τα αλλάζεις όλα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εάν το αμάξι έχει καθήσει σε ακινησία πάνω απο 8-10 μήνες και έχει ιμάντα αντι για καδένα καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε αλλαγή. Επίσης κάνε 1 έλεγχο σε υγρά φρένων,υδραυλικού τιμονιού, παραφλού, υγρά συμπλέκτη.Όταν το πάς για συντήρηση άλλαξε τα, είναι μηδαμινό κόστος Γενικώς τα HYUNDAI έχουν φτηνά γνήσια ανταλλακτικά. Κινουταν αλλα σε πολυ μικρες αποστασεις. Πλεον κινειται τους τελευταιους 2 μηνες καθε μερα. ΚΤΕΟ 40 ευρω και ισχυει για δυο χρονια Στον χρονο μετα το ΚΤΕΟ θελει και κατα καυσαεριων 10 ευρω Για λαστιχα και φρενα αν χρειαζεται καπου εκει που λες. Μεταβιβαση καπου στα 135 ευρω http://www.kteohellas.gr/category/192/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1.html Συγγνωμη αλλα μπερδευτηκα. 801 - 1300 60€ 900 κυβικα 60 ευρω δεν πρεπει να πληρωσω; Η κανω καποιο λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κινουταν αλλα σε πολυ μικρες αποστασεις. Πλεον κινειται τους τελευταιους 2 μηνες καθε μερα. Συγγνωμη αλλα μπερδευτηκα. 801 - 1300 60€ 900 κυβικα 60 ευρω δεν πρεπει να πληρωσω; Η κανω καποιο λαθος; Οχι Κοιτα τι γραφει για επιπλεον 1. Τέλος αδείας 75 € ανεξαρτητα απο κυβικα επιπλεον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα