iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ορίστε τι πρέπει να κάνεις: http://www.howtogeek.com/174705/how-to-reduce-the-size-of-your-winsxs-folder-on-windows-7-or-8/ Ο φάκελος αυτός χρησιμοποιείται για τα αρχεία των updates και έτσι μέσω της εκκαθάρισης μπορείς με ασφάλεια να διαγράψεις τα πιο παλιά. Tελικα δεν εχω την επιλογη αυτη διοτι, οπως λεει στο λινκ If you don’t see this feature in the Disk Cleanup window, you’re likely behind on your updates — install the latest updates from Windows Update. Μηπως ξερεις ποια updates πρεπει να βαλω ωστε να την εχω? Και από τον φάκελο των Windows, διαγράφω (αραιά βέβαια, μία φορά το χρόνο ας πούμε) τα backup των εγκατεστημένων ενημερώσεων (Windows Update) που, έτσι κι αλλιώς, απλώς πιάνουν χώρο, με το εργαλείο της Εκκαθάρισης δίσκου. Αν δεν τα είχα διαγράψει, τώρα θα είχα κάμποσα GB περισσότερα να αναπαύονται στον δίσκο μου. Mε την επιλογη που δειχνω στο απο πανω image? Δεν έχω κάποια καθαρή εγκατάσταση για να το δω. Πάντως στο laptop που το πήρα με 8άρια, (αναβαθμίστηκε σε 8.1, μετά σε 10 τον Ιούλιο, στη συνέχεια στα 1511 το Νοέμβριο και πρέπει να πήρε πάλι μεγάλη ενημέρωση την άνοιξη), δεν είναι πάνω από 25gb. Οχι βρε φιλε και 25GB, ειναι λιγοτερα. Aν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι γυρω στα 18. Εψαξα στο διαδικτυο να δω και πόσο ειναι το SP1(μου ειναι απαραιτητο για καποιο λογο) χωρις να βρω.
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε καν τον κόπο να διαβάσει και να καταλάβει το τι έγραψα. Ξεκινησες το post σου λεγοντας "Για ν' αδειάσεις χώρο στον σκληρό σου κάνε τα παρακάτω:" Μιλαω ομως μόνο για τον φακελο "Windows" των windows 7. Για να αδειασω χωρο στο δισκο γενικα γνωριζω. Τα περι hibernation, pagefile, system protection κλπ. τα ξερω Ναι, με αυτή την επιλογή. Βαζεις παντα οτι update κυκλοφορησει?
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το πρωί που έγραψα για τον winsxs ότι είναι 25gb, ήταν τελικά για το 2ο λάπτοπ που έχω στο σπίτι με 7άρια. Στο dell με τα 10άρια μου πιάνει μόνο 10gb και 23gb είναι όλος ο φάκελος windows. Στο προηγούμενο ποστ έδωσα ένα λινκ για καθαρισμό του component store (winsxs) και μείωση του μεγέθους με την dism. Τα δοκίμασες;
accipio Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 - Βαζεις παντα οτι update κυκλοφορησει? Βάζω μόνο τα σημαντικά updates - δεν βάζω τα προαιρετικά, και επίσης δεν έχω βάλει τα updates - "κατασκόπους".
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Βάζω μόνο τα σημαντικά updates - δεν βάζω τα προαιρετικά, και επίσης δεν έχω βάλει τα updates - "κατασκόπους". Ποια ειναι τα updates κατασκοποι, ενημερωσε και μας να ξερουμε, ή να τα αφαιρεσουμε αν ηδη τα εχουμε. Βασικα τα σημαντικα θελω κι εγω(ειδικα για να αποκτησω την επιλογη εκκαθαρισης updates). Ποια ειναι αυτα?
accipio Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Σημαντικά updates είναι οι ενημερώσεις ασφαλείας.Για τα updates - "κατασκόπους" στα Windows 7 δες εδώ.
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Σημαντικά updates είναι οι ενημερώσεις ασφαλείας. Μα στις ενημερωσεις ασφαλειας υπαρχει και αυτη που τσεκαρει τη γνησιοτητα σου.
accipio Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτό τι σχέση έχει; Εγώ πάντως έχω γνήσια Windows, αλλά δεν θυμάμαι αν έχω βάλει τη συγκεκριμένη "ενημέρωση".
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτό τι σχέση έχει; Για κατασκοπους δε μιλαγαμε?
iordanis77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το update για τον καθαρισμό του winsxs είναι αυτό. Thanx! Ξεφορτωσα 3,3GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα