nikostsap12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια,σκοπευω να παω πορτογαλια ταξιδι μεσα στο μαιο και σκεφτομαι να αγορασω κινητο απο εκει εφοσον μπορει να με συμφερει...εχετε καμια ιδεα τι παιζει???εχω ατομο που μενει μονιμα αυτο τον καιρο εκει και αρα μπορω να το παραγγειλω απο τωρα και να το παρω οταν φτασω εκει.
Belisarius Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο σε τιμή σε σύγκριση με τα δικά μας skroutzομάγαζα αν κρίνω από άλλες χώρες της Ευρώπης.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εγω δεν κατάλαβα τι ρωτάς, τι παίζει σχετικά με τις τιμές εκει ή αν μπορείς να το φέρεις από εκαι εδω
nikostsap12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Για τη τιμή ρωτάω βασικά αλλά και γενικά αν μπορώ να το φέρω ναι.Aν δηλαδή τα skroutzoμάγαζα εκεί έχουν πιο φθηνές τιμές από ότι εδώ.
teofril Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ξεθάβω το θέμα, πρόκειται να πάω στη Λισαβόνα σε λίγες μέρες και θέλω να αγοράσω κινητό. Έβγαλες τελικά κάποια άκρη με τη Πορτογαλία; Ενδιαφέρομαι για Xiaomi
ziaba Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ξεθάβω το θέμα, πρόκειται να πάω στη Λισαβόνα σε λίγες μέρες και θέλω να αγοράσω κινητό. Έβγαλες τελικά κάποια άκρη με τη Πορτογαλία; Ενδιαφέρομαι για Xiaomi πάρε από δω καμία δυο συσκευές να τις πουλήσεις σε καλύτερή τιμή εκεί να βγάλεις κάνα φράγκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα