mr.angelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ακυρο κληδωστε το Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από mr.angelos
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ειδες το ινσομνια? Πριν προλαβεις καν να γραψεις το προβλημα σου, λυθηκε κατευθειαν!!! 3
MechaCorn Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ειδες το ινσομνια? Πριν προλαβεις καν να γραψεις το προβλημα σου, λυθηκε κατευθειαν!!! Φιλέ λιγο άκυρο αλλά τουμπανακι στην υπογραφή σου το πουλάς; Το θέλω για extreme gaming 2
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Φιλέ λιγο άκυρο αλλά τουμπανακι στην υπογραφή σου το πουλάς; Το θέλω για extreme gaming Κοιτα βασικα επειδη μου εχει ζαλισει τα @παρια ο George Loukas και το χρειαζεται για να τελειωσει πιο γρηγορα την νεα τριλογια του,(ξερεις χαζοεφεδακια και ιστοριες) δεν το πουλαω τωρα γαιτι του το εχω νοικιασει..Σε κανα 2 μηνες ομως που θα εχει κανει την δουλιτσα του, θα δεχομαι προσφορες..Δεχομαι και ανταλλαγες με κανα νησακι αλλα αν εχεις κανενα απομερο γιατι με ενοχλει ο πολυς αερας.. 2
MechaCorn Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κοιτα βασικα επειδη μου εχει ζαλισει τα @παρια ο George Loukas και το χρειαζεται για να τελειωσει πιο γρηγορα την νεα τριλογια του,(ξερεις χαζοεφεδακια και ιστοριες) δεν το πουλαω τωρα γαιτι του το εχω νοικιασει..Σε κανα 2 μηνες ομως που θα εχει κανει την δουλιτσα του, θα δεχομαι προσφορες..Δεχομαι και ανταλλαγες με κανα νησακι αλλα αν εχεις κανενα απομερο γιατι με ενοχλει ο πολυς αερας.. Οκ μαν, θα του βάλω άλλο ένα MB RAM και θα πάει σφαίρα. Νταξ το ξέρω ότι είναι λίγο overkill αλλά είμαι λίγο tech freak και θέλω πάντα να είμαι στην "αιχμή" της τεχνολογίας 2
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το 1mb θα στο βρω εγω, εχω εναν γνωστο στη NASA που του περισεψαν κατι dimmακια 30πινα απο τον voyager και δεν τον βολευουν πλεον γιατι ειναι λιγο μακρυα για αναβαθμιση...Οποτε σου΄φεξε παλι!!! Αρκει βεβαια να εχει φοινικες το νησακι αλλιως ψαξε μονος σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα