Gabriel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια καλησπέρα, Θα ήθελα όσοι έχετε Nforce2 να μου πείτε αν αντιμετωπίσατε τυχόν προβλήματα με USB2 συσκευές. Εγώ έχω το Abit NF7 και με ένα φορητο δίσκο USB 2.0 που έχω,αντιμετωπίζω πρόβλημα. Συγκεκρειμένα μετά από λίγο πετάει μήνυμα "Delay Write failed" και μου αποσυνδέει τη συσκευή. Αν το γυρίσω μεσα από bios σε USB1.1 όλα καλά. Ύπάρχει κάποιο Patch που να κάνει κάτι? Παρόμοιο πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει και με MSI Κ7Ν2L με NF2. Αντίθετα παίζει πολύ καλά σε VIA USB2.0 controller και σε όλες τις Intel πλατφόρμες...
LL_NEO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Gabriel δεν έχει τύχει να βάλω USB 2.0 σκληρό, αλλά έχω ακούσει και απο άλλους τα ίδια συμπτώματα
Gabriel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Άστα να πάνε LL,τρελή φρίκη είναι και είναι κρίμα ρε γμτ γιατί το chipset με τον XP2000+ στα 2300,πάει πολύ πολύ σφαίρα....
LL_NEO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 αν δεν έχεις τσεκάρει στο nforcershq ή αν δεν έχεις user pass εκεί, πες μου να ρωτήσω για workarounds... Α και φαντάζομαι ότι έχεις ήδη βάλει το SP1 ΠΡΙΝ απο τους Nforce drivers έτσι;
LL_NEO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν τσίμπα αυτό για διάβασμα. Το είδα βιαστηκά και δίνουν κάτι συμβουλές (αλλά μάλλον όχι λύσεις) σε έναν τύπο. http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic.php?t=16287&start=0 Επίσης η Microsoft έχει βγάλει νεώτερους USB 2.0 drivers http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?amp;amp;displaylang=en&familyid=733dd867-56a0-4956-b7fe-e85b688b7f86&displaylang=en
Gabriel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Το horfix το είχα εγκαταστήσει από καιρό,κρίμα ρε γμτ. Το πρόβλημα είναι γενικό αυτό είναι το κακό,και καλά η κωλοNvidia δε βγάζει κάνα driver της προκοπής? Eυχαριστώ LL_NEO,για τα link,είδα ότι και τα παιδιά εκεί μία από τα ίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.