gia_nnis Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εδω τα καυσαερια του 2012 με μεσο ορο καταναλωσης 6.7λ Και δω του 2016 με μεσο ορο καταναλωσης τα 7.4λ Ξερει καποιος να εξηγει τα καυσαερια? Το αμαξι απο service ειναι οκ. Στο θεμα των επιδοσεων δεν εχω δει καποια διαφορα.. Λαδια δεν καιει..
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 σωθηκες τωρα με την μετρηση του ΚΤΕΟ.κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι αξιοπιστη η μετρηση. 1
nickolas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έχεις 5πλάσιους υδρογονάνθρακες αλλά και πάλι είναι νομίζω σε χαμηλά επίπεδα. Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί την αύξηση 10% στην κατανάλωσή σου σαν ας πούμε άκαυστη βενζίνη που χάνεται. Ίσως είναι έμμεση ένδειξη προβλήματος πχ. κάποιο μπεκ να μη λειτουργεί καλά οπότε να έχεις χειρότερη καύση άρα και αυξημένη κατανάλωση και περισσότερους υδρογονάνθρακες. 1
gia_nnis Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχεις 5πλάσιους υδρογονάνθρακες αλλά και πάλι είναι νομίζω σε χαμηλά επίπεδα. Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί την αύξηση 10% στην κατανάλωσή σου σαν ας πούμε άκαυστη βενζίνη που χάνεται. Ίσως είναι έμμεση ένδειξη προβλήματος πχ. κάποιο μπεκ να μη λειτουργεί καλά οπότε να έχεις χειρότερη καύση άρα και αυξημένη κατανάλωση και περισσότερους υδρογονάνθρακες. Μου ειπε ενας μαστορας οτι μπορει καποιο μπεκ να εχει ανοιξει και να ψεκαζει περισσοτερο.. Οποτε τι μου προτεινεις? Να κανω καθαρισμο και ελεγχο μπεκ..?
nickolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν είσαι στην εγγύηση για το μοτέρ (συχνά είναι 5ετής ή 6ετής) επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία με το ίδιο ερώτημα να δεις τι θα σου πουν. Εκτός εγγύησης ένας έλεγχος μπεκ (υποθέτω ότι έχει και κάποια χιλιόμετρα το αυτοκίνητο) δε βλάπτει. Αλλά δώσε στο προηγούμενο ποστ μου τη σωστή βαρύτητα. Δεν είμαι μηχανικός, απλά "είπα μια ιδέα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα