Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να προβώ στη αγορά του spectre x360 13.3 ίντσες και intel i5 για απλή καθημερινή χρήση. όχι gaming ούτε βαριά προγράμματα. ωστόσο διαβάζοντας τις κριτικές συνειδητοποιώ ότι έχει κάποια θεματάκια απ τη "μαμά" του:

-η μπαταρία διαρκεί γύρω στις 6 ώρες με όχι τρελή χρήση ενώ η εταιρεία έχει ανακοινώσει 12ωρη διάρκεια
-δεν επανέρχεται από το sleep mode και θέλει επανεκκίνηση

-η οθόνη κολλάει 
κι άλλα που αφορούν το bios και δε τα πολυκατάλαβα για να είμαι ειλικρινής, γιατί δε έχω ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο

Είναι κανείς που να ξέρει απ αυτά, ή ακόμη και χρήστες του συγκεκριμένου λάπτοπ που έχουν σχηματίσει άποψη?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

το εχω εδω και 1 χρονο και ακομα και αν εψαχνα για αλλο, παλι στο ιδιο θα κατεληγα (αφου δεν υπαρχει κατι καλυτερο).

Και απαντω: Το μηχάνημα ειναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ

Ενα απο τα μεγάλα ατου του ΕΙΝΑΙ η αυτονομία του, απλά μην πάρεις την έκδοση με την QHD οθονη. Προσωπικα χωρις ιδιαιτερα powersaving features ενεργα είμαι γυρω στις 8-9 ώρες. Βεβαια εξαρτάται και απο το τι τρεχει κανεις στο background. Αλλα νορμαλ usage κανα browsing, word, καμια ταινια η μπαταρια θα σε παει μακρια.

Διαφορα θεματάκια που μπορει να υπηρχαν, διορθωθηκαν με εκδοσεις BIOS, αν και προσωπικα δεν πετυχα καποιο απο αυτα.

Η οθονη κολλάει? Τι κολλαει δλδ? Αυτο δεν το επιασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...