Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βλέπετε και τον αύξων αριθμό στις αγγελίες του car. Αυτη με τη merc είναι πανω απο χρόνο.

Οσο για τα tsi να μην αγοράζετε δεν είναι καλά.

Σωστη η παρατηρηση σου!!! Αν κ πιο πολυ να δει το αμαξι ηθελα,δεν την κοιταξα την αγγελια καλα!!!

Αν το δικο σου tsi (αν κ δεν μιλησα γενικα για tsi κινητηρες αλλα για συγκεκριμενο μοτερ) σου βγηκε καλο τοτε χαιρομαι (κ δεν το λεω ειρωνικα,μιας κ δεν συνηθιζω να σπαω πλακα με τον πονο του αλλου :) ...O φιλος ρωτησε την γνωμη μας κ αυτην ειπα κ μιας κ υπαρχει κ περιστατικο στην ΄οικογενεια΄ το ανεφερα κ αυτο !!

Οσο για την φωτο,δεν μπαινω στην διαδικασια να πω αν ο Ιαπωνας ειναι καλυτερος η οχι..Καθε εταιρια κ καθε χωρα εχει βγαλει τα διαμαντια της !!!!   Φιλικα !!!

Δημοσ.

ψαχνω για προβληματα με 122αρια δεν εχω βρει κατι σοβαρο. Μονο θεμματακια με τα ηλεκτρικα παραθυρα βλεπω αλλα ειναι 2 στα 30 ξερω γω.

Στα Α3 το tfsi ειναι fsi kai tsi μαζι? δηλαδη διπλο το κακο? :P 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σωστη η παρατηρηση σου!!! Αν κ πιο πολυ να δει το αμαξι ηθελα,δεν την κοιταξα την αγγελια καλα!!!

Αν το δικο σου tsi (αν κ δεν μιλησα γενικα για tsi κινητηρες αλλα για συγκεκριμενο μοτερ) σου βγηκε καλο τοτε χαιρομαι (κ δεν το λεω ειρωνικα,μιας κ δεν συνηθιζω να σπαω πλακα με τον πονο του αλλου :) ...O φιλος ρωτησε την γνωμη μας κ αυτην ειπα κ μιας κ υπαρχει κ περιστατικο στην ΄οικογενεια΄ το ανεφερα κ αυτο !!

Οσο για την φωτο,δεν μπαινω στην διαδικασια να πω αν ο Ιαπωνας ειναι καλυτερος η οχι..Καθε εταιρια κ καθε χωρα εχει βγαλει τα διαμαντια της !!!! Φιλικα !!!

Αν θύμαμε καλα έχεις αναφέρει για 1.4 tiguan. Το μόνο κοινό που έχουν αυτοί οι 3 κινητήρες είναι το 1.4 tsi.

Τεσπα δεν θα κάτσω να μπω ξανά σε αυτό το τριπακι. Να μην πάρει 1.4 tsi ο άνθρωπος αφου δεν είναι καλά και χαλάνε.

Δημοσ.

Βασικά ο φίλος δεν λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχω 12.000 και θέλω Scirocco, αλλά σκέφτομαι την κατανάλωση και ίσως να κοιτάξω και το Auris Diesel κάτι δεν ταιριάζει στο όλον θέμα.

Δημοσ.

Μπορει να παρει αυτοκινητο του 9-10 και του προτεινετε παλαιοτερα αμαξια με υψηλοτερο κοστος συντηρησης κιολας. Το ενα δε, διθεσιο....

Φιλε μου αν σ αρεσουν τα σιροκο κι ειναι η βαθια σου επιθυμια, να πας να παρεις το αμαξι που γουσταρεις. Αν παρεις οτιδηποτε αλλο, με βαρια καρδια, καθε φορα που θα βλεπεις ενα σιροκο στο δοεμο θα λες τι μαλακια πηγα και εκανα.

Δημοσ.

Κανω 25κ χιλιομετρα το χρονο παιδια για αυτο κολωνω να παρω το scirocco με αυτα που διαβαζω και ακουω συν τη καταναλωση. Αν ειχα και λεφτα να πληρωνω τις ζημιες θα το ειχα παρει ηδη. Αυτο, δεν ξερω αν ειναι για μενα το scirocco.

Οι επιλογες μου μετα το Scirocco ειναι (μεταχειρισμενο) 208 HDI 92HP, Opel astra 2011 100HP (Μετατροπη σε υγραεριο) και Auris Diesel που το εχω βρει στα 10Κ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κανω 25κ χιλιομετρα το χρονο παιδια για αυτο κολωνω να παρω το scirocco με αυτα που διαβαζω και ακουω συν τη καταναλωση. Αν ειχα και λεφτα να πληρωνω τις ζημιες θα το ειχα παρει ηδη. Αυτο, δεν ξερω αν ειναι για μενα το scirocco.

Οι επιλογες μου μετα το Scirocco ειναι (μεταχειρισμενο) 208 HDI 92HP, Opel astra 2011 100HP (Μετατροπη σε υγραεριο) και Auris Diesel που το εχω βρει στα 10Κ

Τόσα κάνω και εγω. Υπολόγισε 260 με 280 € το μήνα βενζίνη , 3 με 4 λιπαντικά σέρβις και 1 μεγάλο το χρόνο. Καλύτερα να πας σε diesel.

Δημοσ.

Κάτοχος Golf V TSI 1.4 - 140PS.

~158.000 χλμ και ~8 χρόνια μετά, δεν καίει ούτε σταγόνα λάδι το αυτοκίνητο και δεν είχα κανένα πρόβλημα με καδένες κτλπ... Τις ίδιες παπαρολογίες άκουγα όταν σκεφτόμουν να το πάρω το 2008... Αν σου αρέσει γενικότερα (προσωπικά δεν μ αρέσει εξωτερικά το scirocco) και το μόνο θέμα σου είναι ο κινητήρας, τότε προχώρα... Δεν θα βρείς εκεί πρόβλημα δεδομένου ότι δεν είσαι κάνας καννίβαλος και δίνεις την ανάλογη φροντίδα...

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει να παρει αυτοκινητο του 9-10 και του προτεινετε παλαιοτερα αμαξια με υψηλοτερο κοστος συντηρησης κιολας. Το ενα δε, διθεσιο....

Αν αναφερεσαι κ στο clc δεν νομιζω το οτι ειναι 2 χρονια πιο παλιο παιζει τοσο ρολο.

Οποιος εχει ψαξει για μεταχ. ξερει πως μπορει να βρει λιγο πιο παλιο αλλα σε πολυ καλυτερη κατασταση κ με λιγοτερα χιλιομετρα 

2 χρονια πανω 2 χρονια κατω δεν λενε τιποτα ουτε σημαινει πως θα ειναι κ χειροτερο !!

Προσωπικα το θεωρω καλυτερο αμαξι κ το προτεινα  ¨)

Το συγκεκριμένο θα το απεφευγα σαν πρώτο αυτοκίνητο... Το κράτημα στις στροφές είναι για γέλια..

Τοσο χαλια ;; Δεν το ξερω φιλε μου αλλα αν το εχεις οδηγησει κ το γνωριζεις τοτε δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω 

Δημοσ.

Την εχει φιλη μου τη clk και την εχει φερει απο γερμανια. Το παω το αμαξι, αλλα καιει περισσοτερο και η merc ειναι γενικα ακριβοτερη στη συντηρηση.

Τα χλμ που κανεις ειναι πολλα, αν εχεις θεμα με τις βενζινες, το diesel σε συμφερει. Απλα εκει θελει αρκετο ψαξιμο το θεμα του φιλτρου , σε τι κατασταση θα ναι.

Δημοσ.

Την εχει φιλη μου τη clk και την εχει φερει απο γερμανια. Το παω το αμαξι, αλλα καιει περισσοτερο και η merc ειναι γενικα ακριβοτερη στη συντηρηση.

Η clk νομιζω ειναι πιο βαρυ αλαξι απο το clc που προτεινα εγω κ λογικα θα καιει πιο πολυ !! 

Kαι εγω πιστευω για ντιζελακι εισαι φιλε !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...