Προς το περιεχόμενο

Αγορα Scirocco

basilis222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπέρα Εδω και μερικους μηνες δεν σκεφτομαι κατι αλλο εκτος απο τι αμαξι θα παρω και αν αξιζει το scirocco με αυτα που ακουγοντε με τους TSi.

Το budget μου ειναι για scirocco late2009-2010 160hp 100χιλιαδων χιλιομετρων με λιγα εξτρα. Δηλαδη 12χιλιαρικα. 

Ειμαι μια κρυο μια ζεστη την μια σκεφτομαι την καταναλωση και αν μου παρουσιασει κανενα σοβαρο προβλημα την εφαγα και απο την αλλη ειναι το μονο αμαξι που θελω απο την πρωτη μερα που βγηκε στην αγορα.

Τι λετε ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με τους tsi? Η να παω σε Auris diesel και να ξεπερασω το απωθημενο μου? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσο χάλια είναι τα πράγματα;! Είχα ακούσει για τους fsi ότι δεν είναι αξιόπιστοι, οι tsi είναι χειρότεροι δηλαδή; Να φανταστώ από τα πρώτα golf 1400 / 170 άλογα δεν βρίσκεις και πολλά ζωντανά πλέον; :)

Τόσο χάλια είναι τα πράγματα;! Είχα ακούσει για τους fsi ότι δεν είναι αξιόπιστοι, οι tsi είναι χειρότεροι δηλαδή; Να φανταστώ από τα πρώτα golf 1400 / 170 άλογα δεν βρίσκεις και πολλά ζωντανά πλέον; :)

το scirocco, τo golf gt και το tiguan 1.4  είχαν θέματα με την καδένα κανε ενα search στο google να δεις

για το 120αρι ροκο δεν έχει ακουστεί κατι

• Like 1

Είναι όμορφο αμάξι πάντως!

να σου πω την αλήθεια εξωτερικά δεν μου γεμίζει το μάτι και το εσωτερικό του εντελώς αδιάφορο, εγώ θα πήγαινα στην αλφα με τα 170 άλογα η σε στο punto με τα 150

• Like 1

να σου πω την αλήθεια εξωτερικά δεν μου γεμίζει το μάτι και το εσωτερικό του εντελώς αδιάφορο, εγώ θα πήγαινα στην αλφα με τα 170 άλογα η σε στο punto με τα 150

Εντάξει, όμορφο για γερμανικό :P Όχι και σαν άλφα!

(Το bravo άφησες απ΄έξω αλλά δεν πειράζει, λίγοι και καλοί! ).

• Like 1

Το auris diesel που κολλαει σαν εναλλακτικη ;; Παρε ενα αμαξακι να βγαλεις τα απωθημενα σου : )

Εγω φιλε το συγκεκριμενο μοτερ δεν θα το ακουμπουσα!! Την εχει πατησει κ συγγενης μ με το tiguan ..

Δες κ αυτο αν θες

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6730823/

Το auris diesel που κολλαει σαν εναλλακτικη ;; Παρε ενα αμαξακι να βγαλεις τα απωθημενα σου : )

Εγω φιλε το συγκεκριμενο μοτερ δεν θα το ακουμπουσα!! Την εχει πατησει κ συγγενης μ με το tiguan ..

Δες κ αυτο αν θες

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6730823/

Auris ποιος έγραψε;! Ωραίο αυτό που έβαλες!

Auris ποιος έγραψε;! Ωραίο αυτό που έβαλες!

Τι λετε ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με τους tsi? Η να παω σε Auris diesel και να ξεπερασω το απωθημενο μου? :P

Σε τυφλωσαν τα like απο την via madonnina ;;;     : P

Την clc την βρισκω πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει λιγο γκαζι κ κουπε/σπορ αμαξωμα 

Μου κανει εντυπωση που δεν την αναφερει ποτε κανενας,μαλλον μονο σε εμενα αρεσει !!

Επισκέπτης

Να βλέπετε και τον αύξων αριθμό στις αγγελίες του car. Αυτη με τη merc είναι πανω απο χρόνο.

Οσο για τα tsi να μην αγοράζετε δεν είναι καλά.

sZI8Apv.jpg

Φιλικη συμβουλη, αν θες την ακους. Αφου διαθετεις φραγκα (που σημαινει οτι εχεις πολλες και καλες εναλλακτικες), μην μπλεκεις με group vag, ποσο δε μαλλον μεταχειρισμενα.

YΓ. Αυτο το "meme" απο πανω πρεπει να σχεδιαστηκε max απο κανα παιδι δημοτικου που ο μπαμπας του εχει golf.

• Like 1

Μου αρέσει πάντως που σε γενικότερες συζητήσεις γύρω απο τα αυτοκίνητα:

ένα Audi Α3 είναι καλό αμάξι

ένα VW Golf είναι τουσατανάμηντοπάρεις

ένα Seat Leon είναι meh

και όλοι κάνουν λές και δέν υπάρχει Skoda...

Ιδιος κινητήρας τώρα.

Όλα χαλάνε.Ακόμα και οι άνθρωποι...

Σε τυφλωσαν τα like απο την via madonnina ;;;     : P

Την clc την βρισκω πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει λιγο γκαζι κ κουπε/σπορ αμαξωμα 

Μου κανει εντυπωση που δεν την αναφερει ποτε κανενας,μαλλον μονο σε εμενα αρεσει !!

Έψαχνα στις απαντήσεις, έχεις δίκιο! :D

Μου αρέσει πάντως που σε γενικότερες συζητήσεις γύρω απο τα αυτοκίνητα:

ένα Audi Α3 είναι καλό αμάξι

ένα VW Golf είναι τουσατανάμηντοπάρεις

ένα Seat Leon είναι meh

και όλοι κάνουν λές και δέν υπάρχει Skoda...

Ιδιος κινητήρας τώρα.

Όλα χαλάνε.Ακόμα και οι άνθρωποι...

Είναι ίσως που δεν έχει κάποιο αμάξι στην κατηγορία golf, leon, a3. (Αν δεν κάνω λάθος δηλαδή).

Για μεγαλύτερα, πχ octavia, δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...