LambisElef Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εκανα πατατα με τα λινκ και δεν μπορω να τα διορθωσω δεν ειμαι σε υπολογιστη. Θα συμφωνησω με Lambiselef στο θεμα του επεξεργαστη αλλα με την 980 για καρτα γραφικων σε msi υλοποιηση Χρήματα για 980 δεν υπάρχουν, δεν χωράει με τίποτα.
dalibr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.. Το case που εχω ειναι το cougarspike gaming To pc οπως ειπα δεν μου δημιουργει προβλημα οταν παιζω...(Παιζω μια χαρα χωρις προβλημα CS GO h1z1 GTAV) αλλα οταν κανω streaming χαλαει στο streaming...οχι στο παιχνιδι μου...Ειμαι αρκετα ασχετο ον στο θεμα building κτλ..Μερικοι μου ειπαν ισως χρειαζομαι αλλαγη καρτας γραφικων αλλα δεν ξερω ποσο αυτο σχετιζεται.. Θα μπορουσα να βαλω το λινκ του καναλιου ή να το στειλω πριβε για να καταλαβετε τι εννοω.. το να κρατησω αυτο και να φτιαξω και ενα δευτερο δεν το νομιζω γιατι τα λεφτα ειναι στο να πουλησω αυτο και να παρω το καινουργιο συστημα...Επισης..Σε αυτο που εχω ηδη δεχεται δευτερη οθονη?
LambisElef Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.. Το case που εχω ειναι το cougarspike gaming To pc οπως ειπα δεν μου δημιουργει προβλημα οταν παιζω...(Παιζω μια χαρα χωρις προβλημα CS GO h1z1 GTAV) αλλα οταν κανω streaming χαλαει στο streaming...οχι στο παιχνιδι μου...Ειμαι αρκετα ασχετο ον στο θεμα building κτλ..Μερικοι μου ειπαν ισως χρειαζομαι αλλαγη καρτας γραφικων αλλα δεν ξερω ποσο αυτο σχετιζεται.. Θα μπορουσα να βαλω το λινκ του καναλιου ή να το στειλω πριβε για να καταλαβετε τι εννοω.. το να κρατησω αυτο και να φτιαξω και ενα δευτερο δεν το νομιζω γιατι τα λεφτα ειναι στο να πουλησω αυτο και να παρω το καινουργιο συστημα...Επισης..Σε αυτο που εχω ηδη δεχεται δευτερη οθονη? Σίγουρα δέχεται δεύτερη οθόνη, ωστόσο λογικά θα επιβαρύνεις ανάλογα και την κάρτα γραφικών σου. Από εκεί και πέρα, δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με το streaming, οπότε κάποιος με την ανάλογη γνώση θα σε βοηθήσει.
ChubbyFatBoy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 2η οθόνη δέχεται σίγουρα έχει 2gb μνήμη η gpu και χωρίς ζόρι λογικά. Τώρα όσο για το σου χαλάει το streaming λίγο δύσκολο να φταίει το συστημα. Με fx6200 και την ίδια κάρτα με εσένα streamara skyrim full modarismeno με 4κ textures κλπ χωρίς πρόβλημα. Κάτι πατάτα έχεις κάνει με το obs.
djuan1988 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Βασικά μήπως φτάει το upload της γραμμής σου για το streaming;
dalibr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Βασικά μήπως φτάει το upload της γραμμής σου για το streaming; Ping 7 download 27.49 upload 2.39 .. μαπα?Λετε να φταιει αυτο?Γιατι μεχρι τωρα νομιζα το pc μου ειναι για πεταμα
ChubbyFatBoy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 720p stream με το ζορι βγαζεις με αυτο το upload. 1
LambisElef Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δοκίμασε κατά τη διάρκεια του stream να μην πραγματοποιείται καμιά άλλη δραστηριότητα με το internet στο σπίτι και στο pc σου, ώστε να εξασφαλίσεις ότι όλο το upload speed απορροφάται από το stream. edit: Αν και λογικά ο συνφορουμίτης από πάνω έχει δίκιο για τα 720p. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα