saul32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 καλησπερα και χρονια πολλα . εχω εναν παλιο σταθερο και θελω να βαλω δευτερο σκληρο δισκο ,η μητρικη μου ειναι asus P5KPL-AM IN/GB επειδη ειμαι ασχετος ,θα δεχτει δευτερο σκληρο δισκο η ssd ;
tsakonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 4 sata έχει, αναλόγως τι έχεις συνδέσει επάνω. Λογικά σκληρό και σι Ντι το πολύ άρα 1-2 ελεύθερα έχεις 1
saul32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση , ο σκληρος θα πρεπει να ειναι ο ιδιος λογικα με τον παλλιο ,απο κει και περα θα πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις ωστε ο δευτερος δισκος να φαινεται slave;
arvchristos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν εχει καμία σημασία να ειναι ίδιο μοντέλο με τον παλιό... Αφου τον συνδέσεις και δώσεις τροφοδοσία κανονικά τότε όταν ανοίξεις το pc είτε θα μπει κανονικά στο λειτουργικό είτε θα σου βγάλει κανένα μήνυμα του στυλ Operating System is missing οποτε θα καταλάβεις ότι ψάχνει να βρει Windows installation (ή γενικότερα installation :-P ) στον καινούριο δίσκο... Τότε θα κανεις επανεκκίνηση και θα μπεις στο BIOS setup. Στη συνέχεια θα ψάξεις για επιλογή boot priority και απο εκει όρισε ως πρώτη επιλογή τον παλιό δίσκο που ειχε το λειτουργικό σου. Μετα Save and Exit και εισαι έτοιμος πιστεύω 1
saul32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια , οποτε πιστευω δεν θα εχω θεμα και για ssd .
saul32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καλησπερα και παλι , τελικα παρηγγειλα εναν ακομα σκληρο να τον εχω σαν δευτερο αλλα η μητρικη μου εχει 2 υποδοχες τελικα , υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθει με καποιον ισως μετατροπεα;
soteras Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Απλά σύνδεεις στην κενη θύρα το δίσκο χωρ΄ς φόβους και τίποτα και να υπαρξει εδώ είμαστε
saul32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση ,αλλα οταν εννοεις κενη θυρα; 2 θυρες sata υπαρχουν και σε αυτες ειναι συνδεδεμενες ο πρωτος σκληρος και το dvd
saul32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 οχι τελικα η δικια μου η μητρικη εχει 2 θυρες τελικα
tsakonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι καλυτερο απο το να βγαλεις το dvd.. Εαν μια στο τοσο θελεις κανα dvd no big deal...
saul32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 κατι τετοιο θα κανω μαλλον , αφου ουτως η αλλως σπανια χρησιμοποιειται , το πολυ πολυ να βαλω καποιο εξωτερικο dvd
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 4 κοκκινα πανω δεξια βλεπω...σατα.. https://www.asus.com/ru/Motherboards/P5KPLAM_INGB/ Εγώ πάλι βλέπω μόνο 2 sata....
tsakonas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ναι όντως, η φώτο που είδα αρχικά ήταν διαφορετικό μοντέλο με σχεδόν ίδιο όνομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα