Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα . εχω εναν παλιο σταθερο και θελω να βαλω δευτερο σκληρο δισκο ,η μητρικη μου ειναι  asus P5KPL-AM IN/GB

επειδη ειμαι ασχετος ,θα δεχτει δευτερο σκληρο δισκο  η ssd ;

Δημοσ.

4 sata έχει, αναλόγως τι έχεις συνδέσει επάνω. Λογικά σκληρό και σι Ντι το πολύ άρα 1-2 ελεύθερα έχεις

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση , ο σκληρος θα πρεπει να ειναι ο ιδιος  λογικα  με τον παλλιο ,απο κει και περα  θα πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις ωστε ο δευτερος δισκος να φαινεται slave; 

Δημοσ.

Δεν εχει καμία σημασία να ειναι ίδιο μοντέλο με τον παλιό... Αφου τον συνδέσεις και δώσεις τροφοδοσία κανονικά τότε όταν ανοίξεις το pc είτε θα μπει κανονικά στο λειτουργικό είτε θα σου βγάλει κανένα μήνυμα του στυλ Operating System is missing οποτε θα καταλάβεις ότι ψάχνει να βρει Windows installation (ή γενικότερα installation :-P ) στον καινούριο δίσκο... Τότε θα κανεις επανεκκίνηση και θα μπεις στο BIOS setup. Στη συνέχεια θα ψάξεις για επιλογή boot priority και απο εκει όρισε ως πρώτη επιλογή τον παλιό δίσκο που ειχε το λειτουργικό σου. Μετα Save and Exit και εισαι έτοιμος πιστεύω

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και παλι , τελικα παρηγγειλα εναν ακομα σκληρο να τον εχω σαν δευτερο αλλα η μητρικη μου εχει 2 υποδοχες τελικα  , υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθει με  καποιον ισως μετατροπεα;

Δημοσ.

Απλά σύνδεεις στην κενη θύρα το δίσκο χωρ΄ς φόβους και τίποτα και να υπαρξει εδώ είμαστε

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση ,αλλα οταν εννοεις κενη θυρα;   2 θυρες sata υπαρχουν και σε αυτες ειναι συνδεδεμενες ο πρωτος σκληρος και το dvd

Δημοσ.

Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι καλυτερο απο το να βγαλεις το dvd..

Εαν μια στο τοσο θελεις κανα dvd no big deal...

Δημοσ.

κατι τετοιο θα κανω μαλλον , αφου ουτως η αλλως  σπανια χρησιμοποιειται , το πολυ πολυ να βαλω καποιο εξωτερικο dvd 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...