Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο throttling Θάνο, είδες τι έχει ανοιχτά στο background :D ;  Την Άρτα και τα Γιάννενα έχει ανοιχτά ταυτόχρονα, σε αυτό ποντάρω εγώ αλλά είτε και σε λειτουργικό που πιθανόν έχει ιούς, οι phenom τότε σπάνια είχαν θέμα με throttling. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν θέλω να ελπίζω σε throttling, έχω περάσει πολύ throttling μέχρι που έβαλα ψυκτράκια στα vrm και ανεμιστήρα :D.

• Like 1
Δημοσ.

σιγα ρε συ δεν εχει και τιποτα το σοβαρο ανοιχτο.εκτος και εαν εκανε κανενα scan εκεινη την ωρα.

δεν ξερω τι θεμα μπορει να εχεις με το pc σου φιλε μου αλλα....ενα θεματακι το εχεις.γιαυτο και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες στο cinebench.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά υποψιαζομαι που είναι το πρόβλημα στο ότι δεν έχω βάλει την ψυκτρα να φισσαει από την πλευρά π πρέπει και δεύτερον θα πάω να πάρω τν mx-4 μπας και δω καμοια αλλαγή thanos1972

Δημοσ.

Απο AMD γνωριζω ελαχιστα και ετσι μου διεφυγε το γεγονος (απο οτι διαβασα τυχαια σε αλλο νημα) οτι οι AMD δεν εχουν σενσορα για την θερμοκρασια και ετσι η θερμοκρασια υπολογιζεται με αλγοριθμο και δεν μπορεις να εχεις ακριβεια στις μετρησεις. Με δυο λογια οι μετρησεις ειναι ο΄τι ναναι και το μονο προγραμμα που κατι καταφερνει να δειξει ειναι το AMD overdrive.
Μπορει να κανω και λαθος σε αυτα που λεω μια που τα διαβασα καπου αλλου επιγραμματικα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μέτρηση και από άλλα προγράμματα πέραν του overdrive είναι αξιόπιστη,

απλά οι τιμές είναι σε κλίμακα Amd :-D αντί Fahrenheit ή Celsius.

• Like 1
Δημοσ.

Η μέτρηση και από άλλα προγράμματα πέραν του overdrive είναι αξιόπιστη,

απλά οι τιμές είναι σε κλίμακα Amd :-D αντί Fahrenheit ή Celsius.

Ένα από τα αξιόπιστα είναι το speedfan, σου δείχνει 100% σωστά socket και core temp σε amd. 

• Like 1
Δημοσ.

Mult1COreCpu μία άσχετη ερωτηση ένας φίλος μ έχει ένα μηχάνημα π διαβαζε δίσκους βινυλίου το mk2 της technics ο φίλος μ το συγκεκριμένο μηχάνημα το δούλευε ο φίλος μ με windows service pack 2 ξέρεις αν το συγκεκρενο μηχανιμα μπορεί ν παίξει κ μ αλλά windows!!

Δημοσ.

Mult1COreCpu μία άσχετη ερωτηση ένας φίλος μ έχει ένα μηχάνημα π διαβαζε δίσκους βινυλίου το mk2 της technics ο φίλος μ το συγκεκριμένο μηχάνημα το δούλευε ο φίλος μ με windows service pack 2 ξέρεις αν το συγκεκρενο μηχανιμα μπορεί ν παίξει κ μ αλλά windows!!

Που κολλάει η ερώτηση αυτή με το περιεχόμενο του θέματος ;  Επίσης δεν έχω ιδέα από αυτό που λες. Να τονίσω το εξής, σταμάτα να ρωτάς άσχετα πράγματα από αυτά που λέει ο τίτλος του θέματος, σε πολλά θέματα λειτουργείς έτσι και δημιουργείται το χάος, η κουβέντα ξεφεύγει τελείως. Αυτά είχα να πω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...