SpirosZ68 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 το βρικα φιλε μου!! Ανοιξε το HWMonitor πριν τρεξεις το Cinebench, τρεξε το Cinebench και μετα παρε print screen
life is music Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μα έτσι το έκανα φιλέ μου πρώτα το HW monitor έκανα print screen meta ανοιξα κ το cinebench κ εκαν α κ μ αυτό printscreen SpirosZ68
SpirosZ68 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Υπαρχει προβλημα επικοινωνιας φιλε μου. Δεν μας ενδιαφερει το σκορ του cinebench. Το cinebench το τρεχεις μονο για να τρεξει λιγο ο επεξεργαστης και να ανεβασει θερμοκρασια σε φορτιο. Μετα που θα το τρεξεις παιρνεις print screen το HWMonitor και θα μας πει ποση θερμοκρασια ειχε idle και ποση θερμοκρασια εφτασε οταν ετρεξε το cinebench. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 οκ τωρα Οχι φιλε μου, εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως. 2
life is music Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μαλλον κατι λαθος θα εκανα θα το βρω που θα παει ομως !!!!!!! SpirosZ68
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ανοιξε το HWMonitor πριν τρεξεις το Cinebench, βαλε το cinebench και το HWMonitor στην επιφανεια εργασιας μαζι, διπλα διπλα, τρεξε το Cinebench, και μετα παρε print screen ολοκληρη την οθονη. 1
life is music Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Στο cinebench να τρεξω κ τα δύο π λέει ή μόνο γ tn cpu και ν ολοκληροθη η διαδικασία του cinebench
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τρεξε τα και τα δυο αν θες. Το CPU μας ενδιαφερει ομως και οχι για το σκορ αλλα για τις θερμοκρασιες. Σιγουρεψου μονο οτι το HWMonitor ειναι ανοιχτο ωστε να καταγραψει την θερμοκρασια που θα ανεβασει με φορτιο. Σημειωτεον οτι με το Cinebench δεν ανεβαζεις την μεγιστη θερμοκρασια (οπως θα εκανε πχ με το Prime95 μετα απο μια ωρα) αλλα ειναι ενα καλο τεστ που ανταποκρινεται στην μεση χρηση
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Συγνώμη κιόλας, ο τίτλος λέει cryorig m9, που κολλάει το λύνουμε τα προβλήματα θερμοκρασιών του life is music που έχει 212 evo κιόλας ; Είπαμε να σε βοηθήσουμε life is music αλλά όχι και να το κάνουμε pc building του facebook το insomnia, που πάνε από i5 haswell σε i3 skylake. Έχεις ανοίξει τόσα θέματα, τρυπώνεις και σε άλλα θέματα και ρωτάς πράγματα άσχετα από αυτά που συζητιούνται στο θέμα. Είπαμε μία δύο αλλά όχι πια, 25.000 φορές έχει γίνει αυτό το πράγμα και έχει γίνει κουραστικό. "Να κάνω αυτό, όχι εκείνο μήπως αυτό, τελικά θα κάνω αυτό επειδή έτσι νομίζω ότι είναι ", φτάνει πια. Είσαι μια χαρά παιδί από ότι έχω καταλάβει, βάλτο λίγο να δουλέψει το ρημάδι πριν ρωτήσεις όπως όλοι κάνουμε, αν δεν το κάναμε αυτό θα επικρατούσε το χάος. εκεί που λες μέσα σου θέλω να ρωτήσω αυτό και εκείνο, τσέκαρέ τα πρώτα στο google και είμαι σίγουρος πως θα καλυφθείς 100%. Το φόρουμ το χρησιμοποιείς όταν πραγματικά δεν βγάζεις άκρη και όχι χωρίς λόγο, ρίξε googlαρισμα και θα βρεις αυτά που θες, έτσι και εξάλλου η αναζήτηση πληροφοριών είναι πανεύκολη χάρη στο διαδίκτυο, πόσο πιο εύκολα πια να βρει κανείς αυτό που θέλει. Άσε που έτσι κουράζεις τα υπόλοιπα μέλη έτσι, σου λέμε το σωστό σε αυτό που ρωτάς, την σωστή απάντηση δηλαδή και έπειτα κάνεις αυτό που εσύ νομίζεις σωστό που στην πραγματικότητα είναι λάθος και έτσι στην ουσία φαίνεται σε εμάς πως μπορείς να λύσεις μόνος σου προβλήματα πάνω στα pc και πως άδικα άνοιξες το θέμα, κοινώς τσάμπα απαντήσαμε εμείς. Φιλικά πάντα και μην το πάρεις προσωπικά, αν δεν διορθώνουμε ο ένας τον άλλον καλύτεροι δεν θα γίνουμε και θα επικρατήσει η ημιμάθεια, ως γνωστόν η οποία είναι χειρότερη της αμάθειας, ο αμαθής θα πει δεν ξέρω και θα μάθει αν έχει την θέληση, ο ημιμαθής θα βλέπει δράκους εκεί που δεν υπάχουν και θα στους παρουσιάζει σαν κάτι το φυσιολογικό, ενώ δεν είναι. Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε .
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ασε που το σκορ στο cinebench για τον Χ6 ειναι χαλια μαυρα.καπου εχεις throttling γιαυτο και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες και εχεις χαμηλο σκορ.εχει ενα θεματακι ο υπολογιστης σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα