ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεκτο, ισως εξαρταται κ σε τι εχει συνηθισει ο καθενας. Αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονος οτι το p8 εχει lag, που μαλιστα αναφερεται στην πλειονοτητα των reviews. Οτι και να έχει μάθει κάποιος ΟΛΕΣ οι συσκευές έχουν lag. Είναι αστείο να εκθιάζουμε το lag σε μια συσκευή τη στιγμή που και άλλες βρίσκονται στα ίδια (αλλά εκεί κάνουν γαργάρες). Από τη στιγμή που δεν είναι ενοχλητικό όμως όλα βαίνουν καλώς. Δεν ειναι θεμα μετροπρογραμματων. Το να λεει καποιος οτι ενας επεξεργαστης A53(ουσιαστικα ιδιος με του moto g με μεγαλυτερη συχνοτητα) δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα με τους κορυφαιους snapdragon ειναι τουλαχιστον.. περιεργο. Και αυτο φαινεται κ σε καθημερινα task οπως το browsing. Η αληθεια ειναι οτι ο επεξεργαστης του p8 ειναι πολυ πιο κοντα στον επεξεργαστη του moto g απο οτι στις ναυαρχιδες snapdragon. Αυτο ηταν το point μου εξαρχης κ δυστυχως κατεληξα να λεω τα ιδια κ τα ιδια επειδη καποιοι επεμεναν στις αρχικες του δηλωσεις ή αρχισαν να το γυρνανε στα περι αυτονομιας κλπ. Δες το αρχικο μου μηνυμα που απλα αναφερω το που βρισκεται ο επεξεργαστης του p8(που δεν εχει σχεση με ναυαρχιδες snapdragon) για να εχει ολοκληρωμενη εικονα ο ts. Τελος, χαλαρος ειμαι, αλλοι ειναι που προβαινουν σε χαρακτηρισμους.(λογικο οταν δεν εχουν επιχειρηματα) Και σε αυτό διαφωνούμε. Τα παραπάνω που λες είναι πάλι στα χαρτιά, στην πράξη δεν ισχύει. Το να βγάζεις από τη μύγα ξίγκι για δέκατα του δευτερολέπτου είναι κουραστικό για όλους ακόμα και αν σε απόλυτες τιμές έχεις δίκιο οπότε μην το κάνεις. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπερδεύεις περισσότερο τον TS και να εκνευρίζεις τους συνομιλητές σου και ταυτόχρονα να κάνεις το θέμα δυσανάγνωστο.
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Aυτο που λες δεν εχει νοημα Και τα snapdragon chipsets A53 φορανε Kαι το s7 cortex a53 φοραει στον snapdragon 820. αρα το moto g εχει ιδιο επεξεργαστη με το s7?? Tα κορυφαια snapdragon φορανε δυνατους πυρηνες Α57 και 4 αργους πυρηνες Α53(για εξοικονομηση ενεργειας) . Τις κορυφαιες επιδοσεις τις οφειλουν στους πυρηνες Α57. Το p8 οπως και το moto g φορανε μονο τους αργους Α53. Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3 Generally, due to this being an A53 device, we shouldn't be expecting any stellar performance as ARM's little core is about 2-2.5 times slower as an equivalently clocked larger architecture such as an A15 or A57 CPU. ------------------------------------------- Και σε αυτό διαφωνούμε. Τα παραπάνω που λες είναι πάλι στα χαρτιά, στην πράξη δεν ισχύει. Το να βγάζεις από τη μύγα ξίγκι για δέκατα του δευτερολέπτου είναι κουραστικό για όλους ακόμα και αν σε απόλυτες τιμές έχεις δίκιο οπότε μην το κάνεις. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπερδεύεις περισσότερο τον TS και να εκνευρίζεις τους συνομιλητές σου και ταυτόχρονα να κάνεις το θέμα δυσανάγνωστο. Το να γραφεται η πραγματικοτητα(ο επεξεργαστης του p8 ειναι πολυ πιο κοντα στου moto g απο οτι τους κορυφαιους snapdragon) δεν μπερδευει τον TS, τον βοηθαει να ξερει ολα τα στοιχεια για να παρει σωστη αποφαση. Το να λεμε οτι δεν ειναι ετσι ειναι που τον μπερδευει, δινοντας του λαθος στοιχεια. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από haHa
Inler Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται ο Kirin 955 του P9 να ειναι πισω 50000 ποντους στο Antutu απο τον 820 του G5/S7 Edge αλλα σε real time να τους κοντραρει στα ισα και σε μερικα να ειναι μπροστα..Αρα ή τα review εχουν θεμα ή τα ματια μας...
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται ο Kirin 955 του P9 να ειναι πισω 50000 ποντους στο Antutu απο τον 820 του G5/S7 Edge αλλα σε real time να τους κοντραρει στα ισα και σε μερικα να ειναι μπροστα..Αρα ή τα review εχουν θεμα ή τα ματια μας... Περα απο την πλακα, δε νομιζω να παιρνει καποιος ιδιαιτερα σοβαρα το antutu. Επισης, το antutu νομιζω στο συνολικο σκορ υπολογιζει κ τις επιδοσεις σε 2d,3d οπου εκει υστερει ο kirin 955 του P9 σε σχεση με τον snap820 και φανταζομαι του ριχνει το συνολικο σκορ. Σαν επεξεργαστης ομως(οχι σαν gpu) ειναι πραγματικα πολυ κοντα/στα ιδια επιπεδα με τον snapdragon 820. Αυτο δεν ισχυει με τον kirin 930 του P8, που ειναι σαν επεξεργαστικη ισχυς πιο κοντα στον snap410 του moto g απο οτι στους κορυφαιους snapdragon 8xx. Για αυτο αλλωστε(λογω δυνατου επεξεργαστη) το p9 ειναι κοντα/στα ιδια με το s7 σε πραγματικη χρηση και μετρησεις που εχει σχεση ο επεξεργαστης, ενω το p8(λογω αδυναμου επεξεργαστη) σε αυτα ειναι κοντυτερα στο moto g απο οτι σε snapdragon 8xx . 1
BACK12345 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Tα κορυφαια snapdragon φορανε 4 δυνατους πυρηνες Α57 και 4 αργους πυρηνες Α53(για εξοικονομηση ενεργειας) . Τις κορυφαιες επιδοσεις τις οφειλουν στους 4 πυρηνες Α57. Το p8 οπως και το moto g φορανε μονο τους αργους Α53. Σωστο αυτο που λες αλλα και παλι δεν υπαρχει νοημα γιατι και o sd 615 μονο Α53 φοραει Μου λες οτι ο 410 ειναι το ιδιο σε ισχυ με τον 615;
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σωστο αυτο που λες αλλα και παλι δεν υπαρχει νοημα γιατι και o sd 615 μονο Α53 φοραει Μου λες οτι ο 410 ειναι το ιδιο σε ισχυ με τον 615; Δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι ειναι πιο κοντα(προσεξε, οχι το ιδιο σε ισχυ) στον snap410 απο οτι στους κορυφαιους snap808/810: Η αληθεια ειναι οτι ο επεξεργαστης του p8 ειναι πολυ πιο κοντα στον επεξεργαστη του moto g απο οτι στις ναυαρχιδες snapdragon. Δηλαδη, οι Α53 του P8 (αλλα και του snap615 που αναφερεις) ειναι πιο κοντα σε ισχυ στους A53 του snap410(χαμηλοτερα χρονισμενου) του moto g απο οτι στους ισχυροτερους Α57 των snap808/810. --------------------------------------------------------------------------------------------- Η Huawei δεν ξαναεκανε αυτο το λαθος και στο P9 εβαλε ταχυτατο επεξεργαστη με A72 πυρηνες. Αυτο εχει ως αποτελεσμα το P9 να ειναι σαφως πιο δυνατο απο το P8 και να συγκρινεται με το s7 σε επεξεργαστικη ισχυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα