elelsandor Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μήπως δε σου απαντήσανε οι του myphone, που είναι περίπου τα ίδια άτομα με αυτό, γιατί εδώ έγινε του τρολλαρίσματος το κάγελο λέω γω τώρα;! Και όλος τυχαίος κατέληξες να πάρεις αυτό που σου προτείνανε και οι του myphone απλά με δόση χιούμορ. Για το ποστάρισμά σου αυτό και μόνο είσαι απλά τραγικός φίλε. Καταρχήν απο την στιγμή που δεν προσβάλω έχω κάθε δικαίωμα να πω την άποψη μου σε αντίθεση με εσένα που προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς και παραθέτεις και το post μου απο το insomnia στο myphone (εσυ ή καποιος άλλος δεν έχει σημασία) το οποιο προφανώς και δεν τιμά εσυ το λες απάντηση με χιούμορ εγώ το λέω για χαβαλέ καθώς αν δεις ένα άτομο μπήκε μέσα και απλά σχολίαζε μυνήματα άλλων και μόνο χωρίς να κάνει κάποια πρόταση δεύτερον οι πιθανότητες στο να επιλέξω ανάμεσα σε δυο κινητά που ρωτάω είναι 50 - 50 το προτείνατε και στο myphone με το χαβαλέ και τα παιδιά εδώ το ιδιο πρότειναν με επιχειρήματα και με εμπειρία χρήσης λογικό στο να επιλέξω οπότε το "όλος τυχαίως" τι σημαίνει? Τέλος έκανα το ίδιο post σε δυο forum τα οποία εμπιστεύομαι το ένα γενικού τεχνολογικού περιεχομένου και το άλλο ειδικευμένο σε κινητές συσκευές (απο το οποιο μάλιστα διάβασα και τα εξαιρετικά νήματα για το P8 και lg flex 2). Αν κάποιος διαβάσει τις απαντήσεις στο ένα και τις απαντήσεις στο άλλο θα καταλάβει αν οι πληροφορίες που δίνονται είναι επαρκείς και ποιες πραγματικά με βοήθησαν να αποφασίσω. Προφανώς και δεν υποβιβάζω το myphone άπλα λέω μπράβο και ευχαριστώ στους χρήστες εδώ που αφιέρωσαν χρόνο για να βοηθήσουν (κάτι που στην τελική είναι και ο σκοπός του νήματος). Σε κάθε περίπτωση αν η παραπάνω σύγκριση προσβάλλει με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω τότε και προφανώς την παίρνω πίσω.
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πριν καταληξεις παντως σε ενα κινητο με αργο επεξεργαστη που ηδη λαγκαρει που κ που (ποσο μαλλον μελλοντικα που σε ενδιαφερει) ή σε ενα κινητο που ειναι ταχυτατο, δεν θα κολλαει μελλοντικα αλλα μπορει να υστερει σε εμφανιση, προσπαθησε να δεις ολα τα θετικα και τα αρνητικα της καθε επιλογης. Πχ για το p8 εχε υποψην σου αυτα που κανενας δεν ανεφερε: http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/2 EmotionUI 3.1 on the P8 didn't bring any larger changes even though this is Huawei's first Android 5.0 Lolipop implementation. The very simply addition of coloured icon backgrounds brings a lot variety to the UI, and it polishes what was for me an already clean and good-looking OEM skin. Considering this device is powered by a weaker A53 SoC, the UI performance was still good although not perfect. At the first glance it seems that the CPU isn't able to match other more powerful flagships with bigger cores, so let's move on to the benchmark section to see what it actually performs like. ...As expected, our in-browser benchmarks put the P8 at the lower-end of the performance spectrum as it simply doesn't have enough processing power to keep up with the competition....Again, the overall score ends up average for the P8. In every-day usage the device still manages to be quite fast even though it can't be compared to other flagship devices with stronger SoCs. HiSilicon especially seems to have some issues with fluid performance when CPU demand spikes very strongly, as one will notice small stutters throughout some apps when more heavy processing is being performed,...While the Kirin 930 makes the CPU "good enough", that's about as much positive as there is to say about the chipset, as it still remains a relatively inefficient SoC with one of the worst GPU performances we've enountered this generation. Το προβλημα με το lag αναφερεται σχεδον σε ολα τα reviews και ειναι λογικο λογω του αργου επεξεργαστη. http://www.trustedreviews.com/huawei-p8-review CONS Some App crashing issues Minor performance lag http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/huawei-p8-1290942/review AGAINST Emotion UI remains Slightly laggy performance Τελος, εχε υποψην σου τα προβληματα που δημιουργει το software της huawei(απο το ενσωματωμενο antivirus μεχρι τα notifications που καμμια φορα δεν ερχονται αν δεν ασχοληθεις με ρυθμισεις του power management ή οτι δεν μπορεις να εχεις αμεση προσβαση στα notifications απο το lockscreen κλπ). Δεν τα αναφερει κανενας αυτα(εδω ελεγαν ανακριβειες για τις επιδοσεις), αλλα ειναι ενοχλητικα, ειδικα για μια κοπελα που δεν θα θελει να νταντευει το κινητο της.
Inler Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Η καταστροφολογια σου για το P8 συνεχιζει.....Οκ τραγικο κινητο και το Nexus 5X ειναι αψογο Εγω επειδη εχω διαβασει 160 σελιδες στο myphone και για το Flex 2 και το P8 (γιατι εγω μπορει να εχω λανθασμενη αποψη) κανεις αν δεν κανω λαθος δεν αναφερει για lag του P8 ουτε σοβαρα προβληματα λειτουργιας....Αναλωνονται μονο στο αν η 6.0 παει καλυτερα απο την 5.0 και αν ειναι branded-unbranded και σε θεμα με την SD που δημιουργησε πιθανως το update σε καποιους χρηστες... Απο την αλλη στου Flex 2 γινονται συνεχως αναφορες για προβληματα με την οθονη και για lag....Εγω δεν θα πω οτι ο μεσος χρηστης θα συναντησει τρελα lag αυτο εξαρταται και απο την χρηση του καθενος.... Αν θελεις πιο ετοιμο κινητο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρε P8 αν θελεις να λες οτι εχεις γρηγορο κινητο αλλα μολις το παρεις να χτυπας το κεφαλι σου αν αντιληφθεις τα θεματα της οθονης παρε Flex 2..Για αυτο σου ειπα ειδικα το Flex 2 πριν το παρεις να το δεις απο κοντα..Αν δεν σε ενοχλει η οθονη ειναι πολυ καλη επιλογη Αλλα οκ εμεις λεμε ανακριβειες.....Δηλαδη λεω ανακριβειες οταν λεω οτι γουσταρα τρελα Flex 2 και εχουν περασει απο τα χερια μου 3 κινητα με διαφορετικες παρτιδες αλλα λογω οθονης το εγκατελειψα και πηγα σε P8 που ηταν η 2η μου επιλογη....Μπορει να ειναι κλασματα δευτερολεπτου πιο αργο σε ανοιγμα εφαρμογων αν φυσικα ειναι αλλα εχει απο τις καλυτερες οθονες στην αγορα(αναλογα το budget του) με πιστη αποδοση χρωματων(μην μου παραθεσεις παλι review που την λενε μετρια) οποιος εχει το κινητο το διαπιστωνει και γενικα δεν υστερει καπου αλλου εκτος απο την καρτα γραφικων.... Για το τελος εχω μια ερωτηση προς τον TS εσυ που διαβασες και τα αλλα site τι γνωμη σχηματισες για τα 2 κινητα; Διαβασες απο χρηστες οτι το P8 κολλαει τοσο πολυ ειναι μετριο κινητο και τρεχουν ολοι στο service οπως γινεται με αλλα κινητα; Μπορει εγω να κανω λαθος οποτε μια ακομα γνωμη ειναι δεκτη
teo_3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καταρχήν απο την στιγμή που δεν προσβάλω έχω κάθε δικαίωμα να πω την άποψη μου σε αντίθεση με εσένα που προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς και παραθέτεις και το post μου απο το insomnia στο myphone (εσυ ή καποιος άλλος δεν έχει σημασία) το οποιο προφανώς και δεν τιμά εσυ το λες απάντηση με χιούμορ εγώ το λέω για χαβαλέ καθώς αν δεις ένα άτομο μπήκε μέσα και απλά σχολίαζε μυνήματα άλλων και μόνο χωρίς να κάνει κάποια πρόταση δεύτερον οι πιθανότητες στο να επιλέξω ανάμεσα σε δυο κινητά που ρωτάω είναι 50 - 50 το προτείνατε και στο myphone με το χαβαλέ και τα παιδιά εδώ το ιδιο πρότειναν με επιχειρήματα και με εμπειρία χρήσης λογικό στο να επιλέξω οπότε το "όλος τυχαίως" τι σημαίνει? Τέλος έκανα το ίδιο post σε δυο forum τα οποία εμπιστεύομαι το ένα γενικού τεχνολογικού περιεχομένου και το άλλο ειδικευμένο σε κινητές συσκευές (απο το οποιο μάλιστα διάβασα και τα εξαιρετικά νήματα για το P8 και lg flex 2). Αν κάποιος διαβάσει τις απαντήσεις στο ένα και τις απαντήσεις στο άλλο θα καταλάβει αν οι πληροφορίες που δίνονται είναι επαρκείς και ποιες πραγματικά με βοήθησαν να αποφασίσω. Προφανώς και δεν υποβιβάζω το myphone άπλα λέω μπράβο και ευχαριστώ στους χρήστες εδώ που αφιέρωσαν χρόνο για να βοηθήσουν (κάτι που στην τελική είναι και ο σκοπός του νήματος). Σε κάθε περίπτωση αν η παραπάνω σύγκριση προσβάλλει με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω τότε και προφανώς την παίρνω πίσω. Όταν κάποιος σου απαντάει και αναφέρεσαι ότι "γράφει ό,τι να ναι", δηλώνει σαφέστατα αγένεια. Όταν ζητάς την άποψη κάποιου οφείλεις να τη σέβεσαι, έστω και αν δε τη δέχεσαι. Αν δε το γνωρίζεις αυτό, καλό είναι να προβείς σε απαραίτητες κινήσεις να το μάθεις.
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Φιλε inler, το οτι εγω ή ο x,y λεει οτι ταδε κινητο εχει lag/δεν εχει δε λεει κ πολλα, ειδικα απο την στιγμη που καποιοι πριν ελεγαν οτι ο επεξεργαστης υπολειπεται "μονο στα γραφικα"(οποτε ελεγχεται η αξιοπιστια/αντικειμενικοτητα τους). Ειναι γεγονος οτι το p8 εχει lag, δεν ειναι τυχαιο οτι η πλειονοτητα των reviews γραφει για τα lags του, κατι μαλιστα αναμενομενο λογω του αργου επεξεργαστη του κ της ακομα πιο αργης gpu. Επισης, κανενας δεν ανεφερε το software της huawei που ειδικα για κοπελα που δεν θελει να νταντευει το κινητο μπορει να αποτελει προβλημα.(δυσχρηστο lockscreen που δεν μπορεις να πας κατευθειαν στην εφαρμογη απο τα notifications, καμμια φορα notifications που δεν ερχονται αν δεν παιξεις με τις ρυθμισεις κλπ) Αντιστοιχα, το nexus 5x μπορει να ειναι αισθητα πιο γρηγορο, χωρις lag και να κρατησει για περισσοτερο καιρο λογω επεξεργαστη κ αναβαθμισεων, αλλα εχει κ αυτο τα μειονεκτηματα του: υποδεεστερο design, μονο 16gb, λιγο μεγαλυτερο παρολο το ιδιο μεγεθος οθονης Ας εχει αυτα υποψην του ο TS για να εχει ολοκληρωμενη αποψη . Το να λεμε μονο τα θετικα(πχ για το p8 καμερα, design) και να εθελοτυφλουμε χωρις αν αναφερουμε τα αρνητικα δεν βοηθαει στη σωστη επιλογη.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Φιλε inler, το οτι εγω ή ο x,y λεει οτι ταδε κινητο εχει lag/δεν εχει δε λεει κ πολλα, ειδικα απο την στιγμη που καποιοι πριν ελεγαν οτι ο επεξεργαστης υπολειπεται "μονο στα γραφικα"(οποτε ελεγχεται η αξιοπιστια/αντικειμενικοτητα τους). Εντάξει, το τερμάτισες. Επειδή κάποιοι δεν κάθονται να μετράνε δέκατα του δευτερολέπτου έχουν θέμα αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας. Το ακούσαμε και αυτό. Ενώ ας πούμε κάποιοι άλλοι που κόπτονται για τα νούμερα μοστράρουν σύγχρονα review του Ιουλίου του 2015 για να δείξουν πόσο δίκιο έχουν.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Φιλε inler, το οτι εγω ή ο x,y λεει οτι ταδε κινητο εχει lag/δεν εχει δε λεει κ πολλα, ειδικα απο την στιγμη που καποιοι πριν ελεγαν οτι ο επεξεργαστης υπολειπεται "μονο στα γραφικα"(οποτε ελεγχεται η αξιοπιστια/αντικειμενικοτητα τους). Ειναι γεγονος οτι το p8 εχει lag, δεν ειναι τυχαιο οτι η πλειονοτητα των reviews γραφει για τα lags του, κατι μαλιστα αναμενομενο λογω του αργου επεξεργαστη του κ της ακομα πιο αργης gpu. Επισης, κανενας δεν ανεφερε το software της huawei που ειδικα για κοπελα που δεν θελει να νταντευει το κινητο μπορει να αποτελει προβλημα.(δυσχρηστο lockscreen που δεν μπορεις να πας κατευθειαν στην εφαρμογη απο τα notifications, καμμια φορα notifications που δεν ερχονται αν δεν παιξεις με τις ρυθμισεις κλπ) Αντιστοιχα, το nexus 5x μπορει να ειναι αισθητα πιο γρηγορο, χωρις lag και να κρατησει για περισσοτερο καιρο λογω επεξεργαστη κ αναβαθμισεων, αλλα εχει κ αυτο τα μειονεκτηματα του: υποδεεστερο design, μονο 16gb, λιγο μεγαλυτερο παρολο το ιδιο μεγεθος οθονης Ας εχει αυτα υποψην του ο TS για να εχει ολοκληρωμενη αποψη . Το να λεμε μονο τα θετικα(πχ για το p8 καμερα, design) και να εθελοτυφλουμε χωρις αν αναφερουμε τα αρνητικα δεν βοηθαει στη σωστη επιλογη. Εχω γραψει ή διορθωσει ή οπως θες πες το οτι ο επεξεργαστης του flex 2 ειναι καλυτερος γενικα απο του p8 και εσυ εκει συνεχιζεις να εισαι στον κοσμο σου. ο ts απο την αρχη ρωταει για το Flex 2 Και το P8 και εσυ σταθηκες μονο στα αρνητικα του p8(που κανεις δεν ειπε οτι ειναι τελειο).Επειδη λοιπον ακρη με εσενα δεν προκειται να βγαλω,και παλι καλα που δεν σε βλεπουμε και συχνα στα θεματα για κινητα παρα μονο στις ειδησεις,απο εμενα κερδισες το ignore γιατι πραγματικα με κουρασε η περιπτωση σου. Και ας παρει ο ts οτι θελει. Καθησε εσυ να αναφερεις τωρα το nexus 5x ενω τον ts τον ενδιαφερουν συγκεκριμενα κινητα και για αυτα ακριβως ρωταει την γνωμη.
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εντάξει, το τερμάτισες. Επειδή κάποιοι δεν κάθονται να μετράνε δέκατα του δευτερολέπτου έχουν θέμα αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας. Το ακούσαμε και αυτό. Ενώ ας πούμε κάποιοι άλλοι που κόπτονται για τα νούμερα μοστράρουν σύγχρονα review του Ιουλίου του 2015 για να δείξουν πόσο δίκιο έχουν. Τα νουμερα απο μονα τους δεν λενε τιποτα. Η χρηση σε απλες καθημερινες εφαρμογες(πχ browsing), η απουσια lag και το καλο UI performance ειναι σημαντικα. Εκει χωλαινει το P8. Το οτι καποιοι δεν ειναι αξιιοπιστοι φαινεται απο τον τροπο που εκφραζονται και απο το γεγονος που με το που εμφανιστηκε αλλη προταση , αποφασισαν να την απορριψουν απλα κ μονο επειδη δεν ηταν στις αρχικες επιλογες του TS, παρολο που ειπε θα σκεφτοταν κ για αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα. Ενδεικτικα εγραψαν να πεσουν διαφορετικες προτασεις: Εχεις κατι αλλο να του προτεινεις πανω στο θεμα που ανοιξε,για το ατομο που προοριζεται το κινητο και για την χρηση που το θελει??? Αν εχεις τα αναφερεις,αν δεν εχεις τοτε κακως συνεχιζεις να συμμετεχεις στο θεμα. Ο TS γραφει οτι μπορει να σκεφτοταν καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα: ... Θα περιμένω μέσα στη βδομάδα που ξεκινούν οι προσφορές μήπως βγει καμία καλή για αυτα τα δυο κινητά η για κάποιο άλλο και εάν όχι θα χτυπήσω το P8 Αλλα οταν πεφτει η προταση που ικανοποιει καλυτερο το τριπτυχο που εθεσε ο TS, οι ιδιοι που προηγουμενως ελεγαν για διαφορετικες προτασεις, την απορριπτουν απλα επειδη δεν ηταν στις αρχικες: ...Καθησε εσυ να αναφερεις τωρα το nexus 5x ενω τον ts τον ενδιαφερουν συγκεκριμενα κινητα και για αυτα ακριβως ρωταει την γνωμη. Ειναι εμφανες ποσο αξιοπιστη η γνωμη τους , το εδειξαν αλλωστε κ στο πρωτο ποστ.
elelsandor Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όταν κάποιος σου απαντάει και αναφέρεσαι ότι "γράφει ό,τι να ναι", δηλώνει σαφέστατα αγένεια. Όταν ζητάς την άποψη κάποιου οφείλεις να τη σέβεσαι, έστω και αν δε τη δέχεσαι. Αν δε το γνωρίζεις αυτό, καλό είναι να προβείς σε απαραίτητες κινήσεις να το μάθεις. Νομίζω σου απάντησα πλήρως και με σεβασμό πιο πάνω.. Δεν θα το συνεχίσω καθώς δεν βλέπω να είσαι αντικειμενικός και συνεχίζεις να μην προσφέρεις στη συζήτηση και στο θέμα που στο κάτω κάτω μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους χρήστες. @haHA Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου και για το χρόνο που αφιέρωσες καθώς και για τα στοιχεία που παρέθεσες τα οποία κάποια τα γνώριζα και κάποια τα είδα τώρα απο εσένα. Η εμφάνιση σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο για μια γυναίκα οπότε μέτρησε ως ένα βαθμό, (για αυτο και κατέληξα ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά ), απο εκει και πέρα όπως ανέφερα καi στο πρωταρχικό post, αυτά που διάβασα στο myphone επιβεβαιώθηκαν και το lg συνεχίζει να πάσχει απο Lag κάτι το οποίο δεν αναφέρουν οι χρήστες του P8. Προσωπικά αν δεν είχε lag το οποίο το λένε και στα review και τυχών προβλήματα με οθόνες θα το προτιμούσα και ξεκινόντας το Post ήλπιζα στο lg και λόγω επιδόσεων και lg αντιπροσωπείας. Έαν δεν γίνει κάποια μεγάλη πτώση τιμής στο lg λόγω προσφορών και με την διαφορά των 20 ευρώ που υπάρχει τώρα θα καταλήξω στο P8 και στην τελική αν δω οτι ψιλολαγκάρει θα έχετε νέα σύντομα.. και για εμένα θα πάρω άλλο
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 @haHA Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου και για το χρόνο που αφιέρωσες καθώς και για τα στοιχεία που παρέθεσες τα οποία κάποια τα γνώριζα και κάποια τα είδα τώρα απο εσένα. Η εμφάνιση σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο για μια γυναίκα οπότε μέτρησε ως ένα βαθμό, (για αυτο και κατέληξα ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά ), απο εκει και πέρα όπως ανέφερα καi στο πρωταρχικό post, αυτά που διάβασα στο myphone επιβεβαιώθηκαν και το lg συνεχίζει να πάσχει απο Lag κάτι το οποίο δεν αναφέρουν οι χρήστες του P8. Προσωπικά αν δεν είχε lag το οποίο το λένε και στα review και τυχών προβλήματα με οθόνες θα το προτιμούσα και ξεκινόντας το Post ήλπιζα στο lg και λόγω επιδόσεων και lg αντιπροσωπείας. Έαν δεν γίνει κάποια μεγάλη πτώση τιμής στο lg λόγω προσφορών και με την διαφορά των 20 ευρώ που υπάρχει τώρα θα καταλήξω στο P8 και στην τελική αν δω οτι ψιλολαγκάρει θα έχετε νέα σύντομα.. και για εμένα θα πάρω άλλο Μια χαρα, το σημαντικο ειναι να βρεις τι σου ταιριαζει κ για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις ολα τα στοιχεια, οπως τα προβληματα που ακουγονται για την οθονη του g flex 2, το lag που εχει το p8 λογω αργου επεξεργαστη, η υποδεεστερη ποιοτητα κατασκευης του nexus 5x. Το να λεμε μονο τα θετικα(πχ για το p8 καμερα, design) και να εθελοτυφλουμε χωρις αν αναφερουμε τα αρνητικα δεν βοηθαει στη σωστη επιλογη.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τα νουμερα απο μονα τους δεν λενε τιποτα. Η χρηση σε απλες καθημερινες εφαρμογες(πχ browsing), η απουσια lag και το καλο UI performance ειναι σημαντικα. Εκει χωλαινει το P8. Το οτι καποιοι δεν ειναι αξιιοπιστοι φαινεται απο τον τροπο που εκφραζονται και απο το γεγονος που με το που εμφανιστηκε αλλη προταση , αποφασισαν να την απορριψουν απλα κ μονο επειδη δεν ηταν στις αρχικες επιλογες του TS, παρολο που ειπε θα σκεφτοταν κ για αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα. Σε αυτό το κομμάτι διαφωνούμε. Lags θα βρεις ακόμα και στα καλύτερα δομημένα συστήματα και συσκευές. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ενοχλούν ή επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία σου. Η δική μου προσωπική χρήση και γνώμη είναι ότι στο P8 είναι τέρμα κάτω στη λίστα των θεμάτων που επηρεάζουν αρνητικά τη συσκευή. Είναι non-issue κοινώς και η εμπειρία χρήσης της είναι πάρα πολύ καλή. Επίσης η συσκευή έχει συνοχή, δεν έχει σημασία τι κάνεις, η απόδοση θα παραμένει ίδια ή σχεδόν ίδια παντού και πάντα. Και πάλι όμως είναι τουλάχιστον χοντρό να επικαλείσαι την αξιοπιστία κάποιου επειδή δεν το βλέπουν με νούμερα οι οποίοι έχουν και δίκιο γιατί: α) Τα νούμερα δεν λένε τίποτα όπως είπες, β) Τα νούμερα είναι διαφορετικά όπου και αν κοιτάξεις για τις -ίδιες- συσκευές (που σημαίνει ότι και κάποιος άλλος μπορεί να επικαλείται τη δική σου αξιοπιστία παραθέτοντας άλλη πηγή με εντελώς διαφορετικά νούμερα) και τέλος γ) στην τελική δεν ενδιαφέρουν και τον χρήστη εκτός και αν θέλει κάτι πολύ συγκεκριμένο όπου και εκεί δεν θα χρειαστεί τη γνώμη μας. Με δυο λόγια, το ψειρίζεις υπερβολικά χωρίς λόγο. Κούλαρε λίγο, πες αυτό που είναι να πεις και τέλειωσε.
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σε αυτό το κομμάτι διαφωνούμε. Lags θα βρεις ακόμα και στα καλύτερα δομημένα συστήματα και συσκευές. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ενοχλούν ή επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία σου. Η δική μου προσωπική χρήση και γνώμη είναι ότι στο P8 είναι τέρμα κάτω στη λίστα των θεμάτων που επηρεάζουν αρνητικά τη συσκευή. Είναι non-issue κοινώς και η εμπειρία χρήσης της είναι πάρα πολύ καλή. Επίσης η συσκευή έχει συνοχή, δεν έχει σημασία τι κάνεις, η απόδοση θα παραμένει ίδια ή σχεδόν ίδια παντού και πάντα. Δεκτο, ισως εξαρταται κ σε τι εχει συνηθισει ο καθενας. Αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονος οτι το p8 εχει lag, που μαλιστα αναφερεται στην πλειονοτητα των reviews. Και πάλι όμως είναι τουλάχιστον χοντρό να επικαλείσαι την αξιοπιστία κάποιου επειδή δεν το βλέπουν με νούμερα οι οποίοι έχουν και δίκιο γιατί: α) Τα νούμερα δεν λένε τίποτα όπως είπες, β) Τα νούμερα είναι διαφορετικά όπου και αν κοιτάξεις για τις -ίδιες- συσκευές (που σημαίνει ότι και κάποιος άλλος μπορεί να επικαλείται τη δική σου αξιοπιστία παραθέτοντας άλλη πηγή με εντελώς διαφορετικά νούμερα) και τέλος γ) στην τελική δεν ενδιαφέρουν και τον χρήστη εκτός και αν θέλει κάτι πολύ συγκεκριμένο όπου και εκεί δεν θα χρειαστεί τη γνώμη μας.Με δυο λόγια, το ψειρίζεις υπερβολικά χωρίς λόγο. Κούλαρε λίγο, πες αυτό που είναι να πεις και τέλειωσε. Δεν ειναι θεμα μετροπρογραμματων. Το να λεει καποιος οτι ενας επεξεργαστης A53(ουσιαστικα ιδιος με του moto g με μεγαλυτερη συχνοτητα) δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα με τους κορυφαιους snapdragon ειναι τουλαχιστον.. περιεργο. Και αυτο φαινεται κ σε καθημερινα task οπως το browsing. Η αληθεια ειναι οτι ο επεξεργαστης του p8 ειναι πολυ πιο κοντα στον επεξεργαστη του moto g απο οτι στις ναυαρχιδες snapdragon. Αυτο ηταν το point μου εξαρχης κ δυστυχως κατεληξα να λεω τα ιδια κ τα ιδια επειδη καποιοι επεμεναν στις αρχικες του δηλωσεις ή αρχισαν να το γυρνανε στα περι αυτονομιας κλπ. Δες το αρχικο μου μηνυμα που απλα αναφερω το που βρισκεται ο επεξεργαστης του p8(που δεν εχει σχεση με ναυαρχιδες snapdragon) για να εχει ολοκληρωμενη εικονα ο ts. Τελος, χαλαρος ειμαι, αλλοι ειναι που προβαινουν σε χαρακτηρισμους.(λογικο οταν δεν εχουν επιχειρηματα)
teo_3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Νομίζω σου απάντησα πλήρως και με σεβασμό πιο πάνω.. Δεν θα το συνεχίσω καθώς δεν βλέπω να είσαι αντικειμενικός και συνεχίζεις να μην προσφέρεις στη συζήτηση και στο θέμα που στο κάτω κάτω μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους χρήστες. Καλή συνέχεια παληκάρι μου και εύχομαι να αποκτήσεις μαζί με το κινητό και μερικούς τρόπους και σεβασμό.
Inler Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Προς τον TS αν αποφασισεις να παρεις τελικα το P8 προτιμησε να ειναι unbranded για να μπορεις να περασεις ευκολα τις ενημερωσεις
BACK12345 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν ειναι θεμα μετροπρογραμματων. Το να λεει καποιος οτι ενας επεξεργαστης A53(ουσιαστικα ιδιος με του moto g με μεγαλυτερη συχνοτητα) δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα με τους κορυφαιους snapdragon ειναι τουλαχιστον.. περιεργο. Και αυτο φαινεται κ σε καθημερινα task οπως το browsing. Aυτο που λες δεν εχει νοημα Και τα snapdragon chipsets A53 φορανε Kαι το s7 cortex a53 φοραει στον snapdragon 820. αρα το moto g εχει ιδιο επεξεργαστη με το s7??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα