Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις τον ενδιαφερομενο???Το μονο που κανεις ειναι να χαλας το θεμα για το ποσο καλυτερος ειναι ο snap 810 που δεν ενδιαφερει πραγματικα κανενα(στο παρον θεμα)και δεν βοηθαει και σε τιποτα τον ts.

Ο ανθρωπος μπηκε να παρει μια γνωμη για δωρο και το μονο που βλεπει ειναι ανουσιες και αχρηστες αναλυσεις για την υπεροχη του Snapdragon 810.

Μια αναλυση για τις πραγματικες διαφορες της ισχυς των επεξεργαστων ειναι χρησιμοτερη απο τις ανακριβειες(που παραπλανουν) που γραφεις προσπαθωντας να πεισεις οτι εχουν διαφορα "μονο" στα γραφικα κλπ.

-----------

Ρε συ haHa ειναι το 2ο topic που ασχολουμαστε ολο με το ιδιο πραγμα και εχεις κολλησει στο cpu του P8....Σαφως και ειναι αισθητα πισω απο τον snap810 συμφωνα με τα benches....Επειδη κουρασαμε ολοι μας αφηστε τον TS να αποφασισει μονος του....Αν θελει κινητο που να ειναι 1o στα benches να εχει φοβερο design και προβληματικη οθονη ας παρει Flex 2....Αν θελει κινητο με ποιοτικη κατασκευη πολυ καλα οθονη ηχειο καμερα gps σημα ας παρει P8 απλα τα πραγματα...Δεν γινεται και εδω και στο myphone επειδη εχει ξανατεθει αρκετες φορες το ζητημα η πλειονοτητα να λεει P8 κατι θα ξερει

Εγω φιλε inler δεν προτεινα καν να παρει το g flex 2 (ή το p8), ας αποφασισει ο ιδιος τι τον βολευει, αφου εχει ομως τα σωστα στοιχεια για ολες τις παραμετρους. (design, επιδοσεις, καμερα κλπ)

Απλα διορθωσα τις ανακριβεις που γραφτηκαν. Εκει ηταν η ενσταση μου κ οσο ο φιλος πιο πανω επιμενει να λεει οτι ισχυει αυτο που εγραψε για τους 2 επεξεργαστες(διαφορα "μονο" στα γραφικα και "σχεδον στα ιδια" σε cpu κλπ), καλο θα ειναι να το διορθωνουμε για να παρει σωστη αποφαση ο ts.

Σαν να βγω εγω και να λεω οτι το g flex 2 εχει ποιοτικοτερη κατασκευη. Δεν βοηθαμε με το να επιμενουμε σε ανακριβειες.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τλς επειδη το εχουμε αναλυσει ξανα εμεις το θεμα το Flex 2 κατ εμε ειναι πολυ ιδιαιτερο κινητο και πρεπει ο κατοχος που σκεφτεται να το παρει να ειναι σιγουρος γιατι εχει σοβαρα θεματα....Τωρα τελευταια πουλησε αρκετα γιατι επεσε η τιμη λογω αποθεματων

Η ''περιεργη'' οθονη και το γεγονος οτι ριχνει φωτεινοτητα(ειδικα το καλοκαιρι μολις ζεσταθει)ειναι ζητηματα....

Δεν εχει νοημα να χαλαμε το νημα οποτε καλο ειναι να το σταματησουμε δω

Δημοσ.

Οχι λοιπον, ο αργος επεξεργαστης του p8 δεν ειναι χειροτερος "μονο" στα γραφικα, ουτε ειναι "σχεδον στα ιδια" στο cpu κομματι με τον snapdragon 810.

Ειναι αισθητα πιο αργος κ στο cpu κομματι, συγκεκριμενα ο επεξεργαστης του p8 ειναι πιο κοντα στου moto g απο οτι στον snap 810.

Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Απο το βιντο με το νεξους που ειναι 300 ευρω πιο πανω;

Ή μηπως το συμπερανες επειδη ο επεξεργαστης του ειναι χειροτερος απο το νεξους 5, κινητο του 2013 παρακαλω!

Δημοσ.

Το εχεις γραψει 10 φορες το παραπανω σε σημειο να κατανταει κουραστικο.Ναι στην πραξη και σε Benchmarks το P8 φοραει χειροτερο επεξεργαστη και κυριως χειροτερα γραφικα απο οτι το Flex 2.Ωριστε να το γραφω και πιο ομορφα για να μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ.....

Εδω ομως δεν ειμαστε σε θεμα για να συγκρινουμε επιδοσεις κινητων. Για τα περι lag δεν εχει να μου λεει κατι καθως εχω προσωπικη αποψη πανω στο κινητο οπως ειπα και οχι τι γραφει το καθε site και αρα δεν ισχυουν τα παραπανω.

Για τελευταια φορα λοιπον θα σε παρακαλουσα αν ειναι ευκολο να παραμεινεις εντως θεματος καθως με αυτα που γραφεις το πας αλλου το θεμα.

Απο το παραπανω Link'' seems to have some issues with fluid performance when CPU demand spikes very strongly, as one will notice small stutters throughout some apps when more heavy processing is being performed,

Ξαναδες απο πανω για τι χρηση μιλαμε οτι προοριζεται το κινητο. Επισης μιλαμε για κινητα γυρω στα 250ευρω πανω κατω.

Το εγραψα σε πιο μετα post οτι το Flex 2 υπερτερει στον επεξεργαστη και στα γραφικα και εσυ επι ποσα post συνεχιζεις να μου βαζεις τα πιο παλια post και μαρεσει που μαλιστα με αποκαλεις οτι παραπληροφορω ενω εξ αρχης ειχα πει οτι ο ενας επεξεργαστης ειναι χειροτερος απο τον αλλο αλλα εσυ κλασσικα κολλησες στις λεξεις.

Συνεχισε ετσι.

Μια αναλυση για τις πραγματικες διαφορες της ισχυς των επεξεργαστων ειναι χρησιμοτερη απο τις ανακριβειες(που παραπλανουν) που γραφεις προσπαθωντας να πεισεις οτι εχουν διαφορα "μονο" στα γραφικα κλπ.

-----------

Εγω φιλε inler δεν προτεινα καν να παρει το g flex 2 (ή το p8), ας αποφασισει ο ιδιος τι τον βολευει, αφου εχει ομως τα σωστα στοιχεια για ολες τις παραμετρους. (design, επιδοσεις, καμερα κλπ)

Απλα διορθωσα τις ανακριβεις που γραφτηκαν. Εκει ηταν η ενσταση μου κ οσο ο φιλος πιο πανω επιμενει να λεει οτι ισχυει αυτο που εγραψε για τους 2 επεξεργαστες(διαφορα "μονο" στα γραφικα και "σχεδον στα ιδια" σε cpu κλπ), καλο θα ειναι να το διορθωνουμε για να παρει σωστη αποφαση ο ts.

Σαν να βγω εγω και να λεω οτι το g flex 2 εχει ποιοτικοτερη κατασκευη. Δεν βοηθαμε με το να επιμενουμε σε ανακριβειες.

Τοτε ποιος ακριβως ειναι ο σκοπος που συμμετεχεις στο θεμα. Ουτε για καμερα μιλησες,ουτε για design(που γραφεις),ουτε για αυτονομια ουτε για τα θεματακια του Flex 2 λογω Snap 810.

Εσυ το μονο που μπηκες να κανεις ειναι να κραζεις το p8 για τον χειροτερο επεξεργαστη και να αναφερεις μαλιστα και για lag.

Δημοσ.

Το εγραψα σε πιο μετα post οτι το Flex 2 υπερτερει στον επεξεργαστη και στα γραφικα και εσυ επι ποσα post συνεχιζεις να μου βαζεις τα πιο παλια post και μαρεσει που μαλιστα με αποκαλεις οτι παραπληροφορω ενω εξ αρχης ειχα πει οτι ο ενας επεξεργαστης ειναι χειροτερος απο τον αλλο αλλα εσυ κλασσικα κολλησες στις λεξεις.

Σου εβαλα ξανα το παλιο post , γιατι οταν το εκανα quote , εσυ ειπες οτι "εξακολουθει να ισχυει" στο τελευταιο μηνυμα σου:

Μαρεσει που εκανες και quote το post μου. Ναι το παραπανω που γραφω εξακολουθει να ισχυει. 

------------------------------

Τοτε ποιος ακριβως ειναι ο σκοπος που συμμετεχεις στο θεμα. Ουτε για καμερα μιλησες,ουτε για design(που γραφεις),ουτε για αυτονομια ουτε για τα θεματακια του Flex 2 λογω Snap 810.

Παμε ξανα(παρολο που το εχεις κανει quote):

Εγω φιλε inler δεν προτεινα καν να παρει το g flex 2 (ή το p8), ας αποφασισει ο ιδιος τι τον βολευει, αφου εχει ομως τα σωστα στοιχεια για ολες τις παραμετρους. (design, επιδοσεις, καμερα κλπ)

Απλα διορθωσα τις ανακριβεις που γραφτηκαν. Εκει ηταν η ενσταση μου

Η ενσταση μου ηταν οτι ο ts πρεπει να εχει τα σωστα στοιχεια και οχι τις ανακριβειες που γραφτηκαν.

Οτι εσυ επιμενεις, ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Σου εβαλα ξανα το παλιο post , γιατι οταν το εκανα quote , εσυ ειπες οτι "εξακολουθει να ισχυει" στο τελευταιο μηνυμα σου:

------------------------------

Παμε ξανα(παρολο που το εχεις κανει quote):

Η ενσταση μου ηταν οτι ο ts πρεπει να εχει τα σωστα στοιχεια και οχι τις ανακριβειες που γραφτηκαν.

Οτι εσυ επιμενεις, ειναι αλλο θεμα.

Αρχικα ζηταω συγνωμη απο τον ts για το θεμα που ειχε την εξελιξη που ειχε(και ελπιζω να εχει αποφασισει τι θα παρει),και σου απανταω για τελευταια φορα.

Ο ts κοιταζει δυο συγκεκριμενα κινητα με χρηματα οσο το Huawei P8 και οχι παραπανω(καθως ηδη το P8 ειναι ακριβοτερο του Flex 2).

Εχεις κατι αλλο να του προτεινεις πανω στο θεμα που ανοιξε,για το ατομο που προοριζεται το κινητο και για την χρηση που το θελει???

Αν εχεις τα αναφερεις,αν δεν εχεις τοτε κακως συνεχιζεις να συμμετεχεις στο θεμα. Για το τι ρολο βαραει ο καθενας με αυτα που γραφει ας του κρινουν ολοι οι υπολοιποι που διαβαζουν το θεμα.

Δημοσ.

Εχεις κατι αλλο να του προτεινεις πανω στο θεμα που ανοιξε,για το ατομο που προοριζεται το κινητο και για την χρηση που το θελει???

Αν εχεις τα αναφερεις,αν δεν εχεις τοτε κακως συνεχιζεις να συμμετεχεις στο θεμα. Για το τι ρολο βαραει ο καθενας με αυτα που γραφει ας του κρινουν ολοι οι υπολοιποι που διαβαζουν το θεμα.

Ενδιαφερον αυτο: αυτος που γραφει ανακριβειες και παραπληροφορει λεει σε αυτους που γραφουν τα σωστα δεδομενα οτι κακως συμμετεχουν στο θεμα.

Δημοσ.

Ενδιαφερον αυτο: αυτος που γραφει ανακριβειες και παραπληροφορει λεει σε αυτους που γραφουν τα σωστα δεδομενα οτι κακως συμμετεχουν στο θεμα.

Αρα δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο στον ts πανω στα κινητα και τελειωνει εδω το θεμα με τα παραπανω.

Για το ποιος λεει ανακριβειες νομιζω οτι και ο Inler που περασε το κινητο απο τα χερια του εχει αναφερει αν συμφωνει ή διαφωνει με οτι εχω γραψει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και για το χρόνο που αφιερώσατε για να με βοηθήσετε και πραγματικά το κάνατε.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει το lg θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό κινητό, τελικά παρότι έχει βελτιωθεί με την 5.1 το lag παραμενει συν τα προβλήματα με την οθόνη (που δεν έχω καταλάβει τι είναι )

Το p8 από ότι διαβάζω και από τους χρήστες δεν laggάρει και αυτό είναι σημαντικό για εκείνη (όπως φαντάζομαι και για τους περισσότερους ) το κακό εδώ είναι ο sar (θα της πω να μιλάει με ακουστικά έτσι και αλλιώς στις τσάντες του τα έχουν. Παρεπιπτόντως με την κουβέντα για το sar ψάχτηκα λίγο και είδα ότι το iPhone μου έχει υψηλό και δυστυχώς το έβαζα μπροστά τσέπη.)

Εάν το αγόραζα για εμένα θα με ενδιέφερε και η απόδοση σε παιχνίδια, και η καθαρή επεξεργαστική ισχύ όμως επειδή πρώτα θα το πάρω για εκείνη με ενδιαφέρει το τρίπτυχο οθόνη - μπαταρία - lag.

Θα περιμένω μέσα στη βδομάδα που ξεκινούν οι προσφορές μήπως βγει καμία καλή για αυτα τα δυο κινητά η για κάποιο άλλο και εάν όχι θα χτυπήσω το P8

ΥΓ. Η κοινότητα/παρέα σας είναι πολύ πιο ενεργή από ότι στο myphone, στο ίδιο ερώτημα απάντησαν ότι να ναι και κάποιοι απλά απάντησαν για χαβαλέ, για αυτό και σας ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Καλα το παραπανω για το forum μην το παιρνεις και ορκο.Αρκετοι χρηστες του Insomnia ειναι γραμμενοι και σε αλλα παρομοια τεχνολογικα forum αρα μην θεωρεις απιθανο αν πετυχεις και εκει κανενα''γνωστο'' :P

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και για το χρόνο που αφιερώσατε για να με βοηθήσετε και πραγματικά το κάνατε.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει το lg θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό κινητό, τελικά παρότι έχει βελτιωθεί με την 5.1 το lag παραμενει συν τα προβλήματα με την οθόνη (που δεν έχω καταλάβει τι είναι )

Το p8 από ότι διαβάζω και από τους χρήστες δεν laggάρει και αυτό είναι σημαντικό για εκείνη (όπως φαντάζομαι και για τους περισσότερους ) το κακό εδώ είναι ο sar (θα της πω να μιλάει με ακουστικά έτσι και αλλιώς στις τσάντες του τα έχουν. Παρεπιπτόντως με την κουβέντα για το sar ψάχτηκα λίγο και είδα ότι το iPhone μου έχει υψηλό και δυστυχώς το έβαζα μπροστά τσέπη.)

Εάν το αγόραζα για εμένα θα με ενδιέφερε και η απόδοση σε παιχνίδια, και η καθαρή επεξεργαστική ισχύ όμως επειδή πρώτα θα το πάρω για εκείνη με ενδιαφέρει το τρίπτυχο οθόνη - μπαταρία - lag.

Θα περιμένω μέσα στη βδομάδα που ξεκινούν οι προσφορές μήπως βγει καμία καλή για αυτα τα δυο κινητά η για κάποιο άλλο και εάν όχι θα χτυπήσω το P8

ΥΓ. Η κοινότητα/παρέα σας είναι πολύ πιο ενεργή από ότι στο myphone, στο ίδιο ερώτημα απάντησαν ότι να ναι και κάποιοι απλά απάντησαν για χαβαλέ, για αυτό και σας ευχαριστώ και πάλι

Προφανως και αν σε ενδιαφερε κυριως η επεξεργαστικη ισχυς και τα γραφικα του κινητου,θα κοιταζες σε κινητο με Qualcomm επεξεργαστη και Adreno γραφικα. Εγω αυτο που εγραψα εξ αρχης ειναι οτι οι διαφορες για το ατομο που προοριζεται το κινητο και για την εν λογω χρηση δεν ειναι τοσο εμφανης οσο τις δειχνουν τα γραφηματα,κατι που το εχουν επιβεβαιωσει και οι κατοχοι των εν λογω κινητων για το ποιο κολλαει και ποιο οχι(ως τωρα παντα). 

Οσο για την αναμονη που ειπες ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις μιας και ποτε δεν βγαινεις χαμενος απο αυτο(ή μαλλον σχεδον ποτε :P)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Σε αυτα τα χρηματα, το nexus 5x ειναι καλυτερο στο τριπτυχο που θελεις.

Εχει παρομοια αυτονομια, καλυτερη οθονη κ ειναι αλαγκαριστο, σε αντιθεση με το p8.

Ειναι φυσικα και αισθητα πιο γρηγορο λογω του επεξεργαστη, κατι που σε συνδυασμο με το λογισμικο του θα το κανει να αντεξει περισσοτερο στο χρονο, που εγραψες οτι σε ενδιαφερει.

Σκεψου το, ειναι αλλη κατηγορια απο αποψη ισχυος απο το p8(βασικα το p8 ειναι πιο κοντα σε επεξεργαστικη ισχυ στο entry-level moto g απο οτι στο nexus 5x) και δεν εχει lag, ουτε προκειται λογικα να εμφανισει(δες ενδεικτικα το nexus 5 2.5 ετων ποσο καλα κρατιεται).

Σε σχεση με το p8, το nexus 5x υστερει αισθητα σε εμφανιση.

Λογικα θα εχει κ χαμηλοτερο sar το nexus 5x.

Το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα ειναι η μη-επεκτασιμη μνημη 16gb, αλλα απο την χρηση που περιγραφεις, δεν φαινεται οτι θα αποτελει προβλημα.

Τελος, εχε υποψην σου οτι το λογισμικο του huawei μπορει να δυσκολεψει μια κοπελα και θελει νταντεμα στην αρχη(πχ κλεινει πολυ aggressively τις εφαρμογες στο background κ καμμια φορα δημιουργει προβλημα στα notifications κλπ).

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Για το 5Χ δεν εχω προσωπικη εικόνα αλλα αυτο που εχω συμπερανει απο forum ειναι οτι εχει γρηγορο κινητηρα αλλα πολυ μετριο σασι(παραδειγμα αυτοκινητων)..Αλλα καλυτερα ας παραμεινουμε μονο στις επιλογες του TS γιατι αν προτεινει ο καθένας και διαφορετικο κινητο δεν βγάζουμε ακρη

Δημοσ.

Παντως για το 5x δεν εχω ακουσει καθολου καλα λογια εκτως του οτι ειναι nexus(stock android δηλαδη)και των specs(σε σχεση με αλλα κινητα οπως το Flex 2) πλεον μιας και επεσε η τιμη του.

Και δεν φενεται να το προτιμαει και ο κοσμος ακομα και σε αυτη την τιμη,σε αντιθεση με το ακριβοτερο 6p ή ακομα και με το phablet το 6.

Δημοσ.

Εαν δεν επαιζε το κολλημα της google στα nexus να μην βαζει microsd ειτε δεν θα χε πεσει τοσο η τιμη του, ειτε θα ειχε ξεπουλησει.

Υ.γ καιρο ειχα να διαβασω thread ινσομνια με τοσες λουπες..

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μήπως δε σου απαντήσανε οι του myphone, που είναι περίπου τα ίδια άτομα με αυτό, γιατί εδώ έγινε του τρολλαρίσματος το κάγελο λέω γω τώρα;! Και όλος τυχαίος κατέληξες να πάρεις αυτό που σου προτείνανε και οι του myphone απλά με δόση χιούμορ.

Για το ποστάρισμά σου αυτό και μόνο είσαι απλά τραγικός φίλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...