haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεχομαι οτι ειναι πιο αργος γιατι το ειπα εξ αρχης(βεβαια ο μεσος χρηστης αυτο δεν το καταλαβαινει και ας τα γραφηματα να λενε οτι θελουν το εχω δει και απο P8 φιλου απο την παλια προσφορα του Κωτσοβολου που το ειχε παρει). Ειναι γνωστο για οσους ψιλο ασχολουνται οτι στα γραφικα Adreno>Mali εδω και χρονια και αυτο δεν προκειται να αλλαξει. Επισης και Snapdragon>Media Tek βεβαια. Eγραψες οτι στο κομματι του επεξεργαστη ειναι σχεδον στα ιδια με τον snapd810 του lg flex 2. Αυτο δεν ισχυει, εχει μεγαλο προβαδισμα ο snap810. Ενδεικτικα, ο αργος επεξεργαστης του p8 ειναι πιο αργος απο τον snap800 του nexus 5 του 2013. Το ιδιο ισχυει και για την gpu, ειναι πιο αργη απο του nexus 5 του 2013. Oποτε δεν εχει καμμια επαφη με τον snap810.
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αρα πως εξηγειται ο Kirin του P9 στα παραπανω βιντεο αν και πισω στα benchmarks σε real time χρηση να ειναι στα ισα ή μπροστα εναντι του 820;
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αρα πως εξηγειται ο Kirin του P9 στα παραπανω βιντεο αν και πισω στα benchmarks σε real time χρηση να ειναι στα ισα ή μπροστα εναντι του 820; Γιατι στην μια περιπτωση των video ο ενας λεει οτι λεει γιατι εχει μπροστα του τα κινητα(ή μαλλον ακομα καλυτερα απλα δειχνει),ενω στην αλλη περιπτωση καθομαστε να μιλησουμε απλα με βαση κατι ακυρα γραφηματα που κανενα δεν ενδιαφερουν. Προφανως και το γεγονος οτι το Flex 2 φοραει snap 810 στα χρηματα αυτα μετραει πολυ,αλλα μετραει επισης και το γεγονος οτι το κινητο αυτο εχει και τα θεματακια του +το οτι το Huawei p8 ειναι και πιο premium κινητο(μιας και μιλαμε και για κινητο για γυναικα). Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός ανέστη!! Θέλω να κάνω δώρο στη γυναίκα μου ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο P8 και flex 2 καθώς τα έχω βρεί σχεδόν στην ίδια τιμή. Έχω ψάξει - διαβάσει - δει πολλά και για τα δύο αλλά θα ήθελα και μία τελευταία γνώμη πριν αποφασίσω και παραγγείλω Απο αυτά που έχω δει (και αυτά που με ενδιαφέρουν) flex 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη οθόνη, καλή κάμερα, εγγύηση, ωραίο σχέδιο αλλα διάβασα οτι laggarei (πολυ σημαντικό) το p8 είναι κατασκευή απο αλουμίνιο, 3g ram, είναι lag free, αλλά χειρότερος επεξεργαστής και μπαταρία (σημαντικό) χρήση: απλή, με λίγα light παιχνίδια (ίσως πάρω και εγώ ο ίδιο αργότερα που θέλω πιο πολλά) όπως καταλάβατε έχω μπερδευτεί αρκετά γιατι και τα δύο έχουν μεν ωραία χαρακτηριστικά αλλά και πολυ σημαντικά (για εμένα και εκείνη) μειονεκτήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω είναι όλα τα παραπάνω σωστά? ποιο απο τα δύο παίζει να αντέξει στο χρόνο? ποιο θα μου προτείνατε σε γενικές γραμμές και γιατί? εάν είχατε εμπειρία με κάποιο απο τα δύο ή και τα δυο? σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Να τα ξανατονισω τα παραπανω για να ξερουμε σε τι θεμα βρισκομαστε.
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Γιατι στην μια περιπτωση των video ο ενας λεει οτι λεει γιατι εχει μπροστα του τα κινητα(ή μαλλον ακομα καλυτερα απλα δειχνει),ενω στην αλλη περιπτωση καθομαστε να μιλησουμε απλα με βαση κατι ακυρα γραφηματα που κανενα δεν ενδιαφερουν. Προφανως και το γεγονος οτι το Flex 2 φοραει snap 810 στα χρηματα αυτα μετραει πολυ,αλλα μετραει επισης και το γεγονος οτι το κινητο αυτο εχει και τα θεματακια του +το οτι το Huawei p8 ειναι και πιο premium κινητο(μιας και μιλαμε και για κινητο για γυναικα). Να τα ξανατονισω τα παραπανω για να ξερουμε σε τι θεμα βρισκομαστε. Σωστος, αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λεμε οτι ο επεξεργαστης του p8 ειναι σχεδον στα ιδια επιπεδα με τον snap810, οταν οπως ειπες προηγουμενως ειναι πιο αργος απο τον snap800 του nexus 5 του 2013. Οποτε ναι, το p8 εχει πλεονεκτημα στο design, εχει νομιζω πλεονεκτημα στην αυτονομια, αλλα υστερει αισθητα σε επιδοσεις,οπου ειναι πιο αργο κ απο το nexus 5(οποτε καμμια συγκριση με το flex 2) και δυστυχως το p8 laggarei που και που λογω του αργου επεξεργαστη του. http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3 Again, the overall score ends up average for the P8. In every-day usage the device still manages to be quite fast even though it can't be compared to other flagship devices with stronger SoCs. HiSilicon especially seems to have some issues with fluid performance when CPU demand spikes very strongly, as one will notice small stutters throughout some apps when more heavy processing is being performed, something I often reproduce on other big.LITTLE SoCs when I disable aggressive scheduler migrations.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σωστος, αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λεμε οτι ο επεξεργαστης του p8 ειναι σχεδον στα ιδια επιπεδα με τον snap810, οταν οπως ειπες προηγουμενως ειναι πιο αργος απο τον snap800 του nexus 5 του 2013. Οποτε ναι, το p8 εχει πλεονεκτημα στο design, εχει πλεονεκτημα στην αυτονομια, αλλα υστερει αισθητα σε επιδοσεις, ειναι πιο αργο κ απο το nexus 5 και δυστυχως το p8 laggarei λογω του αργου επεξεργαστη του. http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3 Το εχεις γραψει 10 φορες το παραπανω σε σημειο να κατανταει κουραστικο.Ναι στην πραξη και σε Benchmarks το P8 φοραει χειροτερο επεξεργαστη και κυριως χειροτερα γραφικα απο οτι το Flex 2.Ωριστε να το γραφω και πιο ομορφα για να μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ..... Εδω ομως δεν ειμαστε σε θεμα για να συγκρινουμε επιδοσεις κινητων. Για τα περι lag δεν εχει να μου λεει κατι καθως εχω προσωπικη αποψη πανω στο κινητο οπως ειπα και οχι τι γραφει το καθε site και αρα δεν ισχυουν τα παραπανω. Για τελευταια φορα λοιπον θα σε παρακαλουσα αν ειναι ευκολο να παραμεινεις εντως θεματος καθως με αυτα που γραφεις το πας αλλου το θεμα. Απο το παραπανω Link'' seems to have some issues with fluid performance when CPU demand spikes very strongly, as one will notice small stutters throughout some apps when more heavy processing is being performed, Ξαναδες απο πανω για τι χρηση μιλαμε οτι προοριζεται το κινητο. Επισης μιλαμε για κινητα γυρω στα 250ευρω πανω κατω.
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το εχεις γραψει 10 φορες το παραπανω σε σημειο να κατανταει κουραστικο.Ναι στην πραξη και σε Benchmarks το P8 φοραει χειροτερο επεξεργαστη και κυριως χειροτερα γραφικα απο οτι το Flex 2.Ωριστε να το γραφω και πιο ομορφα για να μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ..... Εδω ομως δεν ειμαστε σε θεμα για να συγκρινουμε επιδοσεις κινητων. Για τα περι lag δεν εχει να μου λεει κατι καθως εχω προσωπικη αποψη πανω στο κινητο οπως ειπα και οχι τι γραφει το καθε site και αρα δεν ισχυουν τα παραπανω. Για τελευταια φορα λοιπον θα σε παρακαλουσα αν ειναι ευκολο να παραμεινεις εντως θεματος καθως με αυτα που γραφεις το πας αλλου το θεμα.... Εντος θεματος ειμαι, σχολιασα την ανακριβεια που εγραψες εσυ για τις επιδοσεις. Εδω εισαι: Ο επεξεργαστης του huawei ειναι οντως χειροτερος αλλα μονο στον τομεα των γραφικων.Σαν επεξεργαστης αυτος καθαυτος ειναι σχεδον στα ιδια με τον Snapdragon και μονο στα γραφικα ειναι που χανει(και αυτο φενεται και στα Benchmarks). Δεν ισχυει το παραπανω οπως ειδες, δεν υπαρχει καμμια συγκριση με τον snap810, οταν το p8 εχει επεξεργαστη πιο αργο κ απο τον snap800 και για αυτο δυστυχως lagαρει που κ που. Για το θεμα design, συμφωνω οτι το p8 εχει πλεονεκτημα. Για το θεμα επιδοσεων που εσυ εθεσες, το flex 2 εχει μεγαλο πλεονεκτημα. Το p8 λαγκαρει ηδη που κ που, οποτε μελλοντικα ειναι ακομα πιο πιθανο να αυξηθουν τα lags απο την στιγμη που φοραει πιο αργο επεξεργαστη απο επεξεργαστη του 2013. Αλλη συζητηση λοιπον η εμφανιση, αλλη συζητηση(που εσυ εθεσες) οι επιδοσεις . Το τι ειναι σημαντικο για τον ts θα το αποφασισει ο ιδιος, αλλα δεν χρειαζονται να λεγονται ανακριβειες για τις επιδοσεις. Εκει ηταν η ενσταση μου. 1
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εγω οπως εχω ξαναπει ειχα και τα δυο κινητα....Lag ειχα μονο με το Flex 2 που θεωρητικα εχει καλυτερο επεξεργαστη Δεν αναφερω οτι το P8 εχει 3GB ram καλυτερη ποιοτητα κατασκευης καλυτερη καμερα-ηχειο-σημα Τωρα αν ο TS θελει να παιξει Witcher 3 στο κινητο ας παρει το Flex 2
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Διαφωνώ ότι το P8 έχει χειρότερες επιδόσεις από το Flex 2 λόγο chipset. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή και στα χαρτιά ο 810 είναι σαφέστατα ανώτερος επεξεργαστής/γραφικά...μέχρι να τα δουλέψεις για κάνα πεντάλεπτο τον 810 και να αρχίσει να χάνει εως και 50% της απόδοσης του. Εκεί θα δεις πόσο γρήγορος είναι ο 810...
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και ενα link για το ποσο πισω ειναι το P8 το οποιο ειναι κινητο με hardware 2013 1
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και ενα link για το ποσο πισω ειναι το P8 το οποιο ειναι κινητο με hardware 2013 Εντωμεταξυ, το video δειχνει ποσο αισθητα πιο γρηγορος ειναι ο snap810 του nexus 6p, με διαφορα που φαινεται ακομα κ με το ματι σε απλες εφαρμογες τυπου whatsapp,viber,uber ή browsing που ανοιγουν πιο γρηγορα. Τετοιες διαφορες σε απλες,καθημερινες που φαινονται τοσο ευκολα με το ματι ειναι παρομοιες με οταν απο ενα τοπ κινητο πας σε ενα moto g.
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εγω δεν ειπα οτι συμφωνα με αυτο video δεν υπαρχει διαφορα αλλα αλλο ο Snap810 στο ελαφρυ Nexus(που κανει και 200e παραπανω) και αλλο στο Flex 2 και στο UI της LG
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εντος θεματος ειμαι, σχολιασα την ανακριβεια που εγραψες εσυ για τις επιδοσεις. Εδω εισαι: Δεν ισχυει το παραπανω οπως ειδες, δεν υπαρχει καμμια συγκριση με τον snap810, οταν το p8 εχει επεξεργαστη πιο αργο κ απο τον snap800 και για αυτο δυστυχως lagαρει που κ που. Για το θεμα design, συμφωνω οτι το p8 εχει πλεονεκτημα. Για το θεμα επιδοσεων που εσυ εθεσες, το flex 2 εχει μεγαλο πλεονεκτημα. Το p8 λαγκαρει ηδη που κ που, οποτε μελλοντικα ειναι ακομα πιο πιθανο να αυξηθουν τα lags απο την στιγμη που φοραει πιο αργο επεξεργαστη απο επεξεργαστη του 2013. Αλλη συζητηση λοιπον η εμφανιση, αλλη συζητηση(που εσυ εθεσες) οι επιδοσεις . Το τι ειναι σημαντικο για τον ts θα το αποφασισει ο ιδιος, αλλα δεν χρειαζονται να λεγονται ανακριβειες για τις επιδοσεις. Εκει ηταν η ενσταση μου. Μαρεσει που εκανες και quote το post μου. Ναι το παραπανω που γραφω εξακολουθει να ισχυει. Η διαφορα που εχει ο επεξεργαστης του p8 απο αυτον του flex 2 ειναι αρκετα μικροτερη απο οτι η διαφορα στα γραφικα που οντως ειναι τεραστια.Εκει αλλωστε υστερουν περισσοτερο και τα κινητα γενικα με media tek επεξεργαστες(και αρα mali γραφικα)οπως και ο Exynos της Samsung(με mali γραφικα και αυτος). Επισης βλεπω και αναφερεις για lag στο p8(κατι που δεν εχω δει να γραφουν κατοχοι του ως τωρα και στο insomnia)αλλα δεν αναφερεις για lag στο Flex 2(που εχει και snap 810 και εχουν αναφερει και κατοχοι του). Α και δεν ειναι τα lags(πες το καλυτερα κολληματα γιατι μοιαζει καπως ετσι ). Το τι ειναι σημαντικο για τον ts(καθως και για ποιον προοριζεται το κινητο)το εχει αναφερει ηδη στο πρωτο post,απλα εσυ μπηκες γιατι σου θιξαμε τον επεξεργαστη(αφου γυρω απο αυτον εγινε και το ολο θεμα)που βγαινει πρωτος στα Benchmarks. Ο ιδιος ο ts το τονιζει(οπως το τονισα και εγω με μαυρα γραμματα)οτι εχει διαβασει για lag στο flex 2 και δεν αναφερεις τιποτα πανω σε αυτο. Επισης αυτο που εγραψα εξακολουθει να ισχυει και το ξαναλεω δεν το λεω εγω αλλα κατοχοι. Και για το S7 στο tomshardware ή στο Anandtech ειχα διαβαζει στο review οτι το κινητο ειδαν και ειχε κολληματα και φοραει και snap820 στην Αμερικη σκεψου,χωρια τα specs τερατα μπροστα στα παραπανω κινητα. Αλλα ειπαμε που θα κολλησει ο αλλος,στις επιδοσεις του επεξεργαστη....
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μαρεσει που εκανες και quote το post μου. Ναι το παραπανω που γραφω εξακολουθει να ισχυει. Η διαφορα που εχει ο επεξεργαστης του p8 απο αυτον του flex 2 ειναι αρκετα μικροτερη απο οτι η διαφορα στα γραφικα που οντως ειναι τεραστια. Δεν εγραψες ακριβως αυτο, εδω η ανακριβεια που εγραψες προηγουμενως που φυσικα δεν ισχυει: Ο επεξεργαστης του huawei ειναι οντως χειροτερος αλλα μονο στον τομεα των γραφικων.Σαν επεξεργαστης αυτος καθαυτος ειναι σχεδον στα ιδια με τον Snapdragon και μονο στα γραφικα ειναι που χανει(και αυτο φενεται και στα Benchmarks).Αρα για light gaming θεμα δεν υπαρχει και ισα ισα που λογω των χειροτερων γραφικων εχει και αρκετα καλυτερη μπαταρια απο το flex Οχι λοιπον, ο αργος επεξεργαστης του p8 δεν ειναι χειροτερος "μονο" στα γραφικα, ουτε ειναι "σχεδον στα ιδια" στο cpu κομματι με τον snapdragon 810. Ειναι αισθητα πιο αργος κ στο cpu κομματι, συγκεκριμενα ο επεξεργαστης του p8 ειναι πιο κοντα στου moto g απο οτι στον snap 810.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Συνεχιζεις τις ανακριβειες. Δεν ισχυει αυτο που εγραψες προηγουμενως: Οχι λοιπον, ο αργος επεξεργαστης του p8 δεν ειναι χειροτερος "μονο" στα γραφικα, ουτε ειναι "σχεδον στα ιδια" στο cpu κομματι με τον snapdragon 810. Ειναι αισθητα πιο αργος, συγκεκριμενα ο επεξεργαστης του p8 ειναι πιο κοντα στου moto g απο οτι στον snap 810. Εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις τον ενδιαφερομενο???Το μονο που κανεις ειναι να χαλας το θεμα για το ποσο καλυτερος ειναι ο snap 810 που δεν ενδιαφερει πραγματικα κανενα(στο παρον θεμα)και δεν βοηθαει και σε τιποτα τον ts. Ο ανθρωπος μπηκε να παρει μια γνωμη για δωρο και το μονο που βλεπει ειναι ανουσιες και αχρηστες αναλυσεις για την υπεροχη του Snapdragon 810. Εχεις επαναλαβει τα ιδια και τα ιδια δεν ξερω και εγω σε ποσα post. Δεν το καταλαβαινεις οτι εχεις καταντησει κουραστικος??? Και μαλιστα το εγραψα και πιο μετα μπας και τελειωσει το θεμα οτι ο Snapdragon 810 ειναι καλυτερος σε ολα και εσυ εκει συνεχιζεις. Δηλαδη πρεπει να ερθει moderator για να καταλαβεις οτι φτανει πια???
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ρε συ haHa ειναι το 2ο topic που ασχολουμαστε ολο με το ιδιο πραγμα και εχεις κολλησει στο cpu του P8....Σαφως και ειναι αισθητα πισω απο τον snap810 συμφωνα με τα benches....Επειδη κουρασαμε ολοι μας αφηστε τον TS να αποφασισει μονος του....Αν θελει κινητο που να ειναι 1o στα benches να εχει φοβερο design και προβληματικη οθονη ας παρει Flex 2....Αν θελει κινητο με ποιοτικη κατασκευη πολυ καλα οθονη ηχειο καμερα gps σημα ας παρει P8 απλα τα πραγματα...Δεν γινεται και εδω και στο myphone επειδη εχει ξανατεθει αρκετες φορες το ζητημα η πλειονοτητα να λεει P8 κατι θα ξερει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα