KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 φιλε μου τα παιδιά έχουν γνώσεις αρκετές εδώ εάν θες να στήσεις καλο σύστημα ρwτα τους
vste Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Διαβασε το μια φορά ακόμα να καταλάβεις τι παίζει γιατί μου φαίνεται έχεις σχηματίσει λάθος άποψη. Βασικά αυτό που εννοώ είναι ότι κάποια άτομα ασχολήθηκαν (λίγο η πολύ, δεν έχει σημασία) να συμβουλεύουν κάποιον που ζήτησε βοήθεια και τελικά τζάμπα κόπο κάναν.. Ίσα ίσα εκτιμώ πολύ τις γνώσεις και τις συμβουλές εδώ μέσα. Δεν πήγαινε στα παιδιά που έγραψαν εδώ.. 2
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 φιλε μου είπαμε με τα λεφτά που το πήρα ήταν κλεψιά καλή μέρα σε όλους
mikemart Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 φιλε μου είπαμε με τα λεφτά που το πήρα ήταν κλεψιά καλή μέρα σε όλους αν ισχυει οτι οντως τον πηρες σε καλη τιμη ,θα ηταν οντως καλη αγορα αν δεν επαιρνες την r7 370 ,απο την στιγμη που πηρες apu δεν εχει νοημα να βαλεις τετοια καρτα γραφικων.Ας επαιρνες ενα κανονικο cpu
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 αν ισχυει οτι οντως τον πηρες σε καλη τιμη ,θα ηταν οντως καλη αγορα αν δεν επαιρνες την r7 370 ,απο την στιγμη που πηρες apu δεν εχει νοημα να βαλεις τετοια καρτα γραφικων.Ας επαιρνες ενα κανονικο cpu καλά καλά μην αγχώνεστε για εμενα- τα έχω όλα υπό έλεγχο 1
mikemart Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 καλά καλά μην αγχώνεστε για εμενα- τα έχω όλα υπό έλεγχο NVM τώρα είδα ότι το έβαλες αγγελία........ 2
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ρε Λουκα, πουλας το τουμπανο PC σου που ειναι καλυτερο και απο i5? Ποιος τυχερος θα το αγορασει... τρεξτε να προλαβετε 2
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ότι θα πωληθεί είναι το μονο σίγουρο θα πάρουμε AMD 8 πύρινο για κάτι που θέλω μην βγαίνουμε off topic έκλεισε το θέμα
thor777 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 NVM τώρα είδα ότι το έβαλες αγγελία........ Μόνο απο την ημερομηνία υποβολής της αγγελίας η οποία προηγείται της ημερομηνίας που άνοιξε αυτό το τοπικ καταλαβαίνεις τί γίνεται. Πραγματικά δεν χρειάζεται να πουμε κάτι περισσότερο..... και ακόμα δεν έπιασαν οι ζέστες. Καλό καλοκαίρι σε όλους :cool: 2
MechaCorn Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μόνο απο την ημερομηνία υποβολής της αγγελίας η οποία προηγείται της ημερομηνίας που άνοιξε αυτό το τοπικ καταλαβαίνεις τί γίνεται. Πραγματικά δεν χρειάζεται να πουμε κάτι περισσότερο..... και ακόμα δεν έπιασαν οι ζέστες. Καλό καλοκαίρι σε όλους :cool: Ρε συ είσαι τυφλός; Δεν βλέπεις το προφανες; Ο τύπος ήξερε ΠΡΙΝ ανοίξει το topic ότι θα βρει μεταχειρισμένο και ότι θα πάρει αυτά τα κομμάτια με την δύναμη του force. Το τοπικ ήταν bait, απλώς για να μας τεσταρει εμάς τα γατάκια *τι τον θέλεις τον amd 8πυρηνο; Πριν από λίγο ελεγες ότι το θες μόνο για internet και cs. Και 8πυρηνο να πάρεις πάλι καλύτερος θα είναι ένας i5 4ης/6ης γενιάς. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αλλάξεις motherboard. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 προφανώς θα αλλάξω motherboard δες την αγγελία σου δίνω έτοιμο μηχάνημα τούμπανο
MechaCorn Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 προφανώς θα αλλάξω motherboard δες την αγγελία σου δίνω έτοιμο μηχάνημα τούμπανο Πιο τουμπανο πεθαίνεις. Vr ready και 4k gaming για πλάκα 1
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ότι θα πωληθεί είναι το μονο σίγουρο θα πάρουμε AMD 8 πύρινο για κάτι που θέλω μην βγαίνουμε off topic έκλεισε το θέμα Τι Off topic να βγουμε σε θεμα χωρις περιεχομενο??? Αφου ουτως ή αλλως δεν πηρες τιποτα καινουργιο(μονο κατι μεταχ.και αυτα τα πουλας..) προφανώς θα αλλάξω motherboard δες την αγγελία σου δίνω έτοιμο μηχάνημα τούμπανο Πεταει το συστημα btw οπως και το monitor 32ιντσων monitor 1080p.... Πως το ελεγες και στο Unboxing σου(unboxing monitor με την οθονη εκτως του κουτιου....Ακομα γελαω μονο που το σκεφτομαι )? Τρεχατε παρτε τα 1
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Τι Off topic να βγουμε σε θεμα χωρις περιεχομενο??? Αφου ουτως ή αλλως δεν πηρες τιποτα καινουργιο(μονο κατι μεταχ.και αυτα τα πουλας..) Πεταει το συστημα btw οπως και το monitor 32ιντσων monitor 1080p.... Πως το ελεγες και στο Unboxing σου(unboxing monitor με την οθονη εκτως του κουτιου....Ακομα γελαω μονο που το σκεφτομαι )? Τρεχατε παρτε τα https://www.youtube.com/watch?v=p0C6H8lCFgU αυτό λες έτσι? γούστα είναι αυτά για το size του monitor. εγώ μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ καλή. είχα παλιότερα 23-27 LG panels IPS στα παιχνίδια είναι φανταστική , νιώθεις ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι. και παρα πολύ ξεκουραστεί.
selianx Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Διάβασα όλο το νήμα σιγά σιγά, ωραίο! Είδα και το βίντεο και θα ήθελα να παρακαλέσω (Φιλικά πάντα, για να γελάσουμε) να το κάνεις ένα upload και αντί για "τρεχάτε πάρτε την" να πεις κάτι "Άδωνις style": "ΟΣΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ UNBOXING ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤE ΤΗΛΕΦΩΝΑ" On(??;;;??)topic: Ξεκούραστο το 32άρι 1080P monitor; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα