Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 εάν είχα τόσο δυνατό και όμορφο σύστημα σαν το δικό σου δεν θα ασχολιόμουν καν με τέτοιου είδους topic που αναφέρεις Με το συμπάθειο, άλλα γι' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Τι κάνεις Γιώργη μου, κουκιά σπέρνω, κι άλλα βουκολικά και δημώδη...... 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τσάμπα ασχολείσαι whitefanged με τα τρόλια, τσάμπα όμως. Δυστυχώς το φόρουμ πάει από το κακό στο χειρότερο και το κακό είναι ότι οι admin αφήνουν τέτοια θέματα ανοιχτά . 3
KINGLUCAS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 να κλεισή το topic γιατί βλέπω πολλά off topic πήραμε αυτά που ήθελα ευχαριστώ όλα τα καλά παιδιά που με βοήθησαν για τις επιλογές lock the topic
KINGLUCAS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τελικα την 960 στην πήρε πισω το πλαισιο;;;;;; ΟΧΙ δεν την πήγα πίσω συγγνώμη
Ghost007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ΟΧΙ δεν την πήγα πίσω συγγνώμη καλυτερα ..κρατα την...δε βλεπω τον λογο να την πουλησεις εκτος απο το να χασεις και αλλα λεφτα... η μονη περιπτωση που θα αξιζε αν την ανταλαζες στο πλαισιο για επεξεργαστη π.χ που εχει καποιες νορμαλ τιμες... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 καλυτερα ..κρατα την...δε βλεπω τον λογο να την πουλησεις εκτος απο το να χασεις και αλλα λεφτα... η μονη περιπτωση που θα αξιζε αν την ανταλαζες στο πλαισιο για επεξεργαστη π.χ που εχει καποιες νορμαλ τιμες... θα την πάμε πίσω με τον τεχνικό μου σήμερα, εάν δεν την πάρουν ίσος την δώσω για να πάρο SSD Προ θέλω ταχύτητα έβαλα και 2x8- 1866 mhz kingston fury χρειάζομαι και μια ωραία καρεκλα , πάει να σπάσει αυτή που έχω, και θέλω και ένα mouse pad μεγάλο στην τελική θα την κρατήσω ναι ....δεν πειράζει μου είπε ένας φίλος ότι είναι overkill η κάρτα για τον A10-7850 K
Ghost007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 θα την πάμε πίσω με τον τεχνικό μου σήμερα, εάν δεν την πάρουν ίσος την δώσω για να πάρο SSD Προ θέλω ταχύτητα έβαλα και 2x8- 1866 mhz kingston fury χρειάζομαι και μια ωραία καρεκλα , πάει να σπάσει αυτή που έχω, και θέλω και ένα mouse pad μεγάλο στην τελική θα την κρατήσω ναι ....δεν πειράζει μου είπε ένας φίλος ότι είναι overkill η κάρτα για τον A10-7850 K τεσπα...αν την αλλαξεις κοιτα να παρεις σωστα πραγματα και σε σωστες τιμες...οχι τπτ χρυσα που πουλαει το πλαισιο... δε ξερω τον επεξεργαστη τι λεει αλλα οπως και ναχει η καρτα ειναι καλη μπορει στο μελλον να βαλεις καποιον καλυτερο κλπ.. οπως και ναχει σκεψου το γενικα το θεμα τι θελεις... και κανε σωστες κινησεις ..γιατι σε βλεπω βιαστικο και κανεις πολλα λαθη...
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 θέλω ταχύτητα όταν ανοίγω το PC- θέλω να μην κολλάει στο internet, όπως έκανε ο ι3 θέλω να ανοίγω παρα πολλά tabs και να μην νιώθει τα games έρχονται όταν απλά βαριέμαι...... 16 GB 1866 + x88+ aPU πιστεύω κάτι θα κάνω με τον 7850 K overlockable εύκολα
SpirosZ68 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παντως ειναι καλυτερος απο τον i3 που ειχες... http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-540-vs-AMD-A10-7850K-APU/m2936vs2937 ... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παντως ειναι καλυτερος απο τον i3 που ειχες... http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-540-vs-AMD-A10-7850K-APU/m2936vs2937 ... a ωραία με 60 euro παραπάνω πήρα κάτι καλύτερο. καλή κίνηση λοιπόν ευχαριστώ
SpirosZ68 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Γιατί το φόρουμ τι έχει; Καλυτερα σε PM. Εκει μπορεις να πεις οτι ο Α10 ειναι σχεδον ισαξιος σε επιδοσεις με i5 και μαλιστα σε ορισμενα benchmarks τον ξεπερναει κιολας (ξερεις, σε αυτα που λεει 'lower is better") και να μην ακολουθησουν 17 σελιδες με κοροιδευτικα σχολια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα