Apollonk Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην κοινότητα)) Έχω μια μητρική h61ma-d3v της Gigabyte, και θέλω να βρω αγοράσω μία κάρτα γραφικών για να παίζω games (δεν μ'ενδιαφερει να παρω και κανα τερας, βολεύομαι και με low settings ) . Το πρόβλημα τώρα ποιο είναι?: Ολοι ξέρουμε πως οι μητρικές με 1155 socket είναι... μικροσκοπικές!Έριξα μια ματια για τον αν θα χωρουσε μια νέα κάρτα γραφικων, και στην τελική μέτρησα και τις διαστάσεις, και μάλλον θα σκάλωνε σε διάφορα SAΤA και άλλα τμήματα ... Δεν είναι κρίμα να μην πάρω μια κάρτα επειδή δεν χωράει στο pc?? Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσετε σχετικά με την αγορά κάρτας γραφικών, για την συγκεκριμένη μητρική?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ποια ειναι η μητρικη σου; δεν γνωρίζω να υπάρχει μητρική που να μην δέχεται λόγω διαστάσεων την οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. τέτοιους "περιορισμούς" βάζει το κουτί. 3
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Όποια θες βάζεις. Το πολύ να χάσεις 2 σατα. Αν βρεις ΙΤΧ δεν θα χάσεις καμια θύρα.
thor777 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τί σχέση έχει το socket 1155 με το μέγεθος της μητρικής ? Απλά πήρες μητρική micro-ATX αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω το θέμα είναι με το κουτί και οχι με την μητική σου. Ποιά κάρτα θέλεις να πάρεις ? Υπάρχουν και κάρτες μικρών διαστάσεων αλλά αν το κουτί σου είναι τόσο χάλια που να μην χωράει ακόμα και μια μικρομεσαίου μεγέθους κάρτα καλύτερα να αγοράσεις ένα καινούριο για να έχεις και καλύτερο airflow. Πέρα απο αυτό για καλύτερη βοήθεια ανέφερε όλο το σύστημά σου (cpu,psu,monitor, ram κτλ) , το κουτί σου και το budget σου στην ειδική ενότητα που υπάρχει για αναβάθμιση κάρτα γραφικών Site: ΒΟΗΘΕΙΑ
cabdik Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ΔΕΝ υπαρχει καρτα γραφικων, που να ΜΗΝ μπαινει σε οποιαδηποτε συγχρονη μητρικη....!!! οπως σωστα ειπωθηκε προηγουμενως, μονο το PC CASE θα σε περιορισει στο μηκος της καρτας γραφικων που μπορει να δεχθει...!!
Apollonk Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Άρα δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα από ότι φαίνεται)) (Btw, νομιζα πως τα 1155 κατασκευάστηκαν μόνο για micro-ATX, άκυρο ;p).Tα specs μου και να τα πω, δεν νομίζω να βοηθήσoυν (γιατί δεν ξέρω τι μοντέλο psu έχω, νμζ 450 ή 500watt): CPU:Intel® Core™ i5-3470S Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz) monitor: Ένα ViewSonic προπολεμικό τετράγωνο, ούτε καν HD ready (vga δλδ, αλλα θα χρισιμοποιήσω scart με hdmi απ'την μια και vga απο την αλλη, εννοείται,||αναλυση 1280χ1024, ενδεχεται να την αλλαξω με HD) ram: HyperX Fury Blue 4GB DDR3-1600MHz graphics card: ati radeon 4450hd 1gb, sapphire (Για πέταμα, χρειάζομαι επιγόντος κάτι άλλο) υδρόψυξη ή fans δεν εχω ._. (αλλα μια χαρά ψυχρός είμαι) Kαι κουτι ένα απο πλαισιο, παλιο, παιζει να εχει αποσυρθεί γιατί δεν το βρίσκω καν στο google...Θα έλεγα οτι μοιάζει με τη σειρά τους Sphere... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις)) (viewsonic ve702m Η τωρινή μ οθόνη)
thor777 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Απο που την βούτηξες την οθόνη απο κανένα μουσείο ? H σύνδεση με την οθόνη που έχεις μπορεί να γίνει με εναv απλό dvi-i to vga adapter. Το scart μάλλον θα το θέλεις για τηλεόραση. Κοίτα δεν ξέρω πιο είναι το budget σου αλλά στην θέση θα κοιτούσα πρώτα για καμία αξιοπρεπή οθόνη Full HD IPS 23-24 inch κατα προτίμηση. Ωστόσο καλύτερα να προσδιορίσεις πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και τι απαιτήσεις έχεις για να πάρεις και τις κατάλληλες προτάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα