Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ μπορώ να πάρω ένα όχημα και να πω ότι δεν το χρησιμοποιώ για να μην πληρώνω φόρους; Το σχόλιο είναι ειρωνικό.

Από την στιγμή που έχει πινακίδες, πως θα αποδείξεις ότι δεν το χρησιμοποιούσες; και γιατί έχει σημασία αν το χρησιμοποιούσες ή όχι; Την εφορία δεν την ενδιαφέρει αν δεν το χρησιμοποιείς. Εγώ το αυτοκινητό μου το χρησιμοποιώ 1 φορά την εβδομάδα αντίθετα με πριν από 5 χρόνια που το χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση, φέτος οπότε πρέπει να πληρώνω λιγότερους φόρους;

Ρε άσχετοι το 50ρι δεν έχει καθεστώς ακινησίας με παράδοση πινακίδων. Υπάγεται σε άλλο καθεστός. Γι αυτό ανανεώνεται στην τροχαία κι ΟΧΙ στο υπουργείο. Γι αυτό ΔΕΝ έχει και τέλη κυκλοφορίας. Απλώς πληρώνεις την ανανέωση άδειας στην ΤΡΟΧΑΙΑ. Ούτε πινακίδες και προστιμά στην έφορία ούτε τίποτα. Απλά θα πληρώσεις ότι δεν πλήρωσες τα τελευταία χρόνια. Ο καθένας μπαίνει κ γράφει ότι θέλει. Τα 50ρια ούτε το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα με ηλεκτρονική διαστάυρωση δεν τα πιάνει (αν σε σταματήσει η τροχαία σε πιάνει μια χαρά).

• Like 3
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oπότε εάν εμφανιστώ στην τροχαία απλώς θα πρέπει να πληρώσω ότι έπρεπε για κάθε χρόνο, το οποίο είναι πόσο;

Δημοσ.

Oπότε εάν εμφανιστώ στην τροχαία απλώς θα πρέπει να πληρώσω ότι έπρεπε για κάθε χρόνο, το οποίο είναι πόσο;

Έχει απαντηθεί ήδη 5-6 φορές αυτό.

Δημοσ.

Ναι αλλά έτσι όπως τα είπε ο De@thLord, δεν τα είχε θέσει κάποιος άλλος οπότε προφανώς τα σούμαρε πιό σωστά και όφειλα να ρωτήσω!

Δημοσ.

15 ευρώ κάθε χρόνο (12 ευρώ παράβολο ανανέωσης άδειας + 3 ευρώ χαρτοσημο ΕΛ.ΑΣ)=>>> 10 χρόνια αδήλωτο 150 ευρώ 20 χρόνια αδήλωτο 300 ευρώ. Για καλύτερη ενημέρωση παίρνεις τηλέφωνο την τροχαία που ανήκεις και ρώτας. Σε καμία περίπτωση μη τους πείς ότι το κυκλοφορούσες αδήλωτο. Ισχυρίσου σημαντικό μηχανικό πρόβλημα (καμένο μοτέρ από απώλεια λαδιού πχ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...