Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Να πουμε βεβαια ότι δεν ισχυει πλεον η προσφορα. Τον εχει 20% ακριβοτερα από το ακριβοτερο κατάστημα/τιμη του σκρουτζ! 68-71€ στο σκρουτζ στα 5 καταστήματα που υπαρχει το προιον, 84.90 στου τοπικ τιμη νετ, 89.90 τιμη καταστηματος. Εβαλα το 'τελος' στον τιτλο. 3
Amix Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πηρα τον 240αρι. Και τρεχω sentinel και μου βγαζει 99% υγεια. Ειναι λογικο? Εχει προβλημα? Τι κανω? Προβλημα του Sentinel ειναι.Εμενα 97% δειχνει... και το OCZ SSD Utility 100% μου λεει.Το ιδιο προβλημα ειχα και πριν οταν ειχα εναν 120αρι Sandisk Ultra II .Ενω το utility του Sandisk ελεγε 100% το Sentinel ελεγε καπου 92-93% αν θυμαμαι καλα. Edit : Τωρα επεσε στο 96% xD 1
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Προβλημα του Sentinel ειναι.Εμενα 97% δειχνει... και το OCZ SSD Utility 100% μου λεει.Το ιδιο προβλημα ειχα και πριν οταν ειχα εναν 120αρι Sandisk Ultra II .Ενω το utility του Sandisk ελεγε 100% το Sentinel ελεγε καπου 92-93% αν θυμαμαι καλα. Edit : Τωρα επεσε στο 96% xD δεν ειμαι σιγουρος αν ξερεις εκει που λεει της πληροφοριες κλπ κατι για εγγραφες ...ειναι η εγγραφες που εχει κανει ο δισκος κλπ και πως βγενει αυτο το νουμερο ακριβως...? γιατι στο hd sentinel δεν της δειχνει οπως σε αλλους σσδ... επισης το εχω ξαναπει στης επιλογες που εχει το εχω βαλει στο reliability γιατι ετσι κανει λιγοτερες εγγραφες κλπ και απελευθερονει και λιγο χωρο 3-4 γιγα αναλογως την ραμ που εχεις...απο οσο γνωριζω τουλαχιστον... 1
Amix Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν ειμαι σιγουρος αν ξερεις εκει που λεει της πληροφοριες κλπ κατι για εγγραφες ...ειναι η εγγραφες που εχει κανει ο δισκος κλπ και πως βγενει αυτο το νουμερο ακριβως...? γιατι στο hd sentinel δεν της δειχνει οπως σε αλλους σσδ... επισης το εχω ξαναπει στης επιλογες που εχει το εχω βαλει στο reliability γιατι ετσι κανει λιγοτερες εγγραφες κλπ και απελευθερονει και λιγο χωρο 3-4 γιγα αναλογως την ραμ που εχεις...απο οσο γνωριζω τουλαχιστον... Δεν βλεπω "reliability" που ακριβως ειναι αυτο?
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δεν βλεπω "reliability" που ακριβως ειναι αυτο? τωρα δεν ειμαι σπιτι δε θυμαμαι ακριβως ψαξε λιγο τα σεττινγς καπου λεει οτι ειναι στο performance ..αλλαξε το και βαλε reliability αμα θες...
Amix Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 τωρα δεν ειμαι σπιτι δε θυμαμαι ακριβως ψαξε λιγο τα σεττινγς καπου λεει οτι ειναι στο performance ..αλλαξε το και βαλε reliability αμα θες... Οκ το βρηκα δεν προσεξα τς επιλογες αριστερα. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 τωρα δεν ειμαι σπιτι δε θυμαμαι ακριβως ψαξε λιγο τα σεττινγς καπου λεει οτι ειναι στο performance ..αλλαξε το και βαλε reliability αμα θες... εάν το αλλάξουμε τι κερδίζουμε?
gregdel Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν αντί clone, το κάνουμε backup (τον HDD) και restore στον (SSD), θα δουλέψει ή θέλει "ειδικό" τρόπο εγγραφής στον SSD; Αυτό λόγω laptop... δεν μπορω να κάνω clone
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εάν το αλλάξουμε τι κερδίζουμε? αξιοπιστια...λιγο εχτρα χωρο...και λιγοτερες εγγραφες κλπ... μπορεις να το διαβασεις στο ιντερνετ για περισσοτερες και καλυτερες πληροφοριες.. αλλα επειδη μου το εχει πει και ενα φιλαρακι που το εχει βαλει στο samsung το εχω κανει και εγω και το προτεινω... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αξιοπιστια...λιγο εχτρα χωρο...και λιγοτερες εγγραφες κλπ... μπορεις να το διαβασεις στο ιντερνετ για περισσοτερες και καλυτερες πληροφοριες.. αλλα επειδη μου το εχει πει και ενα φιλαρακι που το εχει βαλει στο samsung το εχω κανει και εγω και το προτεινω... OK το έκανα δεν έχω κάτι να χάσω. 1
patriot21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Να πω οτι τον αγορασα και εγω στα 60 ευρω τον ocz,απλα εχω μια μικρη απορια,αν μπορειτε με βοηθατε.. Εχω το hp elite book 8460p,και απο οσο εψαξα εχει sata3 gb/s..Μπορει καποιος να με επιβεβαιωσει? Επισης,εαν ειναι οντως σατα3,μπορω να το κανω κατευθειαν εγκατασταση στο λαπτοπ,χωρις να ενεργοποιησω achi κτλ..??? Θα βγαλω τον hdd που εχει,και θα βαλω τον ssd...Ρωταω γιατι θελω να παρω τη μεγιστη διαφορα απο την αλλαγη του δισκου.. Ευχαριστω!
chris_g92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αξιοπιστια...λιγο εχτρα χωρο...και λιγοτερες εγγραφες κλπ... μπορεις να το διαβασεις στο ιντερνετ για περισσοτερες και καλυτερες πληροφοριες.. αλλα επειδη μου το εχει πει και ενα φιλαρακι που το εχει βαλει στο samsung το εχω κανει και εγω και το προτεινω... εγω σε εναν 850 evo εχω κανει και αρκετα φορματ γιατι ετυχε να αλλαξει 3 pc σε ενα χρονο και στο performance το εχω και δεν το προσεχω και καθολου και εχει γραψει 6 tb σε ενα χρονο. Αρα μην κοιτατε τις εγγραφες καθολου δεν εχει αναγκη δωστε πονο 2
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εγω σε εναν 850 evo εχω κανει και αρκετα φορματ γιατι ετυχε να αλλαξει 3 pc σε ενα χρονο και στο performance το εχω και δεν το προσεχω και καθολου και εχει γραψει 6 tb σε ενα χρονο. Αρα μην κοιτατε τις εγγραφες καθολου δεν εχει αναγκη δωστε πονο ok κοίτα εάν πάρεις τον 240 κάνει 55 euro εγώ που πήρα τον 480GB τον προσέχω λίγο παραπάνω έχω κάνει install τα βασικά 100GB μου έφαγε
chris_g92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ok κοίτα εάν πάρεις τον 240 κάνει 55 euro εγώ που πήρα τον 480GB τον προσέχω λίγο παραπάνω έχω κάνει install τα βασικά 100GB μου έφαγε τα downloads αμα προσεχεις να μην τα κανεις στον ssd δεν εχει αναγκη καθολου. Μαλιστα ο 480 για τον λογο αυτο εχει και μεγαλυτερο tbw εγγυηση. Και κανενα download να κανεις εκει προβλημα δεν θα ειναι μεγαλο 1
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 τα downloads αμα προσεχεις να μην τα κανεις στον ssd δεν εχει αναγκη καθολου. Μαλιστα ο 480 για τον λογο αυτο εχει και μεγαλυτερο tbw εγγυηση. Και κανενα download να κανεις εκει προβλημα δεν θα ειναι μεγαλο έχω άλλους 2 δίσκους μέσα για downloads από παλιά εποχή.... 640 +750 old sk00l - blue and green WD
Προτεινόμενες αναρτήσεις