Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Να πουμε βεβαια ότι δεν ισχυει πλεον η προσφορα. Τον εχει 20% ακριβοτερα από το ακριβοτερο κατάστημα/τιμη του σκρουτζ! :)

68-71€ στο σκρουτζ στα 5 καταστήματα που υπαρχει το προιον, 84.90 στου τοπικ τιμη νετ, 89.90 τιμη καταστηματος.

Εβαλα το 'τελος' στον τιτλο.

• Like 3
Δημοσ.

Πηρα τον 240αρι. Και τρεχω sentinel και μου βγαζει 99% υγεια. Ειναι λογικο? Εχει προβλημα? Τι κανω?

Προβλημα του Sentinel ειναι.Εμενα 97% δειχνει... και το OCZ SSD Utility 100% μου λεει.Το ιδιο προβλημα ειχα και πριν οταν ειχα εναν 120αρι Sandisk Ultra II .Ενω το utility του Sandisk ελεγε 100% το Sentinel ελεγε καπου 92-93% αν θυμαμαι καλα.

Edit : Τωρα επεσε στο 96% xD

• Like 1
Δημοσ.

Προβλημα του Sentinel ειναι.Εμενα 97% δειχνει... και το OCZ SSD Utility 100% μου λεει.Το ιδιο προβλημα ειχα και πριν οταν ειχα εναν 120αρι Sandisk Ultra II .Ενω το utility του Sandisk ελεγε 100% το Sentinel ελεγε καπου 92-93% αν θυμαμαι καλα.

Edit : Τωρα επεσε στο 96% xD

δεν ειμαι σιγουρος αν ξερεις εκει που λεει της πληροφοριες κλπ κατι για εγγραφες ...ειναι η εγγραφες που εχει κανει ο δισκος κλπ και πως βγενει αυτο το νουμερο ακριβως...?

γιατι στο hd sentinel δεν της δειχνει οπως σε αλλους σσδ...

επισης το εχω ξαναπει στης επιλογες που εχει το εχω βαλει στο reliability γιατι ετσι κανει λιγοτερες εγγραφες κλπ και απελευθερονει και λιγο χωρο 3-4 γιγα αναλογως την ραμ που εχεις...απο οσο γνωριζω τουλαχιστον...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αν ξερεις εκει που λεει της πληροφοριες κλπ κατι για εγγραφες ...ειναι η εγγραφες που εχει κανει ο δισκος κλπ και πως βγενει αυτο το νουμερο ακριβως...?

γιατι στο hd sentinel δεν της δειχνει οπως σε αλλους σσδ...

επισης το εχω ξαναπει στης επιλογες που εχει το εχω βαλει στο reliability γιατι ετσι κανει λιγοτερες εγγραφες κλπ και απελευθερονει και λιγο χωρο 3-4 γιγα αναλογως την ραμ που εχεις...απο οσο γνωριζω τουλαχιστον...

Δεν βλεπω "reliability" που ακριβως ειναι αυτο?

Δημοσ.

Δεν βλεπω "reliability" που ακριβως ειναι αυτο?

τωρα δεν ειμαι σπιτι δε θυμαμαι ακριβως ψαξε λιγο τα σεττινγς καπου λεει οτι ειναι στο performance ..αλλαξε το και βαλε reliability 

αμα θες...

Δημοσ.

τωρα δεν ειμαι σπιτι δε θυμαμαι ακριβως ψαξε λιγο τα σεττινγς καπου λεει οτι ειναι στο performance ..αλλαξε το και βαλε reliability 

αμα θες...

Οκ το βρηκα δεν προσεξα τς επιλογες αριστερα.

• Like 1
Δημοσ.

αμα θες...

εάν το αλλάξουμε τι κερδίζουμε?
Δημοσ.

Αν αντί clone, το κάνουμε backup (τον HDD) και restore στον (SSD), θα δουλέψει ή θέλει "ειδικό" τρόπο εγγραφής στον SSD;

Αυτό λόγω laptop... δεν μπορω να κάνω clone

Δημοσ.

εάν το αλλάξουμε τι κερδίζουμε?

αξιοπιστια...λιγο εχτρα χωρο...και λιγοτερες εγγραφες κλπ...

μπορεις να το διαβασεις στο ιντερνετ για περισσοτερες και καλυτερες πληροφοριες..

αλλα επειδη μου το εχει πει και ενα φιλαρακι που το εχει βαλει στο samsung 

το εχω κανει και εγω και το προτεινω...

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να το διαβασεις στο ιντερνετ για περισσοτερες και καλυτερες πληροφοριες..

OK το έκανα δεν έχω κάτι να χάσω.
  • Like 1
Δημοσ.

Να πω οτι τον αγορασα και εγω στα 60 ευρω τον ocz,απλα εχω μια μικρη απορια,αν μπορειτε με βοηθατε..

Εχω το hp elite book 8460p,και απο οσο εψαξα εχει sata3 gb/s..Μπορει καποιος να με επιβεβαιωσει?

Επισης,εαν ειναι οντως σατα3,μπορω να το κανω κατευθειαν εγκατασταση στο λαπτοπ,χωρις να ενεργοποιησω achi κτλ..???

Θα βγαλω τον hdd που εχει,και θα βαλω τον ssd...Ρωταω γιατι θελω να παρω τη μεγιστη διαφορα απο την αλλαγη του δισκου..

Ευχαριστω!

Δημοσ.

εγω σε εναν 850 evo εχω κανει και αρκετα φορματ γιατι ετυχε να αλλαξει 3 pc σε ενα χρονο και στο performance το εχω και δεν το προσεχω και καθολου και εχει γραψει 6 tb σε ενα χρονο. Αρα μην κοιτατε τις εγγραφες καθολου δεν εχει αναγκη δωστε πονο :P

• Like 2
Δημοσ.

εγω σε εναν 850 evo εχω κανει και αρκετα φορματ γιατι ετυχε να αλλαξει 3 pc σε ενα χρονο και στο performance το εχω και δεν το προσεχω και καθολου και εχει γραψει 6 tb σε ενα χρονο. Αρα μην κοιτατε τις εγγραφες καθολου δεν εχει αναγκη δωστε πονο :P

ok κοίτα εάν πάρεις τον 240 κάνει 55 euro 

εγώ που πήρα τον 480GB τον προσέχω λίγο παραπάνω

έχω κάνει install τα βασικά

100GB μου έφαγε 
Δημοσ.

ok κοίτα εάν πάρεις τον 240 κάνει 55 euro 

εγώ που πήρα τον 480GB τον προσέχω λίγο παραπάνω

έχω κάνει install τα βασικά

100GB μου έφαγε 

τα downloads αμα προσεχεις να μην τα κανεις στον ssd δεν εχει αναγκη καθολου. Μαλιστα ο 480 για τον λογο αυτο εχει και μεγαλυτερο tbw εγγυηση. Και κανενα download να κανεις εκει προβλημα δεν θα ειναι μεγαλο

• Like 1
Δημοσ.

τα downloads αμα προσεχεις να μην τα κανεις στον ssd δεν εχει αναγκη καθολου. Μαλιστα ο 480 για τον λογο αυτο εχει και μεγαλυτερο tbw εγγυηση. Και κανενα download να κανεις εκει προβλημα δεν θα ειναι μεγαλο

έχω άλλους 2 δίσκους μέσα για downloads από παλιά εποχή....

640 +750 old sk00l - blue and green WD
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...