Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τλκ αξιζει για σατα3 να τον τσιμπήσουμε ή να περιμενουμε για αλλη προσφορα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ακριβο τον αγορασες, 140 βλεπω τον εχει. 108 πριν λιγες μερες σε ελληνικο μαγαζι, από 110 εξω. Είναι υπερτιμημένος στα 140 ευρω.

Καλο βραδυ σε ολους.

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να τον τοποθετησω σε Vgn-cs215 που στα specs γράφει serial ata,θα εχω πρόβλημα στην τοποθέτηση Ή στην αναγνώριση;

Δημοσ.

Θελω να τον τοποθετησω σε Vgn-cs215 που στα specs γράφει serial ata,θα εχω πρόβλημα στην τοποθέτηση Ή στην αναγνώριση;

Λογικά όχι , αλλά δεν θα μπορέσεις να τον εκμεταλευτείς πλήρως στις ταχύτητες που μπορεί να δώσει 

Κάνε ένα κόπο και άνοιξε το καπάκι του σκληρού και γράψε μας το μοντέλο που φοράς 

(ή πιο εύκολα μέσα από τη διαχείριση συσκευών το μοντέλο στις μονάδες δίσκων)

post-146708-0-60161100-1462608198_thumb.png

Δημοσ.

Παρελαβα εγω ...οριστε και ενα AS SSD Benchmark.

Με το CrystalDiskMark μου βγαζει καλυτερα αποτελεσματα.

post-329989-0-69697900-1462629215_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Σε κοντινή τιμή βλέπω είναι και ο Patriot Blast 120GB (+4.38€). Υπάρχει λόγος να προτιμήσω τον έναν από τους δύο αυτούς;

• Like 1
Δημοσ.

Σε κοντινή τιμή βλέπω είναι και ο Patriot Blast 120GB (+4.38€). Υπάρχει λόγος να προτιμήσω τον έναν από τους δύο αυτούς;

Εχω διαβασει σχολια για τον Patriot οτι μετα απο μερικους μηνες χαλανε.Θα ελεγα να πας στον OCZ.Πιστευω πως ειναι καλυτερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί παίζουν και οι άλλοι TLC (SP550/Blast/Pny CS1311 κτλ) με λίγα παραπάνω πας σε κατι SF 120gb MLC που δεν ξέρω πόσο ανταγωνιστικοί είναι τώρα. Νομίζω στο entry TLC ο Phison(trion/blast/cs1311) είναι καλυτέρος απο τον SMI controller (adata/bx200).

Επειδη ξέρω απο γνωστό με Αdata και με Blast σε διαφορετικά μηχανηματα ,είναι εκτoς το σύστημα που μπαίνει καθένας SSD και τις συμβατότητες,είναι αναλογα και τις μνήμες που έχει καθένας SSD -Ο Αdata κυκλοφορεί ειτε με Samsung μνημες είτε με Toshiba TLC .Για τους με Samsung μνημη έχει δώσει αναβαθμιση firmware που βελτιώνει τις επιδοσεις και είναι λίγο παραπάνω από τον blast .O Adata με Toshiba μνημες ειναι  λιγότερο, χώρια ζεστενεται και παραπανω .Αντε βγαλε άκρη ,και δεν τα λένε οι εταιρίες, ούτε τα review που διαβαζουμε εδω και εκει, γιατί προφανώς ανάλογα τη παρτίδα και την αγορά όλα έχουν διαφορές, σε όλες τις μάρκες γι'αυτο και οι διάφορες χώρες κατασκευής στο ίδιο προιόν...

Εχω διαβασει σχολια για τον Patriot οτι μετα απο μερικους μηνες χαλανε.Θα ελεγα να πας στον OCZ.Πιστευω πως ειναι καλυτερος.

Η Patriot στις μνημες της που είναι πιο γνωστή, σχεδόν σε όλα τα προιόντα της έχει την φήμη,ότι μετα την  2ετία αρχίζουν και βγάζουν προβλήματα.Τα ίδια όμως και η OCZ  στους SSD συγκεκριμένα δεν έχει καλή φήμη ,έχει χαλάσει την φήμη της με τους πολλούς "ξαφνικούς θανατους" .Παντα όμως και σε τι παρτίδα θα τύχεις κλπ

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Δημοσ.
Παιδιά με την βοήθεια του Matrix κάναμε δουλίτσα

κατέβασα τους drivers για AMD μητρική

πριν σοκ 667 μετά σκορ 840 

ευχαριστώ πολύ MATRIX

*αύριο θα κάνω και μετρησή χωρίς κανένα πρόγραμμα ανοιχτό στο background*

post-120148-0-92189200-1462644656_thumb.png

post-120148-0-33819800-1462644658_thumb.jpg

post-120148-0-96143400-1462644658_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

εβαλα και εγω σημερα τον 250αρι απο το πλαισιο ...ολα κομπλε προς το παρον..

εκανα και αυτο το τεστ αλλα αναθεμα αν ειναι σωστο δε ξερω ιδικα σε αυτα τα 4κ κλπ καθε φορα που κανω βγαζει αλλα νουμερα...ενω τα πανω ειναι σχεδον παρομοια .....

για καποιο λογο δε μπορω να ανεβασω εικονα απο εδω

τεσπα τα νουμερα ειναι

seq 526 - 498

4k   41 - 102   αλλες φορες βγενει και 100+ το πρωτο κλπ

4k-64 245 -289  και εδω αλλες φορες βγαζει πολυ ποιο λιγο

acc time 0,052  - 0 ,032

σκορ 340 - 442

971  αλλες φορες βγαζει 790 - 860 κλπ ...

ελπιζω να αντεχει και στο χρονο αλλα αυτο θα δειξει στο μελλον .... κατα τα αλλα ολα οκ ως τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα δύο 120άρηδες της προσφοράς ο ένας μπήκε σε mac mini late 2009 ο άλλος σ' έναν lenovo g40-30 απο την προσφορά του γερμανού. Και τα δύο μηχανήματα ανανεώθηκαν και πηγαίνουν πολύ καλά. Εντάξει ούτε απο τον mac περίμενα να γίνει i5 αλλά ούτε και το λενόβο να γίνεi μηχάνημα για autocad. Και τα δύο όμως απέκτησαν την σπιρτάδα που τους έλλειπε τώρα για μετροπρογράμματα δεν έτρεξα γιατι αυτό που ενδιαφέρει είναι η αίσθηση και η ουσία και όχι οι αριθμοί.  

Δημοσ.

Παρέλαβα δύο 120άρηδες της προσφοράς ο ένας μπήκε σε mac mini late 2009 ο άλλος σ' έναν lenovo g40-30 απο την προσφορά του γερμανού. Και τα δύο μηχανήματα ανανεώθηκαν και πηγαίνουν πολύ καλά. Εντάξει ούτε απο τον mac περίμενα να γίνει i5 αλλά ούτε και το λενόβο να γίνεi μηχάνημα για autocad. Και τα δύο όμως απέκτησαν την σπιρτάδα που τους έλλειπε τώρα για μετροπρογράμματα δεν έτρεξα γιατι αυτό που ενδιαφέρει είναι η αίσθηση και η ουσία και όχι οι αριθμοί.  

Ειδικα για το Μac Mini, κανε την παληκαρια και τσεκαρε speeds: αν παιζει σε Sata II/2 => θα ειναι

σουπερ για αναβαθμιση του :wub: (η πλειοψηφια δυστυχως, λογω του Νvidia chipset, παιζει σε sata 1) 

Για ΟCZ Trion, εχουν αναφερθει προβληματα, αλλα μπορει να ηταν για παλιοτερους (= 100) εκεινα?

http://www.apple-art.com/SSD-upgrade-HELP_11303208.html

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά με την βοήθεια του Matrix κάναμε δουλίτσα

κατέβασα τους drivers για AMD μητρική

πριν σοκ 667 μετά σκορ 840 

ευχαριστώ πολύ MATRIX

*αύριο θα κάνω και μετρησή χωρίς κανένα πρόγραμμα ανοιχτό στο background*

σιγουρος;

σε μένα γράφει amd_sata στην 990ΧΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...