Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, από 58-59€ αρχιζει εξω σε ολη την ευρωπη, το εχουμε πει και αυτό από νωρις. ;)

Δημοσ.

εχω δισκο tlc το MUSHKIN TRIACTOR 480GB (εχει μνημες sandisk μεσα).

Εκανα αντιγραφη 440gb και τα πρωτα 5gb η ταχυτητα ηταν 300mb και μετα επεσε στα 80-85.

Στην ανάγνωση η ταχυτητα ηταν γυρω στα 300 σταθερα. 

Δημοσ.

Εγω παντως πηρα εναν 240αρι OCZ απο πλαισιο ...60ε με δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη μια χαρα ειναι.(Eπαρχια ειμαι.)

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα πηρε και κατι άλλο και ξεπερασε τα 85 ευρω.

Δεν εχει δωρεαν μεταφορικα.

Δημοσ.

Ναι κι εγω παραξενευτηκα ,μαλλον ετσι εγινε , αλλα για τις μεγαλες πολεις τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω κατω απο 85 ευρω αγορες..μικρο το κακο ,62,9 βγαινει τοτε

Δημοσ.

Τσιμπησ και εγω ενα για δωρακι σε φιλο χωρις πολλες απαιτησεις..Πιστευω θα ειναι οκ και θα του αντεξει 4-5 χρονακια..

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο.Οταν εκανα την παραγγελια 59.90 εγραφε ..σημερα μου ηρθε mail και εχουν προσθεσει 3ε για τα μεταφορικα.

Δημοσ.

Και εγω απο ωρες στο ψαξιμο πηρα το ocz trion 150 240gb στα 60 ευρω,πιστευω για απλους χρηστες ειναι οτι καλυτερο παιδια.Τωρα σπανια πιστευω οτι θα μεταφερω αρχεια πανω απο 6 gb οποτε τι να πω,για 60 ευρω δεν μπορεις να πεις κατι αρνητικο για αυτον

Δημοσ.

Αρκεί να μην έχει το sudden death πρόβλημα που είχαν οι OCZ του παρελθόντος.

Για μένα είναι σημαντικό κριτίριο να μείνω μακρυά από οποιοδήποτε μοντέλο της εταιρίας (αν και είχε βγάλει και καλά μοντέλα), απλά εγώ προσωπικά σαν αγοραστής έχασα την εμπιστοσύνη μου λόγω του μεγάλου fail rate της (το οποίο μπορεί σήμερα να μην ισχύει τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό).

Δημοσ.

Τον αγόρασα και εγω μιας και είναι Value for Money και βλέπουμε (στα συν και η 3ετης εγγύηση πλαισίου). Η OCZ έχει περάσει αρκετά προβλήματα αλλά μετα την εξαγορά της έχει βελτιωθεί.

Δημοσ.

Διαβασα οτι αν σου χαλασει η toshiba για να ξαναφτιαξει το ονομα της OCZ που εξαγορασε αν σου χαλασει σου στελνουν καινουργιο στο σπιτι και με τα εξοδα της OCZ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...