chris_g92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 έχω άλλους 2 δίσκους μέσα για downloads από παλιά εποχή.... 640 +750 old sk00l - blue and green WD Μια χαρά εισαι
Stefanos83b Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Να πω οτι τον αγορασα και εγω στα 60 ευρω τον ocz,απλα εχω μια μικρη απορια,αν μπορειτε με βοηθατε.. Εχω το hp elite book 8460p,και απο οσο εψαξα εχει sata3 gb/s..Μπορει καποιος να με επιβεβαιωσει? Επισης,εαν ειναι οντως σατα3,μπορω να το κανω κατευθειαν εγκατασταση στο λαπτοπ,χωρις να ενεργοποιησω achi κτλ..??? Θα βγαλω τον hdd που εχει,και θα βαλω τον ssd...Ρωταω γιατι θελω να παρω τη μεγιστη διαφορα απο την αλλαγη του δισκου.. Ευχαριστω! Γιατι εγώ θυμάμαι οτι ο 8460p υποστηρίζει κανονικά SATA III και υπάρχει επιλογή στο BIOS (SATA2 η SATA3). Αμα δεν στην βγάζει , τσέκαρε οτι έχεις το τελευταίο BIOS , νομίζω χωρις να παίρνω όρκο οτι προστέθηκε απο κάποια έκδοση BIOS και μετα. Sorry για το offtopic. 1
patriot21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γιατι εγώ θυμάμαι οτι ο 8460p υποστηρίζει κανονικά SATA III και υπάρχει επιλογή στο BIOS (SATA2 η SATA3). Αμα δεν στην βγάζει , τσέκαρε οτι έχεις το τελευταίο BIOS , νομίζω χωρις να παίρνω όρκο οτι προστέθηκε απο κάποια έκδοση BIOS και μετα. Sorry για το offtopic. Σ'ευχαριστω για την απαντηση.Θα το δω αυτο με το bios,οποτε αν υποστηριζει κανονικα σατα3 κανουμε κανονικα εγκατασταση wιndows ετσι?
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σ'ευχαριστω για την απαντηση.Θα το δω αυτο με το bios,οποτε αν υποστηριζει κανονικα σατα3 κανουμε κανονικα εγκατασταση wιndows ετσι? πρωτα να τον βαλεις σαν δευτερο και να κανεις φορματ μεσα απο το μανατζερ για να στον αναγνωρισει... και μετα να βγαλεις τον αλλο και να βαλεις αυτον και να περασεις λειτουργικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις