pc_admin Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Προσφορά Πλαίσιο OCZ trion150 240GB 59.9 ευρώ - 120GB 39.9 ευρώ http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/79817/OCZ-TRION150 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το γνωστο πρόβλημα πολλων TLC 5
Nimda075 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 κανεις δεν παιρνει 240gb ssd για αποθηκη αν κ συμφωνω για mlc
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν γραφεις μεγαλα αρχεια μονο σε αποθηκη. Κανεις δεν παιρνει 240αρη ssd για αποθηκη - πολλοι γραφουν μεγαλα αρχεια σε 240αρη ssd. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Για μενα δεν είναι προσφορα αφου κανονικα τοσο επρεπε να εχει παντου. Ευρωπη από 58 ευρω ηδη, νέο μοντελο, οι τιμες θα πεσουν και άλλο κλπ κλπ. Μονο τυπικα είναι προσφορα και μενει το θεμα, αφου στην Ελληνικη αγορα δεν βλεπω να το εχουν φερει ακομα μεγαλα - γνωστα καταστήματα για να υπαρξει ανταγωνισμος στην τιμη. 8 μαγαζια τον εχουν στο σκρουτζ, από τα οποια δεν γνωριζω (ή εχω αγορασει ποτε απο) κανενα. Απλα λοιπον μια τιμη καλη για την στιγμη αυτή. 2
asteriosgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Για εναν ssd 120gb γυρω στα 40 ευρο ψαχνω. Ο ocz είναι καλος?
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δες το θεμα με τον integral στα 32€ τελικη τιμη για Ελλαδα.
asteriosgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ναι αλλα αμα συγκρινουμε επιδοσεις και καταναλωση?
pc_admin Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το γνωστο πρόβλημα πολλων TLC Καποιος ειχε πει οτι οταν θελω να πω τα πραγματα οπως θελω εγω θα μιλησω με νουμερα Γιατι μπορω να φερω κι εγω αλλα νουμερα με αλλες μετρησεις που να δειχνουν το αντιθετο , χωρις παρεξηγηση φιλε μου ,δεν πληρωνωμαι ουτε απο το πλαισιο ουτε απο την ocz ουτε θα παθω τιποτα αν δεν τον αγορασει καποιος Αν δουμε ποσες φορες καθε χρονο ενας τυπικος χρηστης θα χρειαστει πανω απο 20-30 Gb να μεταφερει στον δισκο του OS ειναι μετρημενες στα δαχυλα (2-3gb ειναι το οριο που εμφανιζουν αυτο το θεμα) Συνηθως θελουμε χωρο να εχουμε games k apps να τρεχουν απο τον ssd -οχι ταινιες και images iso Και επισης στην μετρηση βλεπω οτι ειναι τοσο χαλια ο OCZ οσο και ο "χαλιας" samsung EVO 850 Γνωμη μου ειναι οτι για ενα απλο χρηστη ,(αλλα και "νορμαλ" gamer) ειναι μια χαρα οσ δισκος , για την δουλεια του ΚΑΝΕΙ, επισης απο τιμες στο skroutz ξεκιναει απο 68 ευρω κ στο eshop εχει 78 ευρω οι tlc αν και εχουν θεματακια οπως ειπες μπαινουν για τα καλα στο παιχνιδι λογω του κοστους adata , intel ,toshiba αλλα και αλλοι τις χρησιμοποιουν σε νεα μοντελα τους (οχι οτι αφησαν βεβαια τις mlc) 2
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Για να το βάλεις σε παλιο σύστημα με Sata2,που δεν θες τοσο επιδόσεις ,μια χαρά η τιμή τους, αν έχει λύσει η ΟCZ κάτι θεματακια με ξαφνικους θανατους δισκων, παρτιδα με παρτίδα ,λόγω μετριου ποιοτικού ελέγχου.Θα πεις στον αλλάζουν στο Πλαισιο ,αλλά αναλογα και την ταλαιπωρία βαλε-βγαλε..
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Στην σελίδα του καταστήματος http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/OCZ-SSD-Trion-150-120GB-TRN150-25SAT3-120G.htm http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/OCZ-SSD-Trion-150-240GB-TRN150-25SAT3-240G.htm
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καποιος ειχε πει οτι οταν θελω να πω τα πραγματα οπως θελω εγω θα μιλησω με νουμερα Γιατι μπορω να φερω κι εγω αλλα νουμερα με αλλες μετρησεις που να δειχνουν το αντιθετο , χωρις παρεξηγηση φιλε μου ,δεν πληρωνωμαι ουτε απο το πλαισιο ουτε απο την ocz ουτε θα παθω τιποτα αν δεν τον αγορασει καποιος Αν δουμε ποσες φορες καθε χρονο ενας τυπικος χρηστης θα χρειαστει πανω απο 20-30 Gb να μεταφερει στον δισκο του OS ειναι μετρημενες στα δαχυλα (2-3gb ειναι το οριο που εμφανιζουν αυτο το θεμα) Συνηθως θελουμε χωρο να εχουμε games k apps να τρεχουν απο τον ssd -οχι ταινιες και images iso Και επισης στην μετρηση βλεπω οτι ειναι τοσο χαλια ο OCZ οσο και ο "χαλιας" samsung EVO 850 Γνωμη μου ειναι οτι για ενα απλο χρηστη ,(αλλα και "νορμαλ" gamer) ειναι μια χαρα οσ δισκος , για την δουλεια του ΚΑΝΕΙ, επισης απο τιμες στο skroutz ξεκιναει απο 68 ευρω κ στο eshop εχει 78 ευρω οι tlc αν και εχουν θεματακια οπως ειπες μπαινουν για τα καλα στο παιχνιδι λογω του κοστους adata , intel ,toshiba αλλα και αλλοι τις χρησιμοποιουν σε νεα μοντελα τους (οχι οτι αφησαν βεβαια τις mlc) Πολλα λογια νομιζω ως "απαντηση" για κατι ξεκαθαρο, για μια συγκεκριμενη εικονα και 3 λεξεις... Δεν με νοιαζει μονο ο "μεσος/τυπικος" χρηστης. Εγραψα κατι συγκεκριμενο απευθυνόμενος σε οποιον τον αφορα. Το οποιο μπορει να μην αφορα τον "τυπικο", "μεσο" ή "κατώτατο" χρηστη, αναλογα πως τον φανταζεται/σκιαγραφει ο καθενας. Αν ο τυπικος, μεσος ή κατώτατος χρηστης δεν μπορει να καταλαβει αν τον αφορα ή όχι, ετσι και αλλιως δεν του λεει κατι το ποστ μου και δεν τον επηρεάζει στην αποφαση του. Όποιον τον αφορα, το καταλαβαινει και γλυτωνει και με "ευχαριστει" που του το επεσημανα, όπως θα εκανα και εγω (που αντιγραφω/επεξεργάζομαι/save as... 200-300-400-1000 μεγαλα αρχεια ανα ετος) αν δεν το γνωριζα. Το πρόβλημα υπαρχει όπως ειπες συνηθως για αρχεια μεγαλύτερα από μολις 2-3GB για 120αρηδες και όχι 30GB, μην μπερδευτεί κανεις. Όταν εξαντληθεί η "SLC" buffer μνημη αυτης της σχεδιαστικης νοοτροπίας TLC ssds (η οποια οσο ανεβαινει η χωρητικοτητα του μοντελου είναι μεγαλυτερη), "κολλαει" το συμπαν. 1
jgeorgiou Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ακραίο παράδειγμα που τείνει προς παραπλανητικό Πόσες φορές αντιγράφουμε 30GB αρχείο σε SSD? Λόγω μειώσεων τιμών το ελάχιστο προς αγορά πλέον είναι τα 240GB όπου αντιγράφεις ταινία έως 5-6GB χωρίς καθυστερήσεις. Μην χρησιμοποιείτε ακραία παραδείγματα για αποπροσανατολισμό με την ίδια λογική αν χειριστείς-πιέσεις με ειδικό τρόπο τον Ι7 6700 μπορείς να τον κάνεις ποιο αργό AMD FX της προηγούμενης γενιάς. Στα 60ευρώ ο συγκεκριμένος SSD είναι η καλύτερη αγορά , ας μας προτείνουν όσοι ισοπεδώνουν καλύτερη λύση για κύριο δίσκο στα 60ευρώ να βγάλουμε και εμείς συμπέρασμα τι εννοούν τελος πάντων απορρίπτοντας τον SSD 240GB στα 60ευρώ ΥΓ Φυσικά και δεν μιλάω για την συγκεκριμένη μόνο προσφορά , τα φθηνά μοντέλα SSD τείνουν προς τα 60ευρώ και είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΣ γρηγορότερα από τον ποιο γρήγορο σκληρό δίσκο για τυπική χρήση κυρίως δίσκου. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2016 από jgeorgiou 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις