Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello ! 

Πρόσφατα, έμαθα για το Fastpath το οποίο απ΄ότι άκουσα καλυτερεύει το ping σου όμως σου χαμηλώνει την ταχύτητα του Internet. Πιστεύω πως με έχουν βάλει σε Fastpath όμως δεν είμαι σίγουρος.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

Πως μπορώ να δω αν είμαι όντως ή όχι σε Fastpath?

Σου μειώνει αισθητά την ταχήτυτα στο Internet ?

Τι προτίνετε;

---

Σε περιπτώση που χρειάζονται:

Speedtest results: εδώ

Παρόλο που έχω Download speed 6 mb (σύμφωνα με το Speedtest) κατεβάζω πάντα γύρω στα 600-700kb,

Έχω Cosmote

Δημοσ.

Το speedtest ξέχασε το δεν σου γίνει καν το ποσο πιάνεις το ποσο πιάνεις θα το καταλάβεις αν κατεβάσεις να δοκιμάσεις ενα αρχείο οτιδήποτε απο το ftp του ntua και γενικότερα απο downloads , απο εκει  και πέρα το αν εισαι σε fast path θα το δείς αν μπεις στο menu του router σου στο status οπου και θα το γράφει

Δημοσ.

αν δεν το γράφει,κάνε ping στην ιστοσελίδα του παροχου σου,θα πρεπει να σου δείξει κοντά 7-10ms.

edit:

ακυρο,με ping 8ms στο speedtest είσαι 100% σε fastpath,διαφορετικά θα έβλεπες πανω απο 30.

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι αν ζητήσω να με βγάλουν από το Fast Path, θα δω διαφορά στο Download speed και στην ταχύτητα του Internet ?

Δημοσ.

εαν δεν γίνονται λάθη η "αποκριση" του ιντερνετ αν θες ειναι πιο γρηγορη.

απο εκει και πέρα,εαν βγεις θα κερδίσεις οσο έχασες χοντρικά 1-2Mbps.

Το fasthpath κυριως ειναι για αυτους που παίζουν online παιχνίδια οπου εκει το Ping ειναι το μέγα πρόβλημα.

Δημοσ.

εγω που ειμαι σε fast path ρε παιδες και παρολα αυτα σε online games χτυπαω 400-500 ping τι πρεπει να κανω?

Ειμαι στον οτε με καινουργια συνδεση και πριν μπω σε αυτους ημουν στην wind με γραμμες του ΟΤΕ και δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Πηρα στον ΟΤΕ αλλα μου λενε παπατζιλικια οτι μπορει να φταινει οι συσκευες που συνδεοντε κτλ κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...