Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα pc κάνα μήνα τώρα (amd fx 6350,8gb ram,amd r7 360,MB M5A97 LE R2.0) Σήμερα πρίν λίγο βασικά όταν πήγα να τον ανοίξω,δεν μου έδειξε κλασσικά το σήμα της ASUS και τα σχετικά για το BIOS απλά μια μαύρη οθόνη,περίμενα μερικά λεπτά αναβοσβήνανε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έδειξε την ένδειξη τον windows μόνο όμως το καλως ήρθατε για μερικά δεύτερα,άναψαν πληκτρολόγιο ποντίκι αλλά μου έδειχνε μια μαύρη οθόνη. Μετά απο 2-3 προσπάθειες ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά. Δεν ξέρω τι φταίει...Ίσως η θερμοκρασία του επεξεργαστή διότι δεν έχω βάλει ψύκτρα... Ίσως το τροφοδοτικό που είναι ναι μεν καινούργιο αλλά τις πλάκας?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα pc κάνα μήνα τώρα (amd fx 6350,8gb ram,amd r7 360,MB M5A97 LE R2.0) Σήμερα πρίν λίγο βασικά όταν πήγα να τον ανοίξω,δεν μου έδειξε κλασσικά το σήμα της ASUS και τα σχετικά για το BIOS απλά μια μαύρη οθόνη,περίμενα μερικά λεπτά αναβοσβήνανε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έδειξε την ένδειξη τον windows μόνο όμως το καλως ήρθατε για μερικά δεύτερα,άναψαν πληκτρολόγιο ποντίκι αλλά μου έδειχνε μια μαύρη οθόνη. Μετά απο 2-3 προσπάθειες ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά. Δεν ξέρω τι φταίει...Ίσως η θερμοκρασία του επεξεργαστή διότι δεν έχω βάλει ψύκτρα... Ίσως το τροφοδοτικό που είναι ναι μεν καινούργιο αλλά τις πλάκας? Τωρα σορρυ αλλα αυτο που κανεις ειναι σαν να πετας τα λεφτα σου, παρε 2-3 επεξεργαστές να εχεις να αλλάζεις
Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τωρα σορρυ αλλα αυτο που κανεις ειναι σαν να πετας τα λεφτα σου, παρε 2-3 επεξεργαστές να εχεις να αλλάζεις Έχεις δίκιο ναι και θα πάρω μια ψύκτρα αυτόν τον καιρό μέσα στον μήνα αλλά μπορεί να φταίει αυτό για το παραπάνω συμβάν?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ψήκτρα έπρεπε να πάρεις εχθες, κλείσε τον υπολογιστή και μην τον ξανανοίξεις μεχρι να βάλεις την ψύκτρα και νεο επεξεργαστή 2
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Όταν λες δεν έχεις βάλει ψύκτρα εννοείς ούτε καν την stock/μαμά που (λογικά) είχε μαζί ο επεξεργαστής;
Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Όχι παιδιά την μαμά ψύκτρα έχω μην υπερβάλλουμε,απλά δεν έχω aftermarket αυτό εννοώ
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Πάλι καλά, έτσι όπως το έχεις γράψει είναι σαν να μην έχεις καθόλου. Γι' αυτό και η απάντηση πιο πάνω όπου δεν θα ανοίξεις το pc αν δεν πάρεις ψύκτρα. 1
Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παιδιά το θεωρώ αυτονόητο οτι όλοι βάζουν ψύκτρα πάνω όσοι και γνώστες να μην είναι,αυτό για την ψύκτρα το είπα καθαρά για aftermarket. Συγνώμη για την παρανόηση, Στο θέμα μας αν έχει κάποιος καμία ιδέα ας με διαφωτίσει
Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλου του, Το έχω σίγουρα στην απόδειξη στην οποία τέτοια ώρα δεν έχω πρόσβαση άλλα θα έχω πρόσβαση αύριο Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι το τροφοδοτικό δεν ανήκει σε καμία brand εταιρία και είναι περίπου αποσο θυμάμαι γύρω στα 600w
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Αν ειναι noname το τροφοδοτικό να τα αλάξεις ακόμη και αν δεν φταίει αυτό. Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις από αυτό και βλέπουμε. 1
Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Είναι noname σίγουρα αλλά αύτην την στιγμή ζορίζομαι οικονομικά και δν μπορώ να το αλλάξω εάν δεν φταίει αυτό σίγουρα. Γι αυτό θέλω να δω πρώτα τι ακριβώς φταίει
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Είναι noname σίγουρα αλλά αύτην την στιγμή ζορίζομαι οικονομικά και δν μπορώ να το αλλάξω εάν δεν φταίει αυτό σίγουρα. Γι αυτό θέλω να δω πρώτα τι ακριβώς φταίει Και θα ζοριστείς πολύ περισσότερο αν σου κάψει όλο το σύστημά σου. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι ενός συστήματος και δεν σε ενδιαφέρει? Δεν είπα να δώσεις κανά 100στάρι. Και με τα μισά κάνει τη δουλειά σου. 1
robin54 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Είναι noname σίγουρα αλλά αύτην την στιγμή ζορίζομαι οικονομικά και δν μπορώ να το αλλάξω εάν δεν φταίει αυτό σίγουρα. Γι αυτό θέλω να δω πρώτα τι ακριβώς φταίει βρες ενα δανεικο τουλαχιστον, για να το δοκιμασεις και να αποκλεισεις τον πρωτο πιθανο ...ενοχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα